Geld Verdienen

Toluna Review, Ervaringen 2021! Geld verdienen met Enquetes in te vullen

toluna review

Welkom bij deze Toluna review!

Goeiemiddag iedereen! Deze week duiken we even onder in de wereld van het online geld verdienen. Iedereen wil tegenwoordig online geld van thuis uit verdienen. Er zijn enorm veel verschillende methodes tegenwoordig. Maar het grootse nadeel is meestal dat je voor bepaalde methodes technische kennis nodig hebt of andere zaken. En dit heeft niet iedereen uiteraard. En er zijn ook methodes waar je online geld kan verdienen maar je moet eerst enkele investeringen doen. En ook hier zijn wij niet echt een fan van …

Wij raden dan ook altijd aan om meerdere inkomsten te generen online. Op deze manier zul je uiteraard meer verdienen maar ben je ook beschermd tegen het feit dat als er plots eentje niet meer werkt dan heb je uiteraard nog inkomsten van de andere methodes. Het moet altijd je doel zijn om te werken naar een extra(passief of actief) inkomen.

Maar we starten met een vrij gemakkelijke methode: het invullen van enquêtes. Er zijn websites waar je geld kan verdienen door het het eenvoudig invullen van enquêtes. Als je je aanmeldt bij 1 website zal je niet zo veel geld verdienen uiteraard. Maar als je je gratis registreert op verschillende dergelijke websites dan kan dit je inkomsten uiteraard omhoog krikken. Maar op welke websites moet je een gratis account maken om enquêtes in te vullen en dan geld te verdienen. In dit en de komende artikels maken we enkele duidelijke review artikels van populaire websites.

TIP: meld je dus overal gratis aan zodoende je het maximum aan inkomsten kunt bekomen: Klik hier voor onze vergelijker tabel

i say review

Wat is Toluna?

Toluna is een zeer populaire website waar je geld kan verdienen met het invullen van enquêtes. Naast geld kan je ook cadeaubonnen verdienen en andere prijzen winnen. Als je van België of Nederland bent dan kan je zich gratis registeren op de website van Toluna. Als we even dieper kijken online dan zien we dat Toluna één van de meest gekende bedrijven zijn waar je geld kan verdienen met het invullen van online enquêtes.

Momenteel is Toluna de marktleider voor marktonderzoek en enquêtes online. Er zijn 16 verschillende vestigingen verspreid over Europa, Noord Amerika en Azië. Ze hebben grote klanten zoals de Financial Times en Time Magazine in het klanten portefeuille.

Toluna beschikt momenteel over een 60000 leden! De enquêtes en onderzoeken doet Toluna voor grote merken, bedrijven, overheden en zelfs individuele mensen. Doordat jij de enquête invult kunnen ze de feedback terugkoppelen aan hun eigen klant. En doordat er momenteel ruim 60000 mensen dergelijke enquêtes invullen hebben ze direct een goed beeld hiervan.

Hoe geld verdienen met Toluna

Als je wil starten met enquetes in te vullen (en dus geld verdienen hiermee) hoef je enkel eenvoudig een gratis account aan te maken. Klik hier om een gratis account te maken. Klik gewoon op beginnen en vul de gevraagde velden in. Vergeet ook je account niet te bevestigen. Je zal hiervoor een e-mail krijgen met een bevestigingslink. Daarna kan je al direct enquêtes invullen!

Enquêtes invullen voor Geld

Enquêtes invullen voor geld is eigenlijk één van de meest gemakkelijke manieren om online geld te verdienen. Na de aanmelding bij Toluna kan je direct aan de slag met het invullen van verschillende enquêtes. Je wordt ook via mail op de hoogte gehouden als er nieuwe enquêtes beschikbaar zijn. Je kan dit dus eigenlijk overal doen zolang je maar een internet verbinding hebt. Veel mensen vullen deze enquêtes tegenwoordig in via hun smartphone.

Nog meer geld verdienen door vrienden uit te nodigen

Ken je mensen die ook geld willen verdienen door het invullen van enquêtes? Dan heeft Toluna goed nieuws! Je kan vrienden uitnodigen om hier ook geld mee te verdienen. Want voor elke aanmelding van iemand die je kent krijg je nog eens een extra 500 punten erbij! Je hoeft hen enkel een formulier te sturen. Je kan dit terugvinden in uw profiel(instellingen, delen). Dit is uiteraard niet verplicht maar het kan wel helpen om terug wat extra gratis geld bij te verdienen.

Hoeveel kan je verdienen met Toluna?

Bij Toluna kan je dus elke week extra geld verdienen! Na het invullen van de verschillende enquêtes kan je kiezen hoe je je laat uitbetalen. Je kan kiezen voor cadeaubonnen of gewoon direct naar je Bankrekening nummer. Je kan al laten storten naar je rekening vanaf € 30!

We willen je er wel even op attent maken dat de punten tijdelijk houdbaar zijn. Dus wacht niet te lang om je geld op te nemen. Maar we vermoeden dat dit geen probleem zal zijn! Eenmaal je een gratis account hebt aangemaakt en enkele enquetes invult zal je zien dat je punten direct punten ontvangt. Deze punten dien je dus eenvoudig om te vormen naar cadeaubonnen of cash geld.

MAAK NU EEN GRATIS ACCOUNT EN VERDIEN GELD MET HET INVULLEN VAN ENQUÊTES

Is Toluna Betrouwbaar?

Deze vraag beantwoorden we al direct met JA, Toluna is betrouwbaar. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan. Toluna is in 2000 opgericht door Fréderic Charlet Petit. Ze hebben nog andere vestigingen in de wereld maar de hoofdvestiging is in Parijs(Frankrijk). Als bijna 20 jaar actief bent in deze online wereld dan mogen we gerust stellen dat je Toluna kan vertrouwen!

Toluna Ervaringen Online

We hebben even gekeken online naar ervaringen met Toluna en ook de reviews. Zo goed als alle reviews en ervaringen zijn gelukkig positief! Het leuke is ook dat er eigenlijk geen risico is om te starten met geld te verdienen bij Toluna. Om de simpele reden dan je heel eenvoudig een gratis account kan aanmaken en dan direct kan starten met geld verdienen.

toluna ervaringen

Conclusie Toluna Review 2021, kan je geld verdienen met enquêtes?

Ben je op zoek naar een eenvoudige en vooral snelle manier om online te te verdienen? (en dit het liefste van thuis uit) Dan hebben wij goed nieuws! Door middel van het invullen van enquêtes kan je dus effectief geld verdienen. Toluna is één van de meest gekende spelers op het gebied van online enquêtes. Het leuke is dat ze snel uitbetalen en vooral dat je geen investering hoeft te doen. Je hoeft geen voorkennis of wat dan ook te hebben. Zoals je hierboven kon lezen kan je zelf wat extra geld verdienen door Toluna aan te raden bij vrienden of familie. Die kunnen dan uiteraard ook geld verdienen met deze methode.

Je kan snel starten door een gratis account aan te maken bij Toluna.

MAAK GRATIS ACCOUNT EN VERDIEN DIRECT GELD ENQUÊTES

You may also like
jouw mening review
Jouw Mening Review! Geld verdienen met Enquêtes in België?
Alles over Crypto review: Crypto Portfolio 2021

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *