Beste Hosting Reviews

Versio hosting review

versio review

Welkom bij de Versio hosting review!

Eén van de meest bekende en grootste hosting partijen uit Nederland is Versio hosting. Voor wie op zoek is naar een goede hosting maar niet zo heel duur wil gaan, zit bij Versio ook wel goed.
Versio had vroeger niet zo een goede reputatie naar klantenservice en stabiliteit maar ze hebben zich herpakt en een goede groei in de positieve richting ondergaan. Versio heeft dan ook flink geïnvesteerd in een nieuwe infrastructuur waardoor de hosting een pak beter geworden is.

Wij geven Versio een 7 op 10 en vertellen hieronder waarom.

versio review 2019

Versio hosting zorgt voor een goedkope domeinregistratie

Domeinnamen registreren kan bij Versio hosting vrij goedkoop. Je zal dan ook weinig concurrentie vinden die onder de prijzen van Versio gaat. Daarnaast kan ook de verlenging van een domeinnaam heel eenvoudig gebeuren door de “online portemonnee” functie die ingebouwd is. Hiermee kan je de verlenging automatiseren en hoef je je geen zorgen meer te maken in de toekomst.

Voor wie dit wil, kan een maandelijkse factuur aangevraagd worden. Zo hoef je voor je eigen klanten niet steeds een aparte factuur aan te maken in je eigen boekhouding.

Ook leuk om te weten is dat er bij Versio hosting een bijna realtime oplevering van Domeinnamen gebeurd. Zo kan je meteen aan de slag en heel snel online.

Ook het klantenpaneel werkt zeer intuïtief waardoor je zeer eenvoudig je DNS-records en servers kan beheren.

Omdat het zeer belangrijk is om al je websites via HTTPS te laten werken, zorgt Versio hosting voor een gratis SSL-certificaat. Dit is een belangrijke feature en daarom is het ook leuk om te zien dat Versio Hosting deze mogelijkheid aanbiedt. Deze feature is niet alleen gratis maar werkt ook snel en goed! Enkel als klein minpunt kunnen we hier opgeven, dat het niet altijd even duidelijk is dat je SSL beheer moet aanklikken bij je functies binnen Versio.

versio ervaringen

Versio haalt 7/10 in onze top 10 van Beste Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste Hosting hier.

Vimexx staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Vimexx Review.

Snelheid bij Versio Hosting

Bij vele pakketten bij Versio hosting krijg je een installatron app bijgeleverd. En deze werkt zeer goed. Het helpt je al een heel stuk bij het snel installeren van bijvoorbeeld een WordPress site en plugins. Ook het activeren gaat heel snel door de verbinding met de installatron.
Hierbij kunnen we dan ook meegeven dat de snelheid bij Versio hosting absoluut geen probleem is en deze Hosting partij op onze speedtest goed uitkomt.

Versio hosting beloofd aan alle klanten een up time van 99,9%. Dit is een vrij hoge garantie die zijn aanhouden. Indien ze dit niet kunnen, bieden ze een stuk van het geld terug.

Hen betere snelheid kunnen zij garanderen omdat alle webhosting servers op een high quality cloud staan.  Wanneer 1 server zou uitvallen, wordt die ook meteen opgevangen door de andere servers en zo blijft iedereen steeds online en vallen er weinig tot geen sites uit.

Voor een lagere prijs in hosting, blijft Versio hosting verder groeien zonder enige seconden te verspillen en stil te staan.

KLIK HIER VOOR DE TIJDELIJKE KORTING BIJ VERSIO HOSTING

Versio hosting pakketten

Versio hosting biedt wel een 10 verschillende pakketten aan en wij hebben de meest geschikte hieronder opgesomd:

Starterpakketten:

 • Brons NL
  Dit pakket kost 2,5 Euro per maand en heeft 5000 MB SSD schijfruimte. Daarnaast heb je ook onbeperkt dataverkeer, emailboxen en MySQLdatabases en kan je tot 25 domeinnamen hosten. Alle PHP versies kan je in deze bundel vinden en tot 15 dagen na aankoop helpt Versio je gratis met de website verhuis.
 • Zilver NL
  Dit pakket heeft de maandelijkse kost van 5 Euro per maand en daarin heb je tot 15OOO MB SSD schijfruimte. Verschil met brons pakket is dat je tot 50 domeinnamen kan hosten en je tot 30 dagen na aankoop een gratis website verhuis kan verkrijgen bij Versio. Ook krijg je in dit pakket een 75 Euro gratis google adwords coupon.
 • Groot NL
  Dit pakket kost je 7,5 Euro per maand en biedt 30000 MB SSD schijfruimte. Hierin kan je tot 100 domeinnamen hosten en krijg je tot 90 dagen na aankoop de gratis service voor je website verhuis. Ook hier krijg je een coupon van 75 Euro gratis google adwords.

Binnen deze pakketten heb je een 1 klik website garantie voor bijvoorbeeld WordPress, Magento, Joomla en nog vele andere.

Expert pakketten:

 • Expert NL
  Dit pakket kost 15 Euro per maand en heeft 80000 MB SSD schijfruimte. Binnen dit pakket heb je onbeperkt dataverkeer, emailboxen en MySQLdatabases. Alle PHP versies kan je hierin vinden en tot 90 dagen na aankoop krijg je een gratis service voor je website verhuis. Dit pakket biedt je ook een gratis coupon aan van 75 Euro voor Google Adwords. Bovenop kan je in dit pakket onbeperkt domeinnamen hosten.
 • Platinum NL
  Dit pakket heeft een kost van 25 Euro per maand en biedt je tot 200000 MB SSD schijfruimte. Daarnaast heb je ook alles van het Expert pakket.
 • Giga NL
  Dit pakket heeft alles van de Platinum NL maar gaat extra tot 500000 MB SSD schijfruimte. Hier heb je een maandelijkse kost van 40 Euro per maand.

Ook al deze pakketten bieden je een 1 klik website garantie voor bijvoorbeeld WordPress, Magento, Joomla,..

Alle pakketten staan in een High Quality Cloud waardoor een betere snelheid en betere uptime gegarandeerd wordt.

Conclusie Versio Hosting review

Door de investering in de nieuwe infrastructuur heeft Versio Hosting een goede groei in de positieve richting gekend. Dit op vlak naar klantenservice en stabiliteit. Alle hosting gebeurd in een High Quality Cloud waardoor Versio een goede snelheid en tot 99,9% uptime kan garanderen. Indien deze niet van toepassing is, bieden zij een niet tevreden, geld terug garantie.

Wie overstapt op Versio krijgt een gratis website verhuis aangeboden. Afhankelijk van het aangekocht pakket kan tot van 15 dagen tot 90 dagen na aankoop gebeuren.

Bij ieder pakket geeft Versio gratis de Installatron app mee. Deze helpt je heel eenvoudig apps en websites te installeren en klaar te maken.

Hosting binnen Versio kan vanaf 2,5 Euro per maand en dat maakt Versio Hosting niet alleen één van de bekendste en grootste hosting partijen maar ook één van de goedkoopste. Wie dus op zoek is naar een niet te duur en stabiele hosting, zit goed bij Versio Hosting.

Domeinregistratie gebeurd bijna volledig realtime. Ga dus zeer snel online via Versio. En wie zijn weg nog niet zo vertrouw binnen Versio Hosting kan gebruik maken van de 7 dagen per week Helpdesk.

KLIK HIER VOOR DE TIJDELIJKE KORTING BIJ VERSIO HOSTING

 

 

 

You may also like
siteground review nederlands
Siteground hosting review 2021
wp engine review nederlands
WP Engine hosting review

Reacties zijn gesloten.