Ongecategoriseerd

Thrive Themes review

thrive themes review en ervaringen

Welkom bij deze Thrive Themes review!

Thrive Themes is één van de meest populaire en beste thema en plugin builder  bedrijven op de markt. Voor wie vaak met WordPress werkt, zal Thrive Themes ook niet onbekend klinken. Voor wie het nog niet kent, kunnen wij meegeven dat zij conversie gerichte thema’s en plugins voor alle WordPress websites bouwen. Indien je online goede resultaten wenst en geen schrik hebt voor wat marketing, kunnen wij hen dan ook sterk aanbevelen.

Wij vinden het alvast een super tool om al je landingpagina’s te maken in je WordPress site zonder enige technische kennis. Eenvoudig aanpassen en puzzelen op de voorzijde van je pagina. Zo creëer je onmiddellijk zicht op het resultaat. Daarnaast hebben ze een heleboel templates waaruit jij kan kiezen. Wij geven ze een 9 op 10 en hieronder ontdek je waarom.

thrive themes review

Thrive Themes thema’s

Het kiezen van een thema voor je WordPress site is niet altijd eenvoudig en vaak ook verwarrend. Het doel van je website en zijn functies hangt dan ook volledig af, van het thema dat jij kiest. Daarom moet je in deze keuze ook heel doordacht gaan. Tegenwoordig heb je heel wat templates en thema’s waaruit je kan kiezen maar wat past nu precies binnen jouw visie?

De thema’s bij deze tool leggen de focus op conversie en zijn zeer eenvoudig in design. De conversiefocus is van groot belang voor je succes en daarom is het zeker een goed idee om deze te overwegen. Bovendien bieden alle thema’s van Thrive Themes enkele voordelen:

 • Leesbaarheid van de thema’s zijn geoptimaliseerd met voldoende witruimte en grote en leesbare letters
 • De thema’s zijn volledig responsive voor zowel desktop alsook smartphone
 • Je kan er opvallende elementen opbouwen zoals een aanbieding voor je klanten of invulformulieren
 • Formulieren kan je koppelen aan je mailinglist
 • Ieder thema heeft een goede landingpagina waar geen afleiding te vinden is
 • Snel ingeladen social share knoppen
 • Gerelateerde berichten kunnen snel ingeladen worden
 • Er is een goede integratie met de Trive content builder
 • Je website wordt sneller ingeladen door een lichte code
 • Website gaat sneller door een automatische compressie op de afbeeldingen

thrive themes reviews

Thrive content builder

Met deze content Builder kan je ook aan de voorzijde van je website op je pagina aanpassingen aanbrengen. Dit zorgt voor een What you see, is what you get functie. Je kan er je tekst invullen en ook zien hoe het eruit zal zien. Soms moet je hierbij wel wat puzzelen om het helemaal in orde te krijgen maar éénmaal je het onder de knie hebt, is het heel eenvoudig. Thrive Themes zorgt ervoor dat je deze content builder in ieder thema kan gebruiken, ook al is het thema niet van hunzelf.

Er zijn heel wat elementen in de Thrive content builder die handig kunnen zijn:

 • Lijsten
 • Opsommingstekens (bullet points)
 • Kolommen
 • Gemakkelijke HTML tabellen
 • Tabbladen & Toggles
 • Responsive Video Embedden
 • Opt-in Formulieren
 • Feature Grids (Iconen of afbeeldingsblokken)
 • Toevoeging google maps code
 • Reviews en steraanduiding
 • Countdown Timers
 • Automatische inhoudsopgave
 • Toevoeging mogelijk van zelfgemaakte HTML & CSS

review thrive themes

Net zoals de thema’s zijn ook de mogelijkheden hierin vrij eenvoudig. Thrive Themes verkiest om niet teveel uit te wijken in het ondenkbare maar zorgt er voor dat alle functies vooral naar behoren werken. Het grote voordeel aan deze content builder is dat je alles ziet zoals je resultaat ook zal worden. Je hoeft niet heen en weer te gaan om het resultaat te bekijken. Dat maakt het bouwen van je pagina’s net iets makkelijker.

De content builder biedt ook enkele landingpagina’s aan. Deze zijn zonder al te veel afleiding en geheel aangepast volgens je gekozen thema. Daarnaast zijn deze landingpagina’s zo opgebouwd, om een goed resultaat te halen op bijvoorbeeld nieuwsbrieven en inschrijvingen. De focus ligt op conversie.

GRIJP HIER UW TIJDELIJKE KORTINGSCODE VOOR THRIVE THEMES!

Kostprijs

Thrive Themes heeft een relatief kleine kostprijs. Je betaalt voor de plugins die je nodig hebt en de opties die je gebruikt. Indien je dus op zoek bent naar een  gratis oplossing, moet je hier zeker niet aansluiten. Toch kunnen wij meegeven dat deze oplossing best goedkoop is en er zijn veel voordelen waardoor je voor Thrive Themes moet kiezen. De goede functies en de focus op conversie zorgen er dan ook voor dat de prijs snel terug gewonnen is.

Eerder gaven wij al mee dat dit een best goedkope oplossing is. Thrive Themes kost dan ook maar ongeveer 200 Euro per jaar. Daar keken wij wel even van op. Een lage prijs en hoge kwaliteit.

Ook bij Thrive Themes kan je éénmalig per jaar betalen en je membership per jaar bekijken. Met een kleine prijs van 200 Euro per jaar is dit natuurlijk ook haalbaar, indien je dit zou vergelijken met een concurrentie. Wanneer je hiervoor kiest, let je best wel op dat je niet vergeet je membership te verlengen.

thrive themes ervaringen

Conclusie Thrive Themes review

Thrive Themes is een bedrijf die de focus legt op het opbouwen van pagina’s en plugins met de bedoeling om de conversie van je WordPress website te verhogen. Wij schatten deze tool zeer hoog in en geven ze toch een 9 op 10. Wie een goede oplossing zoekt om op een eenvoudige en handige manier, goede landingpagina’s te bouwen en de conversie van zijn website wil verhogen is bij deze tool aan het juiste adres. Daarbovenop mag je geen schrik hebben van een beetje marketing.

What you see is what you get. Dat is wat de content builder binnen Thrive themes je kan aanbieden en dat is een groot voordeel voor wie geen technische kennis heeft. Je kan heel eenvoudig op de voorzijde van je pagina teksten toevoegen en bewerken. Daarbij zie je onmiddellijk hoe het resultaat eruit zal zien.

Wij kunnen stellen dat je voor een lage prijs, een zeer hoge kwaliteit terugkrijgt. Je betaalt voor de plugins en opties die je gebruikt en de kostprijs ligt op 200 Euro per jaar. Wie reeds enige concurrentie kent, kan ook bevestigen dat deze prijs vrij laag ligt.

Thrive Themes heeft heel veel templates waaruit je kan kiezen. Ze blijven graag bij de basics maar daarvoor werken ze uiterst top.

Werk jij reeds met enige WordPress Websites? Dan zal de naam ook niet onbekend klinken. Hun populariteit stijgt en wij zijn alvast mee in hun verhaal.

GRIJP HIER UW TIJDELIJKE KORTINGSCODE VOOR THRIVE THEMES!

You may also like
wordpress online cursus
WordPress cursus online
smmb review
SMMB Masterclass Review, Ervaringen 2020!

Reacties zijn gesloten.