Software Reviews

Teachable review

teachable review

Welkom bij deze Teachable review!

Van je hobby ook geld maken? Dat kan met Teachable. De meeste hobby’s zoals tuinieren, schrijven, kunst,… zijn hobby’s waar het moeilijk wordt om deze om te zetten naar een extra inkomen. Wanneer je dit toch wenst, kan je met Teachable online cursussen rond je hobby bouwen en zo je inkomen garanderen.

Teachable functies

Teachable heeft enkele indrukwekkende functies die je helpen om een leuke website te bouwen in een notendop. Een website waar jij online cursussen kan aanbieden en verkopen.

Hieronder zetten we even alle functies op een rij:

 • Bestanden uploaden
  Teachable maakt het mogelijk om alle soorten bestanden online te plaatsen. Of het nu gaat over een mediabestand, afbeelding, video of PDF, ondersteunt Teachable de meeste bestanden zodat je een respectabele cursus kan opbouwen.
  Je bestanden kan je uit verschillende bronnen halen, vanuit je computer of online en al je opslagruimte kan je synchroniseren met de website.
 • Sleep en bouwfunctie
  Teachable heeft de gekende drag and drop systeem in zijn tool geïntegreerd. Dit maakt het je gemakkelijk al je pagina’s en cursussen op te bouwen. Plaats alle blokken en documenten waar jij het wenst en klaar. Dit systeem biedt iedereen de mogelijk zijn eigen website te bouwen zonder enige echte kennis hiervan te moeten hebben.
 • Sales
  Je echte sales kan je genereren met de verkooppagina’s die je bouwt in Teachable. Ook daar is het drag and drop systeem heel gemakkelijk om je onmiddellijk te laten zien hoe jouw pagina eruit zal zien. Deze bestemmingspagina’s zijn uiterst belangrijk bij het verkopen van je cursussen. Daarnaast kan je contacten leggen met partners om zo extra advertenties te plaatsen. Klanten vertoeven namelijk zeer graag op een vertrouwde pagina en u heeft de sale binnen.
 • Community en leerhulp
  Binnen Teachable is er natuurlijk ook een blog waar je terecht kan met al je vragen. Teachable is namelijk meer dan een bouwtool voor je site, het is ook een community. Heb je daar geen antwoord op je vraag gekregen dan kan je ook terecht op de live chat. Daar zal je doorverwezen worden naar de juiste infopagina of verder geholpen worden door 1 van de medewerkers uit Teachable.
 • Marketing
  Naast al deze leuke functies heeft Teachable ook extra marketingmateriaal zoals kortingsbonnen, promoties, partners en e-mailmarketing. Deze kunnen je sales volop laten groeien en een extra duwtje geven aan je klanten.

 

Ontdek in deze video waarom wij Teachable aanbevelen …

teachable review nederlands

Teachable prijzen

teachable review nederlands

Teachable is een leuke tool aan een betaalbare prijs. Daarbovenop hoef je niet meer te zoeken naar een hosting voor je website daar deze mee inbegrepen is in het pakket. Dat is niet alleen spaarzaam maar ook handig. Een eigen hosting betekent ook zeer up to date zijn.

Het beste aan de tariefplannen van Teachable is dat je niet gebonden bent aan een beperkt aantal users en cursussen. De meeste applicaties hebben dit wel, Teachable reikt naar het oneindige. Zij geloven er namelijk in dat geen enkele cursus tot een beperkt aantal mensen kan reiken.

