Beste Hosting Reviews

WP Engine hosting review

wp engine review nederlands

Welkom bij deze WP Engine review!

WP Engine hosting is gekend in de hosting wereld als partij die zich specialiseert op het hosten van WordPress websites. We mogen hierin echt spreken van specialisatie want het is opvallend hoeveel hosting providers WordPress sites ook ondersteunen, maar niemand die zich echt hierop focust. Dit doet WP Engine hosting dan weer wel. Dat maakt hen de specialist op dit gebied en kan je ook weerspiegelen in hen prijskaartje.

WP Engine hosting functies

De functies hieronder zullen aantonen dat een hosting die zich focust op WordPress echt vele voordelen kent:

 • Premium standaard templates beschikbaar
 • Automatische installatie voor een WordPress omgeving
 • Automatische migratie voor een WordPress omgeving
 • Caching voor snellere laadtijden
 • Anti-spam tools
 • Goede veiligheid
 • Automatische back-ups
 • One click back ups
 • Updates
 • Plug-ins
 • Manages hosting service voor WordPress
 • Global content delivery network

wp engine ervaringen

WP ENGINE haalt 8.1/10 in onze top 10 van Beste Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste Hosting hier.

Vimexx staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Vimexx Review.

WP Engine hosting prijzen en bundels

WP Engine biedt verschillende pakketten aan met elk hun mogelijkheden. Wij hebben hieronder een overzicht met prijs geplaatst om zo gemakkelijk te kunnen vergelijken. Laat je niet afschrikken door de iets hogere prijzen binnen deze pakketten, want naast de prijs kan je geen enkel minpuntje vinden in deze hosting provider.

Helaas heeft WP Engine hosting geen proefperiode waarin je alles even kan uittesten. Wat je wel hebt, is een niet tevreden geld terug garantie. Hierbij kan je bijvoorbeeld een maand hosting afsluiten en daarna een keuze maken. Voor deze garantie heb je 60 dagen de tijd.

 1. Startup pakket:
  1. Kostprijs: 35 Dollar per maand
  2. Of 350 Dollar per jaar
  3. 10 GB dataopslag
  4. 50 GB bandbreedte
  5. 1 Website
  6. 25.000 bezoekers per maand
 2. Growth pakket:
  1. Kostprijs: 115 Dollar per maand
  2. Of 1150 Dollar per jaar
  3. 20 GB dataopslag
  4. 200 GB bandbreedte
  5. 5 websites
  6. 100.000 bezoekers per maand
  7. 24/7 klantenservice per telefoon
 3. Scale pakket:
  1. Kostprijs: 290 Dollar per maand
  2. Of 2900 Dollar per jaar
  3. 30 GB dataopslag
  4. 400 GB bandbreedte
  5. 15 websites
  6. 400.000 bezoekers per maand
  7. 24.7 klantenservice per telefoon

Wie hier niet uit kan kiezen of liever een op maat gemaakt pakket wilt kan kiezen voor de optie Custom.

Dit pakket wordt volledig op maat gemaakt en bevat volgende mogelijkheden:

 • Custom pakket:
  • Kostprijs: op maat
  • 100 GB – 1 GB dataopslag
  • meer dan 400 GB bandbreedte
  • 25 websites
  • Alle mogelijkheden van Scale pakket
  • Miljoenen bezoekers per maand
  • GeoTarget
  • eigen accountmanager
  • Content performance
  • SSH gateway
  • Custom onboarding
  • Gereedheidsevaluatie

Wie zijn pakket nog verder wil uitbreiden kan een keuze maken uit een tal van mogelijke extra pakketten. Zo kan je kiezen voor een ingebouwde google analytics en GeoTarget of een WordPress Multisite.

wp engine review 2019

Wat je moet weten over WP Engine hosting

Met WP Engine hosting kan je onmiddellijk na betaling aan de slag en hoef je niet nog dagen te wachten om op te starten. Ook bij deze hosting provider heb je een admin panel waar je alles controleert en beheert. Wie geen ervaring heeft in hosting en online wereld kan zich perfect wegwijs maken in dit panel. Een grote kennis hoef je dus niet te hebben om met WP Engine hosting van start te kunnen gaan.

Wie toch nog enige info mist kan deze terugvinden in een ingebouwde audio uitleg. Weet je dus niet hoe een bepaalde functie werkt? Neem dan zeker de audio hulp door.

De omgeving dan WP Engine hosting is gebaseerd en helemaal gefocust op WordPress en zijn gebruikers. Wie dus wegwijs is in WordPress zal bij deze hosting zeer snel de weg kennen. Hierbij zijn er heel wat standaard templates te gebruiken die in alle pakketten inbegrepen zijn. Ken je de populaire Genesis framework? Dan kunnen we je gelukkige maken en meedelen dat ook deze te vinden is bij WP Engine hosting.

Een handig weetje lijkt ons dat iedere site, automatisch een SSL-certificaat toegewezen krijgt. WP Engine hosting stelt dit standaard in voor ieder van hen klanten en gebruikers. Wie niet live aanpassingen wil uitvoeren aan zijn website kan trouwens ook zijn wesbite in verschillende omgevingen plaatsen. Bijvoorbeeld een testomgeving waar je eerst naar hartelust enige aanpassingen kan uitvoeren.

Wie zijn wordpress site wil migreren in WP Engine hosting kan dit automatisch laten gebeuren. Zo hoef je weinig kennis hiervoor te hebben. Wens je dit toch meer in eigen handen te nemen? Dan kan je die automatische functie uitzetten.

WP Engine hosting klantendienst

Heb je een vraag over je website of vind je echt je weg niet terug in dit panel? Maak gebruik van de klantendienst. Het support team van WP Engine hosting staat met hen live chat 24/7 voor je klaar. Je kan dus 7 dagen op 7, iedere 24 uur, een vraag stellen via de live chat waar een van de medewerkers je snel vooruit zal helpen.

Enig klein puntje kan hier zijn dat de support alleen in het engels verloopt. We kunnen wel meegeven dat de support die je krijgt, van goede kwaliteit is. Ieder probleem wordt zeer snel aangepakt en opgelost.  Wanneer je een pakket of bundel kiest die al iets duurder is, dan kan je ook genieten van de 24/7 telefoonservice. Hierbij kan je ook iemand van het supportteam rechtstreeks opbellen en de volle ondersteuning van je probleem aanvragen.

Conclusie WP Engine hosting review

Wie geen schrik heeft om ietswat meer te betalen voor een hosting zal zich niet inhouden om zich aan te sluiten bij WP Engine hosting. De prijs voor deze hosting ligt iets duurder dan gemiddeld maar anderzijds zijn zij ook gespecialiseerd en krijg je veel waar voor je geld.

Wie over enige WordPress sites beschikt zal zich helemaal thuis voelen in deze hosting provider daar zij als een van de weinige providers, zich toespitsen op WordPress sites en hen gebruikers. Ze bieden vele mogelijkheden binnen hen pakketten en als leek in de hosting hoef je niet ver te zoeken daar alles zeer sterk aansluit bij een WordPress omgeving.

Vind je toch je weg niet helemaal of begrijp je de functie niet voldoende? Dan kan je gebruik maken van een audio-hulp of de zeer goede klantendienst.

Nog meer overtuiging?

Niet tevreden is geld terug!

Snelle hosting, goede migratie, automatische functies, backups, updates, veiligheid, automatische SSL-certificaten en alle andere voordelen binnen de verschillende pakketten.

Wil je uitgebreider gaan? Dat kan met een uitbreiding op je pakket of een volledig op maat gemaakt pakket. Laat je ondersteunen door de nodige feedback en samenstelling.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN WP ENGINE

You may also like
hostgator reviews
Hostgator reviews, ervaringen
siteground review nederlands
Siteground hosting review 2021

Reacties zijn gesloten.