Dating Reviews

StedenDating Review, Ervaringen 2021! Lokaal op date gaan?

stedendating review

Welkom bij deze StedenDating review!

De laatste dating review voor vandaag is terug een interessante! Komt volgende bekend voor? Je bent al een tijdje aan de praat met iemand op een dating website. Alles is leuk en gaat vlot. Maar plots zie je dat de persoon van zeer ver is. Ok op liefde en dating mag geen leeftijd en afstand staan. Dat is 100% waar. Maar wij verkiezen toch om op date te gaan met iemand van uw lokale buurt. Wel dat is nu net wat Stedendating zo uniek maakt. Dankzij deze dating website kan je op zoek gaan naar singles in je buurt. Of dit een goede of slechte dating website is kan je hieronder lezen in onze StedenDating review!

Veel leesplezier.

sf dating review

Wie of wat is StedenDating?

De website van StedenDating is dus voor een vrij algemeen publiek. Je zal er vrouwen en mannen terug vinden van alle leeftijden. Wat deze dating website dus uniek maakt is het feit dat je zeer snel kan zoeken naar een date van iemand uit je stad of dorp.

Elke dag melden zich 80 nieuwe leden aan. Dit is een zeer hoog gemiddelde. (bereken maar even op jaarbasis hoeveel nieuwe leden zich telkens aanmelden). Uiteraard moet je minstens 18 jaar zijn om je aan te melden bij de StedenDating website. Dat je dus dicht bij huis kan afspreken heeft voor ons enkel maar voordelen. Je hoeft je niet ver te verplaatsen, wat voor veel mensen toch een probleem is. Zeker als je de streek niet kent. En weg en weer rijden kost nu eenmaal redelijk wat tijd. Momenteel is er dus een grote groep van mannen en vrouwen actief op deze dating website. En allemaal hebben ze het gemeenschappelijke doel om lokaal op date gaan met iemand. Mooi toch?

Hoe werkt deze dating website?

Als je wil starten bij deze dating website dan kan je je eenvoudig gratis aanmelden. Je vult dus alle gewenste gegevens in en daarna ontvang je een e-mail en kan je klikken op de link als bevestiging. Daarna kan je snel inloggen en al even spieken naar potentiële nieuwe dates in uw buurt.

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

stedendating reviews

StedenDating Prijs, hoeveel kost StedenDating?

De prijzen om te starten, kan je terug vinden op de website zelf. Hieronder vermelden wij ze nog even.

De  prijzen momenteel voor VIP-toegang zijn:

 • 1 maand VIP € 24,99 /maand
 • 2 maanden VIP € 19,99 /maand
 • 4 maanden VIP € 14,99 /maand

Betalen kan je snel doen via Bancontact, Ideal, Creditcard of zelf overschrijving. Maar niet vergeten dat je ook gratis een account kan aanmaken.(wat wij ALTIJD aanraden)

Het basis account is dus niet betalend.

1.Gratis Account(Standaard)

 • Gratis Profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten versturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

Het VIP Account is dus wel te betalen.(prijzen hieronder)

2.VIP Account(Betalend)

 • Alle gratis opties
 • Fotozapper gebruiken
 • Fotozapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra Foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

StedenDating Korting

Wij hebben gezocht naar kortingen online en op de website van StedenDating zelf maar hebben nog niets gevonden. Wij gaan er van uit dat er misschien speciale acties zullen komen bij speciale gelegenheden zoals: Valentijn, Kerstmis, … Indien ze online staan dan gaan we ze hier delen. Daarnaast maken we binnenkort een speciale pagina met kortingen van alle dating websites.

stedendating betrouwbaar

Is deze dating website betrouwbaar?

Deze dating website van Stedendating kan je zeker en vast vertrouwen. Ook deze website is eigendom van een firma die al meerdere succesvolle dating websites online heeft. We hebben trouwens vandaag enkele uitgebreide reviews hiervan gedaan: Milfmatch, Regiosexcontact en Metjou. Maar de Parship review trok toch het meeste aandacht!

Voor de mensen die deze reviews niet hebben gelezen, geen paniek. Onderaan de website van StedenDating kan je een bedrijfspagina terugvinden. Hierop staan de nodige (echte) gegevens zoals adres, Btw Nummer en KVK Nummer. Dit hebben wij uiteraard bekeken en gecontroleerd. En alles klopt!

StedenDating Ervaringen en reviews op Google

In dit onderdeel kijken we even op Google naar ervaringen met deze dating website. Er zijn geen massa’s reviews te vinden online, maar de meeste zijn eigenlijk best positief. Wat ons altijd gelukkig maakt. Natuurlijk moet je wel beseffen dat je online nooit een perfecte score kan halen. Er zullen altijd mensen zijn die om diverse redenen iets negatiefs proberen te vertellen.

Conclusie StedenDating Review 2021

Is StedenDating een te betrouwen dating website of niet? We kunnen hier al snel JA op antwoorden. Dit is een dating website uit een overkoepelende dating groep van andere dating websites. Zoals je kan lezen in onze StedenDating review treffen wij geen “red flags” aan. Dagelijks melden er zich 80 nieuwe leden aan dus dit zegt wel iets over het potentieel van deze dating website. Dat de website feilloos en snel werkt, zal je snel merken.

Wij willen jullie zoals altijd wel voor 1 ding waarschuwen. Start niet te snel met een betalende account! Er is een optie om je gratis aan te melden zonder verplichtingen. Dit is wat wij altijd doen in onze testen. Zo zie je al direct wat meer inhoud en potentiële dates!

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

You may also like
alleenstaande moeders review
Alleenstaande Moeders Review, Ervaringen 2021! Is dit een Betrouwbare Dating website?
parship review
Parship Review, Ervaringen 2021! Ontdek waarom wij 5 sterren geven!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *