Health Reviews

Slank door de overgang review

slank door de overgang review

Welkom bij deze “Slank door de overgang review”!

Vlak voor de overgang worden vrouwen vaak wat zwaarder en krijgen misschien zelfs een buikje. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. De maker van Slank door de overgang had hier zelf ook mee te maken. Zij wilt vrouwen helpen met het probleem waar zijn ook mee kampte. De vrouw waar ik het over heb is Ria Kamelle. Zij is een afslank en overgangsconsulente.

TIP: Heb je interesse om extra geld te verdienen met bitcoin? Bekijk dan hier onze crypto masterclass review.

wie is Ria Kamelle

Wie is Ria Kamelle

Ria Kamelle is de maker van Slank door de overgang. Zoals ik jullie net al vertelde, wilt zij vrouwen helpen die kampen met het zelfde probleem waar zij zelf ook een lange tijd mee rond gelopen heeft. Ria Kamelle heeft zelf verschillende diëten geprobeerd in haar overgang, maar helaas lukte het allemaal maar niet. Uiteindelijk naar lang malen en nadenken kwam ze erachter dat er helemaal geen dieet is voor vrouwen in en voor de overgang, hier besloot ze verandering in te brengen.

Ria Kamelle helpt dagelijks honderden vrouwen met haar programma Slank door de overgang. Omdat ze van beroep afslank en overgangsconsulente is, heeft ze al een hoop ervaring opgedaan. In eerste instantie was Ria geen overgangsconsulente, ze begon als afslankconsulente. Pas na haar eigen problemen in de overgang, heeft ze besloten om overgangsconsulente te worden.

Overgangsklachten?

Slank door de overgang is een programma waarmee vrouwen in de overgang een paar kilo’s kwijt kunnen raken. Ria Kamelle zegt dat dit het enige programma is dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang om buikvet te verbranden. Daarnaast helpt het de vrouwen ook om aan een strakke en getrainde buik te komen.

In de Slank door de overgang staan meer dan 50 verbrandende recepten om je te helpen het gewicht te krijgen waar je gelukkig van wordt. De methode is bedoeld voor vrouwen in de overgang, dit zal voor de meeste vrouwen voorkomen wanneer ze 40+ zijn.

Naast dat de Slank door de overgang vele goede dingen heeft staat er wel een waarschuwing op de website die luidt: “Dit programma is niet geschikt voor als je op zoek bent naar een wonderpil voor een strakke en platte buik, als je wilt doorzoeken naar een oplossing zonder enkele inspanning en als je niet de behoefte hebt om een  mooie slanke buik te krijgen.”

De waarschuwing is niet bedoelt om u af te schrikken of te demotiveren, maar om een reëel beeld te krijgen van de  manier waarop u gaat afvallen. Ria verteld dat je niet kunt afvallen zonder een reëel beeld. Zonder reëel beeld kun je niet realistisch nadenken over wat u wilt bereiken en tot wat u in staat bent en dit is wel van belang als u wilt afvallen.

 

Bekijk in deze video de resultaten!

slank door de overgang review

Is Slank door de overgang betrouwbaar?

Veel mensen hebben natuurlijk geen vertrouwen meer in afvallen, omdat ze al zoveel geprobeerd hebben dat afvallen niet eens meer leuk is. keer op keer een teleurstelling moeten zien op de weegschaal, omdat het dieet weer niet gewerkt heeft. Dit is alleen maar demotiverend en het afslanken zal hier echt niet leuker door worden.

Ria heeft er voor gekozen om een speciaal dieet te ontwikkelen voor vrouwen net voor en tijdens de overgang. Omdat er hierbij ook naar de genen van het vrouwelijk lichaam gekeken wordt en alles wat bij de overgang komt kijken, heeft Ria het zeker goed aangepakt.

ONTDEK HIER DE INDRUKWEKKENDE RESULTATEN

Ria heeft al vele jaren ervaring als afslankconsulente en nu ook als overgangsconsulente. Ria gebruikt ook mede haar eigen ervaringen om ook het dieet zo leefbaar mogelijk te maken. Zo is al met al haar ervaring natuurlijk zeer betrouwbaar, maar hier valt ook nog over te discussiëren.

Naast het feit dat Ria zoveel ervaring heeft op meerdere gebieden, is het programma ook wetenschappelijk onderbouwd.  Dit heeft allemaal te maken met de overgang genen van elke vrouw. Dit gen is verstopt in de vet cellen van uw buik en blijft uit, totdat u 35 jaar of ouder wordt. Soms gaat het pas aan als u 40 bent, maar als u 35 bent zet uw lichaam dit automatisch aan. Je buik wordt dan belaagd met allemaal overgang hormonen. De hormonen zullen de stofwisseling verhinderen in uw buikvet te verbranden. Dit wordt ook wel het overgang buikje bij vrouwen genoemd.  Dit is de reden dat het bij vrouwen boven de 40 een stuk moeilijker is om af te vallen.

Ria heeft alles uitgezocht en op een wetenschappelijke manier onderbouwt. Dit houdt dus in dat Slank door de overgang wel betrouwbaar is. Het zal voor bijna iedere vrouw werken.

slank door de overgang kortingscode

Is Slank door de overgang de moeite waard?

We hebben natuurlijk net besproken dat de Slank door de overgang betrouwbaar is, maar is het ook de moeite waard om het aan te schaffen?

Dan is natuurlijk de vraag, werkt het echt? Er zijn al vele vrouwen tevreden en geslaagd met Slank door de overgang. De recepten zijn goed uitgedacht en het verdere programma is vooral sporten en bewegen. Dit houdt in dat het bewezen is dat Slank door de overgang werkt.

Is het dan ook de moeite waard voor u? Als u moeite heeft met afvallen als u vlak voor de overgang of in de overgang zit, dan is het zeker de moeite waard. Vele vrouwen voor u zijn geslaagd en het is bewezen dat het werkt. Dit maakt het voor u ook een stuk makkelijker om te geloven dat het ook echt werkt en u ook echt resultaat zal gaan zien.

Ria Kamelle wilt dagelijks graag nieuwe vrouwen helpen met het probleem waar zij ook mee gezeten heeft. Zij weet hoe moeilijk het kan zijn om niet tevreden in de spiegel te kunnen kijken en je zelf de minachten, dit is natuurlijk nergens voor nodig, maar zij weet wel hoe het voelt. Ria zal je met alle liefde ontvangen en helpen door het hele proces heen. Dit bevorderd het proces, waardoor het proces minder lang zal duren en er uiteindelijk sneller resultaat zal geboekt worden.

slank door de overgang reviews

Conclusie Slank door de overgang Review!

Na alles goed onderzocht te hebben en gekeken te hebben naar de betrouwbaarheid van Ria Kamelle, kom ik tot de conclusie dat het Slank door de overgang programma werkt. Vele vrouwen zijn al geslaagd en ook vele vrouwen zitten nog midden in hun proces.

Naast het feit dat alles wetenschappelijk is onderbouwd, spreekt Ria uit haar eigen ervaring. Door een ervaringsdeskundige te zijn kan zijn haar ervaringen delen en andere vrouwen sneller en makkelijker door hun proces zien te leiden. Bijna iedereen vindt het fijn om geholpen te worden door iemand die hetzelfde heeft mee gemaakt, zo ook vrouwen voor of in de overgang.

Herken je volgende termen(of klachten 😉 )

  • Overgangsklachten
  • Menopauze
  • Vervroegde overgang
  • Hartkloppingen overgang
  • Opvliegers

Dan heb je de oplossing gevonden met Slank door de overgang! Het werkt naar toebehoren en hier is ook aantoonbaar bewijs voor.

Klik hier voor de Tijdelijke Korting van Slank Door De Overgang

You may also like
perfect slapen in 7 stappen review
Perfect slapen in 7 stappen review
droog trainen mannen protocol ervaringen
Droog Trainen Protocol Mannen Review!

Reacties zijn gesloten.