Ongecategoriseerd

SMMB Masterclass Review, Ervaringen 2020!

smmb review

Welkom bij deze SMMB Masterclass Review 2020!

Social media is al jaren niet meer weg te denken uit ons leven. Sterker nog het is voor de meeste onder ons gewoon een deel van ons leven geworden! De meeste onder jullie zullen Social Media wellicht enkel gebruiken voor persoonlijk gebruik om regelmatig content te posten of posts te bekijken van mensen die je volgt en dergelijke.

Er zijn tegenwoordig nog heel veel bedrijven die geen gebruik maken van Social Media. En dat is uiteraard een gemiste kans. Als je ziet hoeveel potentieel er in social media zit. Vandaag kan je in onze SMMB review lezen of we deze online training van Boyd Hoek aanraden of niet. We gaan geen tijd verliezen en direct van start gaan! Veel leesplezier!

Wat is De SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass is dus een populaire video cursus van Boyd Hoek. SMMB staat trouwens voor Social Media Marketing Burau. Na het volgen van deze video cursus kan je dus je social media diensten aanbieden aan bedrijven. De focus in deze cursus ligt dan ook voornamelijk op professionele advertenties.

Dankzij zijn methode verdient Boyd Hoek momenteel meer dan €10000/maand. Dit klinkt ongeloofwaardig maar is wel de realiteit. Vorig jaar zijn er trouwens meer dan 350 studenten gestart met het volgen van deze SMMB Masterclass.

wie is boyd hoek

Wie is Boyd Hoek

Boyd Hoek is geboren en getogen in Nederland. Al snel heeft Boyd een eigen Social Media Marketing bureau opgericht. Hij startte met het helpen van vooral lokale bedrijven met hun social media. Tot zijn verbazing kwam hij tot de vaststelling dat de meeste bedrijven hier niets mee deden!

Dat hij na enkele maanden al snel €10000/maand verdiende was dan ook geen toeval. Boyd heeft is een specialist in Social media en dan voornamelijk in het opzetten van succesvolle advertenties. Je zou denken dat dit niet zo moeilijk is maar om echt winstgevende advertenties op te zetten heb je effectief enkele strategieën nodig! Boyd was hier dan ook maanden aan een stuk mee bezig en wee ondertussen wat wel en wat niet werkt.

Doordat de advertenties runnen en hij enkel af en toe hoeft bij te sturen had hij tijd over en besloot hij om een eigen professionele video cursus te maken. In deze online training verklapt Boyd al zijn geheimen en kan je als het ware zijn business kopiëren.

Ontdek in deze video het geheime van Boyd Hoek!

smmb boyd hoek review

Inhoud van deze Video Cursus

Zodra je toegang krijgt tot deze online training zal je zien dat alles mooi is ingedeeld in verschillende modules die je week per week kan bekijken. We raden aan om zeker 2 x door deze video cursus te gaan, zodoende je alles sneller kan begrijpen.

WEEK 1: Je fundering leggen

 • Je fundering leggen
 • Het business model
 • Je markt, service en aanbod
 • Je markt leren kennen
 • Mindset

WEEK 2: Resultaten behalen

 • Het Facebook Algoritme
 • Het sales proces
 • De opzet(business manager & pixel)
 • SMM voor lokale bedrijven
 • Ads opzetten: van A tot Z
 • Clickfunnels: van A tot Z
 • Zapier: van A tot Z
 • Competities runnen
 • Skeletsysteem restaurants
 • Skeletsysteem tandarts
 • Skeletsysteem fitness industrie

WEEK 3: Je eerste klant

 • Je eerste klant
 • Proefperiode resultaten

WEEK 4: Sales

 • Meetings zetten, Cold Calls
 • Meetings zetten, FB & Linkedin
 • De Close formule
 • Het sales script
 • Boyd’s live sales call #1
 • Boyd’s live sales call#2

WEEK 5: Systemen & processen

 • Automatisch betalingen en facturen
 • Het magische contract
 • Klanten on-boarden

WEEK 6: Passief maken & schalen

 • Top freelancers vinden, inhuren en managen

GRATIS BONUSSEN

 • Opnames coaching calls
 • Opnames mastermind

Gratis Training

Wat wij zeker jullie zouden aanraden is om eerst de gratis training van Boyd Hoek te bekijken. In deze gratis training zal Boyd al enkele geheimen tonen hoe je een eigen winstgevend social media marketing bureau kan opstarten en opschalen. En je hoeft hier dus geen doorgewinterde marketeer voor te zijn. De meeste studenten die starten hebben eigenlijk geen ervaring met deze strategie.

