Geld Verdienen

Trading Navigator Methode Review 2021 UPDATE

trading navigator methode ervaringen

Welkom bij deze Trading Navigator Methode Review 2021 UPDATE!

“Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs”. Dit is een sterke quote die we terug vinden op de website van de Trading Navigator Methode. Iedereen wil tegenwoordig (makkelijk) geld verdienen online, met bitcoin, op de beurs … Maar helaas is het zo eenvoudig niet. In deze review bekijken we even wie de maker van deze software is en of u hier effectief geld mee kan verdienen of niet. TIP: Wij hebben ook een recente crypto masterclass review gedaan.

wie is harm van wijk

Wie is Harm van Wijk?

We starten met het bekijken wie de persoon achter de Trading Navigator Methode precies is. Harm Van Wijk is de eigenaar ook van de populaire website beleggen.com en is al jaren bezig in de wondere wereld van de beurs. Harm is afgestudeerd aan de universiteit van Tilburg.(bedrijfseconomie, marketing) Vervolgens ging hij direct aan de slag als financieel adviseur bij bepaalde banken.  De laatste jaren heeft hij dus een online platform opgericht om zijn kennis te delen met de buitenwereld.

Harm Van Wijk is dus al sinds 1995 actief in deze wereld dus kent zeker de klappen van de zweep.

Harm Van Wijk geef ook altijd volgende disclaimer aan: “Weet dat geld beleggen altijd risico’s met zich meeneemt. Doe het dus niet als je geen geld op overschot hebt. Ga alleen aan de slag met geld dat je kan missen. Wat je niet hebt, kan je ook niet uitgeven.”

Is Harm Van Wijk betrouwbaar?

Kunnen we Harm Van Wijk betrouwen? Zijn we zeker dat dit geen oplichter is? We we kunnen jullie al direct gerust stellen. Je kan Harm Van Wijk zeker vertrouwen. En we zeggen dit niet zomaar. Harm is al heel lang bezig in de trading, beleggen wereld. Als je even kijkt naar één van zijn populaire websites beleggen.com zal je zien dat er een grote community actief is. Hij verstopt zich zeker niet en is heel veel aanwezig online. Zo geeft hij regelmatig gratis webinars over beleggen. Harm Van Wijk heeft uiteraard de Nederlandse nationaliteit en is dan ook ingeschreven bij de KVK. Hieronder kan je zijn gegevens terug vinden:

 • Adres: Rokebrandlaan 2
 • Postcode: 1261 WV
 • Plaats: Blaricum
 • KVK Nummer: 34244390
 • Email adres: info@beleggen.com

Harm Van Wijk Vermogen

Een vraag dat bepaalde mensen bezig houdt is: hoe groot is het vermogen van Harm Van Wijk? Dit is uiteraard onmogelijk om te zeggen. En enkel Harm Van Wijk zelf zal dit weten. Dat hij goed heeft verdiend in het beleggen zal uiteraard geen verrassing zijn. Zowel met opties, turbo’s, bitcoin en andere aandelen heeft hij al mooie winsten gehaald. Een deel van zijn resultaten toont hij trouwens ook in het gratis webinar dat je kan bekijken via de knoppen in deze review.

Harm Van Wijk Kassa

Als je zoekt op Harm Van Wijk kassa dan is de kans groot dat je bij een dergelijk review artikel zoals deze komt. Dit is een Nederlands programma maar tot op heden hebben wij hier nog niets van terug gevonden op het internet of op Toutube.

Bekijk alvast enkele reacties van de leden

trading navigator methode review

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is dus een complete oplossing/video cursus om je helpen geld te verdienen bij het handelen op de beurs(aandelen, opties). Als we even kijken op zijn website dan zien we zaken passeren zoals: 20% winst per jaar. Wat tegenwoordig serieuze winsten zijn. Na het volgen van deze cursus heb je dus een duidelijke werkwijze om te starten met geld te verdienen op de beurs. Harm Van Wijk begeleidt je dus van start tot finish. Dus geen paniek als je hier totaal niet in thuis bent. Alles wordt mooi stap voor stap eenvoudig uitgelegd. De trading software zelf zal je dus signalen geven wanneer je moet kopen of verkopen. Dus dit neemt voor u zelf zeer veel werk en emoties weg. (niet vergeten dat 90% in de beurs wereld verlies maakt). Online geld verdienen is de laatste jaren geen fabeltje meer. Dat kon je lezen in onze uitgebreide Bol Masterclass review. Maar ook met het traden is dit dus mogelijk.

Je kan dit traject dus eigenlijk opdelen in 2 delen:

 • Persoonlijke coaching van Harm zelf
 • De Trading Navigator Methode software(koop, verkoop signalen)

Persoonlijke Coaching door Harm Van Wijk

Zodra je toegang krijgt tot de trading navigator methode kan je ook gebruik maken van de persoonlijke coaching door Harm zelf. Op zich is de trading software natuurlijk een heel interessante tool met de duidelijke koop en verkoop signalen. Maar met enkel de software alleen is het niet altijd voldoende. Tijdens de persoonlijke coaching kan je al je vragen stellen aan Harm Zelf. Zo zal hij eigenlijk over je schouder meekijken en gepast advies geven. Zaken zoals: emoties uitsluiten, de trend is your friend, risk management, spreiding, … blijven veel voorkomende fouten bij zowel beginnende als ervaren traders/beleggers. Harm Van Wijk legt je dan ook alles mooi stap voor stap uit zodoende je dergelijke fouten niet zal maken.

Onderschat dus zeker het belang van deze persoonlijke coaching door Harm niet. Dit alleen al zal je kennis zeker ten goede komen.

Cursus Beleggen: Gratis Webinar

Wil je de eerste stappen zetten in de beleggingswereld? Of heb je al ervaring maar wil je eindelijk nog meer resultaten behalen? Dan is de cursus beleggen van Harm Van Wijk zeker een aanrader. Zeker omdat je er de geavanceerde tradingsoftware met koop en verkoop signalen er bij krijgt. Je kan het gratis webinar hieronder bekijken via de knop. Het webinar is normaal 1 x week dat Harm dit geeft. Je kan er dan achteraf als je wenst ook vragen stellen. Veel kijkplezier!

Start Direct met het GRATIS WEBINAR!

Verschil tussen opties en aandelen

In deze uitgebreide cursus zal je regelmatig in aanraking komen met termen zoals opties en aandelen. Een optie kan je zien als het recht om een hoeveelheid effecten, aandelen binnen een bepaalde periode voor een vooraf bepaalde prijs te kopen/verkoopen. Opties worden ook op de beurs verhandeld. Aandelen kan je meer zien als eigendomsbewijzen van een bedrijf. Hier hoef je dus vooraf geen prijs afspraak te maken.

Harm toont je hoe je met beide dus geld kan verdienen. Zo zal hij ook uitgebreide voorbeelden geven over long en short posities. Veel mensen weten nog altijd niet dat je zelfs geld kan verdienen als een aandeel naar beneden gaat. Uiteraard hamert Harm dan ook op een uitstekende risk en money management.

Waarom traden/beleggen? Wat zijn de voordelen?

In de jaren 90-2000 waren het vooral “de big boys” die aanwezig waren op de beurzen. Maar de laatste 15-20 jaar is er mede door de technologie een serieuze verschuiving bezig. Dankzij de kracht van het internet kunnen ook mensen zoals jij en ik meedoen in de wondere wereld van het traden en beleggen. Dit had Harm al snel door en heeft na enkele jaren dan ook zijn premium trading software laten ontwikkelen. Dit geeft hem enorm veel “rust”. Ook als er bepaalde aandelen even minder lijken te gaan, zoomt Harm via de software altijd even uit en kijkt hij naar het totale plaatje. En samen met zijn money en risk management weet hij dat hij zijn bewezen systeem kan volgen en op deze manier een extra passief inkomen kan opbouwen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Er zullen 2 types van mensen zijn die investeren in deze unieke cursus. We hebben een groep mensen die al een beetje thuis zijn in de beurs wereld. Maar de meeste maken geen consistente winsten of hebben weinig tijd om alles uit te zoeken en te beheren. De andere groep zijn dan mensen die totaal nieuw zijn in de beurs wereld. Het goede nieuws is dat de Trading Navigator Methode een oplossing is voor beide groepen. Dus zowel beginners en mensen die hier al in thuis zijn is dit een goede oplossing.

Is volgende herkenbaar?

 • Wil je uw spaargeld opbouwen?
 • Heb je geld nodig?
 • Wil je sneller op pensioen gaan?
 • Wil je financieel onafhankelijk worden?
 • Wil je eindelijk consistent geld verdienen met de beurs?
 • ..

Lees dan hieronder verder en ontdek waarom deze cursus iets voor je kan zijn.

Wat leer ik in deze cursus?

In deze video cursus van 6 weken + personal coaching zal je dus een schat aan informatie leren. Uiteraard is het belangrijk dat je er voor de volle 100% voor gaat. Bekijk de video’s dan ook meerdere keren na elkaar. Op deze manier zal je alles veel sneller oppikken.

Week 1: Welkom bij Beleggen.com

Zodra je toegang hebt, kan je uiteraard starten met de verschillende modules. In de eerste week zal je uitgebreide informatie krijgen over alles wat met beleggen te maken heeft. Voor beginners lijkt dit veel maar zoals eerder gezegd raden wij aan om de content verschillende keren door te nemen. Zo zal je zien dat alles eigenlijk vrij logisch is in deze trading wereld.

Het leuke is ook dat je vrijwel meteen de trading software zelf mag installeren en testen. Dankzij een duidelijke stap voor stap handleiding kan je aan de slag. En mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je altijd bij Harm zelf terecht. Andere zaken zoals de keuze van de broker en dergelijke komen ook in de eerste week aan bod.

Lessen week 1 :

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Installatie Trading Navigator
 • Brokers
 • Order plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Week 2: Beleggingsstrategieën

Zonder een beleggingsstrategie zal je uiteraard weinig geld kunnen verdienen in de aandelen wereld. Misschien heb je wat beginnersgeluk maar met geluk zal je niet ver komen in deze wereld. Daarom hamert Harm Van Wijk om bepaalde trading strategieën te gebruiken. De resultaten van zijn strategieën zal hij trouwens ook uitgebreid tonen. Dit doet hij niet om op te scheppen maar gewoon om te tonen wat werkt en wat niet werkt.

Lessen week  2:

 • Beleggingsstrategieën intro
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • Beleggingsstrategieën Dividend A.
 • Beleggingsstrategieën Dividend Koningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën turbo’s speeders en sprinters

Week 3: Trendvolgende beleggen en emoties

Week 3 vonden wij persoonlijk één van de meest interessante weken! Uiteraard is het leuk om in de eerste week al de trading navigator software te bekijken en te testen in demo. Maar dit maakt je zeker nog geen succesvolle belegger/trader. In week 3 toont Harm aan met verschillende voorbeelden hoe belangrijk het is om een goed money management te hebben. En vooral om de risico’s te beperken door middel van enkele duidelijk te volgen regels.

Lessen week 3:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

Week 4: Credit, Spreads, Statistieken

In week 4 zitten we al volop in “de praktijk”. Je zal dan ook nog meer zaken leren zoals opties en alles wat eromheen hangt. Ook leuk om te vermelden is dat je in week 4 een leuk werkboek krijgt met de basis principes van opties. Via dit boek kan je interessante zaken leren als: potentiële winst, break-even points, berekening posities, potentiële risico’s, … Hier komen dan ook terug de beleggingsstrategieën terug. Persoonlijk raden wij nogmaals aan om zeker deze video’s een paar keer te bekijken. Dan zal je alles nog sneller opnemen.

Lessen week 4:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Opties Strategieën

Week 5: Kansen en Monitoren

Vanaf week 5 ben je ondertussen volledig vertrouwd met de trading navigator software en ook de manier van werken bij Harm Van Wijk. Door de persoonlijke coaching zal je ook al je vragen kwijt kunnen. En dit helpt toch heel veel. Want niets is frustrerender dan een cursus kopen en ergens tegen aan lopen. Harm helpt je met plezier. In week 5 gaat hij dan ook dieper in op zaken zoals: short strangle, statistische kansen, monitoren, …

Lessen week 5:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Week 6: Handelsplan plus trading journaal

In week 6 zal nogmaals duidelijk worden hoe belangrijk zaken als structuur, strategie, … zijn. Harm zal je zijn eigen handelsplan + trading journaal tonen. Op deze manier beperk je uiteraard e risico’s. Niet vergeten dat er ook een forum is waar je andere leden hun vragen kunt bekijken/beantwoorden. Dankzij deze community helpt iedereen elkaar wat uiteraard heel waardevol is.

Lessen week 6:

 • Handelsplan
 • Trading Journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Ervaringen

Hoeveel kost de Trading Navigator Methode

Zoals je ondertussen merkt is de trading navigator een complete oplossing. Het is meer dan alleen een video cursus. Uiteraard is de tradingsoftware met de duidelijke koop en verkoop signalen een onmisbare tool.(Waarde €1997)

Daarnaast krijg je ook levenslang toegang en kan je genieten van

 • 2 jaar live coaching.(Waarde €4888)
 • 2 jaar Alerts via Telegram(Waarde € 1994)
 • 2 jaar VIP toegang MBC (Waarde €696)
 • MeXem transactietegoed (Waarde € 500)
 • Handleiding Geld verdienen met Opties (Waarde €47)
 • Geld verdienen met aandelen (Waarde €47)
 • Speeders, Sprinters en turbo’s (Waare €47)

Totale Waarde: € 12.213

Het volledige pakket kan je aanschaffen voor €1997 maar momenteel is er een grote tijdelijke korting van maar liefst € 1000. Dus de totale investering is slechts 997 euro

Wil je deze tijdelijke korting claimen, dan kan je via onderstaande knop direct naar de tijdelijke kortingspagina gaan.

CLAIM HIER JE TIJDELIJKE KORTING

Niet Tevreden Garantie

Harm Van Wijk geeft ook duidelijk mee dat er een niet tevreden geld terug garantie is. In een notendop betekent dit dat je binnen de 30 dagen je geld kan terug krijgen mocht je niet tevreden zijn over de trading navigator methode. Het kan natuurlijk altijd zijn dat je om bepaalde redenen toch besluit om er mee te stoppen. Maar wij kunnen bevestigen dat na het volgen van deze video cursus + persoonlijke hulp dat je een skillset + software hebt waar je heel veel plezier zult aan beleven.

Is de Trading Navigator Methode betrouwbaar

Na het bekijken van deze methode en de achtergrond van Harm Van Wijk, kunnen we wel stellen dat dit een betrouwbare oplossing is. Wat ons direct opviel is dat Harm ook de verliezen toont. Want de meeste mensen online zouden enkel de winsten tonen en zo mensen proberen verblinden. Heb je interesse in Forex? Dan kan je op deze website terecht: https://best-forex-indicator.com Harm toont alle resultaten van jaren ver en op het einde van de rit is dit serieus winst gevend.

Daarnaast kan je hierboven lezen wie Harm Van Wijk precies is. Harm is de eigenaar van deze oplossing en kan je dus overal terug vinden.

Extra Bonussen

1. TWEE JAAR ALERTS VIA TELEGRAM: Via deze messenger tool ontvang je van Harm Van Wijk belangrijk tips en diverse info

2.TWEE JAAR TOEGANG TOT DE SLIMSTE BELEGGER: Het platform van Harm Van Wijk waar je andere mensen kan contacteren en brainstormen over de beurs en dergelijke.

3. 500 EURO LYNX TRANSACTIE TEGOED: Lynxc is een gekende broker uit Nederland en via deze 500 euro kan je direct aan de slag.

4. GELD VERDIENEN MET OPTIES BOEK: Uniek boek geschreven door Harm Van Wijk zelf

5. GELD VERDIENEN MET AANDELEN: Alles wat je moet weten over aandelen

6. SPEEDERS, SPRINTERS EN TURBO’S: Een E-book die je van start tot finish alles hierover uitlegt

7. GRATIS TOEGANG TOT HET 3DAAGS EVENEMENT: Dankzij de interessante sprekers op dit event, zal je enorm veel bijleren(toegang is trouwens voor 2 personen)

Kortingscode Trading Navigator Methode?

Wat kost de Trading Navigator Methode en kan ik een korting hiervoor krijgen? Dit is een vraag die we af en toe horen passeren. Wel jullie hebben geluk want momenteel is er een tijdelijke kortingsactie bij deze software.

Klik hier voor de tijdelijke kortingspagina en claim uw 70% korting!

Ervaringen Trading Navigator Methode

We hebben even gekeken online naar de ervaringen met Harm Van Wijk en kwamen veelal positieve reacties tegen. Hieronder kan je kijken naar enkele tevreden klanten.

Voordelen:

 • Premium Trading software met duidelijke koop en verkoop signalen
 • Duidelijke HD Video Cursus
 • Persoonlijke begeleiding van Harm Van Wijk
 • Nadruk op riskmanagement
 • Grote Community
 • Skillset voor het leven

Nadelen:

 • Je zal niet in 1 nacht miljonair worden(maar dit kan je helaas met geen enkel systeem 😉 )
 • Als je doorzet, kunnen er hele mooie dingen gebeuren

Conclusie: Trading Navigator Methode 2021

We zitten al terug bij het einde van onze Trading Navigator Methode review. Zoals je hierboven kan lezen zijn wij positief over deze beurs oplossing. Het grootste gedeelte van de mensen verliest momenteel geld in de beurs. Harm Van Wijk toont zijn methode aan via bewezen cijfers. Daarnaast krijg je toegang tot zeer veel content en speciale informatie krijg je direct toegestuurd via Telegram. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwigheden en dergelijke. Wil je eindelijk geld verdienen met de beurs neem dan zeker een kijkje op de website van Harm Van Wijk.

Klik hier en geniet van deze tijdelijke kortingscode van -70%!

You may also like
omb masteclass
OMB Masterclass review
opinion world review
Opinion World review 2021! Makkelijk geld verdienen met Enquêtes?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *