Beste Hosting Reviews

Vimexx hosting review

vimexx review 2019

Welkom bij deze Vimexx Hosting Review!

Vimexx hosting bediend zowel Nederlandse als Belgische markt als hosting partij en je kan hen plaatsen tussen de middelgrote en grote hosting partijen. Ook bij hen kan je je domeinnaam aankopen en registreren om zo helemaal van nul een website op te bouwen en te hosten. Wie reeds over een website beschikt kan zijn domein heel eenvoudig laten verhuizen.

Vimexx hosting streeft naar 4 doelen voor hen klanten: Snelheid, eenvoudigheid, klantenservice en veiligheid. Deze strategie lukt hen aardig en daardoor krijgen ze best een goede schaal op klantentevredenheid.

Voor wie enkele wordpress websites beheert, zal al snel merken dat Vimexx hosting ook bij hen aangeraden wordt. Maar daarnaast ondersteunen ze ook alle andere websites zoals Joomla, Drupal,…

Waneer we alle opties en voordelen op een rij plaatsen lijkt het ons dan ook een goede partij om met samen te werken.

vimexx hosting review 2019

Vimexx hosting

Een website bouwen zonder enige technische kennis, is een fluitje van een cent via het klantenpaneel van Vimexx hosting. Daar kan je in 1 stap en binnen enkele minuten jouw eigen website online plaatsen en bekijken. Ook PHP versies zijn allemaal beschikbaar bij Vimexx want zij zorgen ervoor dat deze werkt op alle mogelijke software. Zo hoef je je geen zorgen te maken om jouw php versie te laten werken.

Voor wie nadenkt over Vimexx hosting hebben wij alle voordelen opgesomd:

 • Keuze uit alle PHP versies
 • Gratis SSL- certificaat inbegrepen
 • Zeer goede snelheid voor je website
 • E-mail filtering voor spam
 • Snelle antwoorden op uw vragen bij de klantendienst
 • Gratis verhuisservice
 • Download en backups tot 60 dagen terug

CLAIM NU UW TIJDELIJKE KORTING BIJ VIMEXX

Vimexx scoort GOUD in onze top 10 van Beste Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste Hosting hier.

Vimexx staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Vimexx Review.

Vimexx hosting klantenservice

Zoals we hierboven in de voordelen hebben opgegeven, verkrijg je heel snel antwoord van de klantendienst. Indien je een vraag doorgeeft krijg je binnen het kwartier hulp. Dit maakt het hosten vrij zorgeloos en krijg je zo een snelle support.

Daarnaast is ook de verhuisdienst snel uitgevoerd. Zo hoef je niet lang te wachten om volledig met je website door te kunnen gaan. De organisatie binnen de klantendienst bij Vimexx zit helemaal goed. Een efficiënte helpdesk is daar dan ook het bewijs van.

Voor wie snel zijn vraag wil opzoeken kan natuurlijk ook terecht bij de FAQ op de website waar de meest gestelde vragen reeds beantwoord zijn. Lees de duidelijke antwoorden door op deze vragen en je kan ook al heel snel verder.

vimexx ervaringen

Vimexx hosting prijzen

Bij Vimexx heb je keuze uit hosting in België of Nederland. Wij hebben de hosting binnen België nagekeken en volgende prijzen en pakketten opgesomd:

 1. Vimexx START BE
  1. 0,45 per maand
  2. Goed voor 1 eenvoudige website
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. 2 GB SSD schijfruimte
  5. 1 CPU
  6. 1 GB RAM
  7. Geen gratis domeinen
  8. Tot 25 domeinen
  9. Tot 500 mails per dag versturen
 2. Vimexx Medium
  1. 2,45 per maand
  2. Goed voor grotere websites met meer opslag
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. 10 GB SSD schijfruimte
  5. 2 CPU’s
  6. 2 GB RAM
  7. Geen gratis domein
  8. Onbeperkte domeinen
 3. Vimexx PLUS BE
  1. 4,49 per maand
  2. Goed voor meer opslag en geen zorgen over dataverkeer
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. 100 GB SSD schijfruimte
  5. 6 CPU’s
  6. 4 GB RAM
  7. 1 eenmalig gratis domein.be
  8. 5 domeinen
  9. Tot 1000 mails per dag versturen
  10. Gratis verhuisservice
  11. Gratis CDN
  12. Snelle varnish cache
 4. Vimexx COMPLEET BE
  1. 6,99 per maand
  2. Goed voor geen zorgen over opslagruimte
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. Onbeperkt GB SSD schijfruimte
  5. 8 CPU’s
  6. 6GB RAM
  7. 1 eenmalig gratis domein.be
  8. 15 domeinen
  9. Tot 2000 mail per dag versturen
  10. Gratis verhuisservice
  11. Gratis CDN
  12. Snelle Varnish cache
 5. Vimexx MAXIMAAL BE
  1. 9,49 per maand
  2. Goed voor grootverbruikers
  3. Onbeperkt dataverkeer
  4. Onbeperkt GB SSD schijfruimte
  5. 12 CPU’s
  6. 8 GB RAM
  7. Gratis 1 eenmalig domein.be
  8. Onbeperkt domeinen
  9. Tot 3000 mails per dag
  10. Gratis verhuisservice
  11. Gratis CDN
  12. Snelle Varnish cache

Bij ieder pakket krijg je een geoptimaliseerde snelheid, gratis SSL-certificaten en een krachtige website maker. Deze zorgen ervoor dat je over een totaal pakket beschikt en een website bouwen heel eenvoudig wordt. Daarnaast zorgen de SSL-certificaten ervoor dat je over een veilige website beschikt, wat zeker van groot belang is.

Domeinregistratie bij Vimexx hosting

Wie een website wil opbouwen denkt beter na over een goede naam voor zijn domein. Dat is van groot belang voor de vindbaarheid en het onthouden bij de mensen. Wanneer je nadenkt over een nieuwe domeinnaam kan je bij Vimexx hosting ook de beschikbaarheid hiervan nagaan. Indien je gewenste domein nog beschikbaar is, kan je deze heel eenvoudig aanvragen en registreren.

Vimexx hosting is ook gekend voor de lage prijzen voor een domeinnaam. Dit maakt het natuurlijk extra goed om bij Vimexx aan te sluiten. Wie over een domein beschikt en graag wil overstappen naar Vimexx kan in bepaalde pakketten genieten van een gratis verhuisservice.

En opgelet: waar het bij de meeste hostingpartijen wel even kan duren, gaat de verhuisservice bij Vimexx hosting dan weer vrij vlot.

vimexx hosting review

Conclusie Vimexx hosting review

Vimexx is gestart als een kleine partij maar al heel snel groeide het klantenportefeuille aan. Dat is een groot bewijs van een goede klantentevredenheid en service. Wij zijn dan ook overtuigd dat deze partij met de tijd nog meer zal leren en nog meer zal groeien.

Voor wie een goede partij zoekt waar je een all-in-one formule zoekt, dan zit je hier wel goed. Nagaan van domeinnaam tot registratie en hosting. Bovendien zijn de prijzen helemaal niet zo hoog en krijg je heel wat voor die lage prijs. Dat is steeds mooi meegenomen toch?

Vimexx hosting kent ook een goede klantendienst en is zeer eenvoudig in gebruik. Dit kan zeer interessant zijn voor starters. Je hoeft niet alle kennis te hebben om hier van start te kunnen gaan. Heb je toch nog vragen? Dan kan je deze terugvinden in de FAQ of je kan je vraag toesturen naar de klantendienst. Zij helpen je snel verder zodat je niet lang hoeft te wachten.

In het begin van deze review heb ik de vier belangrijkste punten voor Vimexx hosting aangehaald. Zij streven naar: Klantentevredenheid, snelheid, veiligheid en eenvoudigheid. Wij kunnen stellen dat hen 4 doelen echt ook kloppen. Wanneer je nakijkt in hen aangeboden pakketten kan je dit ook voor een groot stuk aflezen.

Wie niet overtuigd is kan ik nog meegeven dat deze hosting meerdere sites ondersteunt. Je kan zowel je wordpress, als Joomla als Drupal website bij hen onderbrengen en hosten. Vimexx hosting zorgt voor een goede ondersteuning voor alle websites en vormen.

CLAIM NU UW TIJDELIJKE KORTING BIJ VIMEXX

You may also like
hostgator reviews
Hostgator reviews, ervaringen
savvii review
Savvii Hosting Review

Reacties zijn gesloten.