KLIK HIER VOOR DE GRATIS TRAINING!

smmb reviews

Kan ik ook €10000/maand verdienen hiermee?

Dat is een vraag die heel veel mensen tegenwoordig bezig houdt. En het antwoord hierop is heel simpel. Ja het is mogelijk! MAAR dan zal je er uiteraard iets voor moeten doen. De eerste stap is uiteraard investeren in deze professionele videocursus. En de tweede en toch ook een zeer belangrijke stap is om door te zetten en dit in de praktijk uit te voeren. Je hoeft zeker geen schrik te hebben om klanten te vinden. Want die zijn er eigenlijk in overvloed. Het leuke van deze cursus is ook dat Boyd toont hoe je deze klanten zelf kan binnenhalen. En dit gaat makkelijker dan je zou denken!

Prijzen SMMB Masterclass

De SMMB Masterclass van Boyd valt eigenlijk nog mee van prijs als we dit vergelijken met andere premium video cursussen online. Het is zeker een investering om deze aan te schaffen. Maar zoals we zien in de reacties van de ondertussen meer dan 350 studenten is het de investering meer dan waard.

We geven ook graag nog even mee dat Boyd regelmatig een grote (tijdelijke) korting geeft aan de SMMB Masterclass. Je kan deze tijdelijke korting van meer dan 70% claimen door te klikken op de onderstaande knop:

JA! CLAIM 70% KORTING!

Is de SMMB Masterclass en Boyd Hoek Betrouwbaar?

Als je online zoekt op ervaringen van Boyd Hoek of deze SMMB Masterclass kom je gemengde reacties tegen. Wij hebben deze video cursus zelf gevolgd en kunnen jullie alvast meegeven dat er zeer veel waarde in deze cursus zitten. Wij zijn zelf al jaren online actief bezig, ook op social media. Maar toch hebben we enkele winstgevende strategieën geleerd in deze Online Training. Deze gebruiken we op de dag vandaag nog en leveren ons passief geld op.

smmb ervaringen

SMMB Agency Masterclass Onze Ervaringen na enkele maanden gebruik

Wij gebruiken sinds het volgen van deze cursus ook meer en meer Social Media adds. Vroeger deden we dit ook wel maar het was meer vrij algemeen. Nu gebruiken we bewezen strategieën. En dat maakt dat we hierdoor meer winst maken en dat de kosten dalen. In de cursus zal je ook leren hoe je alles 100% kan uit handen geven en opschalen door het gebruik te maken van Freelancers. Dit klinkt natuurlijk fantastisch maar ook hier heeft Boyd een geheime strategie voor.

Ervaringen studenten SMMB Masterclass!

Na het kopen van deze online training krijg je ook toegang tot de Premium Community groep. Hier zie je dus meer dan 350 studenten van deze SMMB Masterclass. Je kan vragen stellen aan hen of je eventuele problemen tonen. Iedereen helpt elkaar en je zal ook zien hoeveel bepaalde studenten ondertussen verdienen. Dit werkt uiteraard zeer motiverend, want zo kan je inschatten hoelang je ongeveer nodig hebt om ook die duizenden euro’s per maand te verdienen.

SMMB Masterclass review 2020 Conclusie:

Is deze SMMB Masterclass van Boyd hoek nu de moeite om mee te starten? Als je het ons vraagt 100% ja. Er zijn studenten die hier al veel geld mee verdienen. Uiteraard zal het geld niet zomaar uit de hemel vallen. Je zal er effectief werk moeten van maken. Maar dit is net het leuke van deze Video Cursus. Boyd heeft het harde werk voor ons gedaan en weet welke strategieën werken. Dus dan kan je deze strategieën kopiëren!

KLIK HIER EN PAK DE TIJDELIJKE KORTING VOOR DE SMMB MASTERCLASS!

You may also like
wordpress online cursus
WordPress cursus online
thrive themes review en ervaringen
Thrive Themes review

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *