Beste Hosting Reviews

Siteground hosting review 2021

siteground review nederlands

Welkom bij deze Siteground Hosting review 2021!

Siteground hosting is op dit moment het beste internationale hosting provider. Ze bieden een hoge kwaliteit aan voor een lage prijs. Dit bedrijf kent veel personeel en streeft naar een hoge klanttevredenheid. We kunnen zelf stellen dat hen prio is en daardoor een mooie groei kennen.

Waarom kiezen voor Siteground hosting?

Ben je geen kenner op gebied van hosting dan hoef je je alvast geen zorgen te maken. Bij iedere bundel of pakket die jij aankoopt bij Siteground hosting, krijg je een heel duidelijke en eenvoudig installatieprogramma bijgeleverd. Dit programma laat je toe om in enkele klikken je content management gemakkelijk te installeren. Content management? Dit zijn tools zoals WordPress bijvoorbeeld.

Door de aandacht die zij spenderen aan de klanttevredenheid in combinatie met krachtige en snelle servers zou je zeker aangesloten willen zijn bij Siteground hosting. Wanneer je de vele reviews doorneemt zal je al heel snel merken dat niemand wat aan te merken heeft en iedereen die aangesloten is bij deze hosting uiterst tevreden is. Hun score hangt nu ook op 9,7 op 10, wat een vrij hoge score is.

Wanneer je een goede hosting partij zoekt vind je Siteground hosting ook bij de vermeldingen. Iedere klant is zo tevreden dat ze ook anderen doorverwijzen en aanraden tot aansluiten.

siteground review 2020

Wij kunnen stellen dat de klanttevredenheid gestaafd wordt door het gebruiksvriendelijkheid. Dit is van groot belang. Net zoals het feit dat Siteground hosting niet blijft stilstaan en gaat voor meer groei en vernieuwing.  Deze hosting is daarnaast ook heel eenvoudig in gebruik. Een starter kan heel gemakkelijk een wordpress installeren en voor experts zijn er een tal van geavanceerde opties. Deze opties zijn niet bij iedere andere hosting partij verkrijgbaar. We spreken hier over opties zoals Caching en gratis Cloudflare CDN.

Niet alleen klanten verwijzen naar deze hosting partij maar ook WordPress en Joomla zijn zelf een voorstander hiervan en verwijzen klanten vaak door naar Siteground hosting.

siteground review

Prijzen en bundels bij Siteground hosting

Bij Siteground hosting hebben we drie verschillende bundels of pakketten.

Wij hebben een overzicht hieronder geplaatst met prijzen en wat je hierin kan vinden.

 1. Start up pakket:
  1. Kostprijs: 4,95 Euro per maand
  2. Stijgt na 12 maand naar 9,95 Euro per maand
  3. 1 website
  4. Gratis SSL
  5. Backups
  6. Gratis cloudflare CDN
  7. 10 GB dataopslag
  8. Tot 10.000 bezoekers per maand
 2. GrowBig pakket:
  1. Kostprijs: 9,95 Euro per maand
  2. Stijgt na 12 maand naar 17,95 Euro per maand
  3. Websites onbeperkt
  4. Gratis SSL
  5. Backups
  6. Gratis Cloudflare CDN
  7. 20 GB dataopslag
  8. Tot 25.000 bezoekers per maand
 3. GoGeek pakket:
  1. Kostprijs 14,95 Euro per maand
  2. Stijgt na 12 maand naar 29,95 Euro per maand
  3. Websites onbeperkt
  4. Gratis SSL
  5. Backups
  6. Gratis Cloudflare CDN
  7. 30 GB dataopslag
  8. Tot 100.000 bezoekers per maand

Ieder hosting pakket bevat een eenvoudig installatieprogramma en gratis SSL certificaten.

Siteground Hosting specialiseert zich voornamelijk in VPS hosting en gedeelde of dedicated hosting.

siteground ervaringen

Siteground hosting klantendienst

Siteground hosting vernoemd zelf, dat ze binnen de 5 minuten je probleem zullen oplossen. Dit is een zeer snelle tijd in vergelijking met sommige andere hosting partijen.

Wanneer je alles goed installeert van in het begin zijn er weinig technische problemen die zullen voorvallen en ben je safe van in het begin. Wanneer je uiteindelijk toch een vraag hebt, krijg je binnen enkele seconden antwoord op de live chat en is je probleem daadwerkelijk binnen de opgegeven tijd opgelost.

Een echt technisch probleem kan soms iets langer duren maar dat is dan ook weer logisch. Je kan bij ieder probleem wel zorgeloos contact opnemen en de klantenservice biedt een goede opvolging. Ze zijn op ieder moment bereikbaar. 24/7.

CLAIM HIER UW TIJDELIJKE SITEGROUND KORTINGSCODE!

Siteground haalt BRONS in onze top 10 van Beste Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste Hosting hier.

Vimexx staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Vimexx Review.

Siteground hosting – Snelheid

Bij iedere hosting zijn de laadtijden van een groot belang. Ook bij Siteground hosting is dit een punt waar ze naar het optimale streven. Bij een lange wachttijd kan een website wel enkele klanten verliezen en dat gaan we vooral niet doen!

Wij kunnen stellen dat deze hosting een heel erg snelle tijd garandeert en dat zonder enige optimalisatie op je website. Klanten zullen dus uiterst tevreden zijn bij het bezoeken van uw website en het geduld zal niet op de proef gesteld worden.

Naast snelheid kan Siteground hosting ook een goede up-time garanderen. Ook dit punt is zeer belangrijk voor je website of webshop. Bovendien behalen veel klanten een beter resultaat wanneer ze van de ene partij overstappen naar Siteground hosting.

Wie wil migreren van de ene partij naar Siteground hosting zal al snel merken dat de overstap heel eenvoudig en vlot gebeurd. Ook hier krijg je de nodige hulp en merk je al snel dat je naar een vernieuwde host overgestapt bent.

Conclusie Siteground hosting review 2021

Deze hosting provider is veelzijdig en eenvoudig wat ervoor zorgt dat je als leek ook snel weg bent in deze hostingwereld. Je vindt er alles wat je nodig hebt en wanneer je twijfelt kan je iedere dag opnieuw terecht bij de schitterende klantendienst. 24/7 staat de klantendienst voor je klaar en zorgen ze ervoor dat je probleem binnen de 5 minuten verholpen wordt. Dit is meer dan de meeste andere hosting providers kunnen aanbieden.

Doordat deze speler ook internationaal gaat, kunnen zij niet alleen deze service bieden maar ook lagere tarieven. Dat is gunstig voor iedereen. Wanneer je je aansluit bij Siteground hosting heb je een laag tarief met hoge kwaliteit. Geef toe, meer heb je toch niet nodig?

Als we toch een puntje van kritiek zouden moeten geven op deze hosting provider, dan is het de taal waarin je je hulp verkrijgt. Er is geen mogelijkheid tot Nederlandse ondersteuning maar ook daar zijn altijd oplossingen voor. Op zich kan iedere WordPress in het Nederlands geplaatst worden en zijn er heel wat Nederlandse groepen waar je je bij kan aansluiten. Wie verder nog vragen heeft kan ook zeker op Youtube enkele Nederlandse filmpjes met uitleg terugvinden.

De kans op een technisch probleem is bij deze provider zeer klein. Ook dat is gunstig en een reden voor bij deze hosting partij aan te sluiten.

Wij noteren in het kort: Goedkoop, kwalitatief, eenvoudig, snel, klantvriendelijk, tevredenheid, zonder zorgen overstappen.
Waag je kans, up-time gegarandeert!

Siteground hosting is een goede oplossing voor zowel zakelijke gebruikers alsook particulier en wordt zelf door Joomla en WordPress aanbevolen.

KLIK HIER EN ONTDEK DE WEBSITE VAN SITEGROUND!

You may also like
hostgator reviews
Hostgator reviews, ervaringen
neostrada hosting review
Neostrada Hosting review

Reacties zijn gesloten.