Volgende tariefplannen binnen Teachable:

 • Basisplan:
  Voor slechts 39 Dollar in de maand heb je het basisplan van Teachable. Hierbij kunnen twee auteurs deelnemen, heb je zowel product- als domeinondersteuning, maandelijkse uitbetalingen, Marketing en kortingsbonnen. Het enige minpuntje aan dit basisplan is de 5% transactiekost.
 • Professioneel plan:
  Voor 99 Dollar in de maand heb je alles wat in het basisplan aanwezig is plus volgende opties: Directe uitbetaling, upgrade tot 5 auteurs, productondersteuning met prioriteit, Quizzen, thema aanpassingen, rapporten en een merkloze website. Bovendien vallen hier de 5 % transactiekosten weg.
 • Hoog Volumeplan:
  Hier kost het ook 99 Dollar in de maand en heb je een upgrade tot 25 auteurs boven alles van het professioneel plan. Omdit dit over hoge volume gaat, krijg je ook een conciërge aan boord, en kan je inschrijvingen van studenten zowel handmatig uitvoeren als in bulk. Ook hier zijn er geen transactiekosten.

Voor wie nog twijfelt of alles eerst goed wilt uittesten kan zeker starten met het basisplan. Je hebt alles wat je nodig hebt en ook de 5% transactiekost is zeker doenbaar. Tenslotte start je hier voor een klein extra en kan je zo doorgroeien tot professional. Wanneer er een gratis cursus geboekt wordt, gaan er ook geen kosten af en is dit ook voor u als aanbieder gratis.

teachable review

Wie kiest Teachable?

Teachable is een zeer handige tool voor iedereen die eraan denkt een online cursus te maken of wie denkt met zijn hobby net iets meer te kunnen doen.

Voor je begint, maak je best enkele cursussen klaar. Zo vermijd je een tariefplan te betalen zonder er echt klaar voor te zijn. Begin pas aan een tariefplan wanneer u echt kan starten.

Wanneer je klaar bent en je richting waar je naartoe wilt weet, dan is the sky the limit. Wij raden u aan, om zo snel mogelijk van het basisplan af te gaan. Zo heeft u geen transactiekosten meer en kunt u volop van je extra inkomen genieten.

Ben je vooral een youtuber? Ook voor u is Teachable heel interessant. Deze tool ondersteunt ook heel wat video’s en kan je helpen bij het maken van je succes.

TEST HIER TEACHABLE TIJDELIJK GRATIS

Ondersteuning bij Teachable

Je hebt gezien onder de tariefplannen dat er productondersteuning is. Deze ondersteuning wordt geboden onder alle tariefplannen, toch is er een verschil. Voor wie een volumeplan heeft of het professioneelplan, die krijgt prio naar ondersteuning van de klantendienst. Daarom is het nog zo belangrijk om snel uit het basisplan te stappen en over te gaan naar onbeperkte mogelijkheden en ondersteuning.

Er is een livechat en ticketsysteem waar al u vragen opgenomen worden. De medewerkers van Teachable zullen zo snel mogelijk uw vraag oplossen door u door te sturen naar de juiste informatiepagina of door te antwoorden op uw vragen. Daarnaast is er ook een blog waar je met alle gebruikers samen kan overleggen. Ook daar zal je veel leren over de vragen die je hebt.

Naast de blog met leuke tips and trics heb je ook tutorials waar je heel wat informatie kan halen en zo ook weer bijleert over Teachable en zijn werking. Wekelijks is er een live workshop waar je kan aan deelnemen. Deze workshops zijn vaak gerelateerd aan verkoopvisies uit het dagelijkse leven. Zo is het gemakkelijk om zaken op te pikken en je in te leven.

Conclusie Teachable review

Wil jij van je hobby net iets meer? Wil jij geld maken van iets wat jij echt leuk vind? Denk je eraan om online cursussen te verkopen? Dan zit je goed bij Teachable!

Een gemakkelijke tool met knappe interface, easy drag and drop systeem die iedereen een website laat bouwen zonder enige vorm van kennis.

Onbeperkt zijn in je kunnen voor een aanvaardbare prijs. Denk niet langer na en log je heel snel in.

KLIK HIER EN TEST TEACHABLE

 

 

 

 

 

 

You may also like
hide my ass review
Hide My Ass review
clickfunnels review
Hoe maak je een goede landingspagina?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *