Dating Reviews

SF Dating Review, Ervaringen 2021! Hoeveel sterren geven wij Secretflirt?

sf dating review

Welkom bij deze SF Dating review 2021!

Wij gaan in deze dating reeks aan de slag met sf.dating. Sf.dating staat voor Secret Flirt Dating. Dit lijkt ons terug een speciale niche dating website(secret flirting). Dus iets doet ons vermoeden dat je hier niet direct achter een lange relatie moet zoeken. Laat ons geen tijd verliezen en direct starten met onze sf dating review!

sf dating review

Wie of wat is SF Dating?

SF Dating is al actief sinds 2009. Dus Secret Flirt is al een mooie 10 jaar actief in de online dating wereld. Ze zijn dan ook geen nieuwe partij. Wat ons direct opviel is de speciale look & feel van de dating website zelf. Deze ziet er een klein beetje anders uit dan de meeste dating websites. Dit zal uiteraard een bewuste keuze zijn geweest. Ben jij een single persoon die graag wat meer passie en spanning in je (dating) leven wilt, dan kan je de website van Secret Flirt zeker eens bekijken.

Op de home pagina is er duidelijk vermelding dat ze alle profielen controleren. Ze streven dan ook naar 100%. Wat wij zeker toejuichen aangezien andere dating website soms werken met fake accounts.

Er is uiteraard ook een leuke applicatie beschikbaar voor uw smartphone. Er is ook een helpdesk aanwezig die je helpt bij alle mogelijke problemen of vragen. Maar normaal zal je deze helpdesk niet nodig hebben omdat het gemakkelijk is om van start te gaan met Secret Flirt Dating. Onlangs hebben we Parship bekeken. Zeker ook een aanrader.

 

SF DATING VIDEO

sf dating review

Hoe werkt SF Dating?

Indien je op verkenning wilt gaan bij Sf Dating dan is dit zoals de meeste dating website zeer eenvoudig.

In volgende 3 stappen kunt u direct op date gaan:

  1. Schrijf u gratis in
  2. Maak uw eigen profiel
  3. Ontdek welke kandidaten bij u passen of met welke u graag op date zou willen gaan

Ook bij SF Dating kan je dus een gratis account aanmaken. Dit doen wij dus altijd als test. Wij raden jullie dus ook aan om eerst een gratis account aan te maken. Zo kan je alles eerst rustig bekijken en zal je merken of deze dating website iets is voor u of niet. Indien niet dan kunt u eenvoudig uw account verwijderen. En indien deze dating website iets voor u is, dan kunt u rustig alles verder blijven bekijken.

Kan je niet wachten op Secret Flirt te testen?

Klik dan hier en maak een Gratis Account aan.

sf dating ervaringen

SF Dating Prijs, hoeveel kost SFDating?

SF dating heeft 2 duidelijke formules. Je kan dus zoals je hierboven kon lezen een gratis account aanmaken. En wil je gebruik maken van alle functies dan kan je upgraden naar “TopMember”.

Uiteraard zitten er beperkingen in het gratis account. Zo kan je voorbeeld maar 6 berichten per dag sturen. Maar dit is meestal voldoende om een goeie indruk te krijgen van deze dating website.

  1. SF Gratis: uitgebreid zoeken, toegang tot actieve profielen, private mailbox, gratis berichten versturen, controle of berichten gelezen zijn, overzicht bezoekers, overzicht foto inzage, inzage in foto’s van members
  2. SF TopMember: alle gratis mogelijkheden + ongelimiteerde mail en chat communicatie, foto verzoeken, chat verzoeken, versturen van flirts, alle inbox en outbox berichten toegankelijk(geen limieten), externe contact gegevens uitwisselen, chatten(ook op smartphone)

Als je wil upgraden naar het premium abonnement SF Topmember, dan kan je kiezen hoelang je dit wil doen:

  • 1 maand – € 29,99
  • 3 maand – € 67,99 (€ 22,55 p/m)
  • 6 maand – € 97,99 (€ 16,60 p/m)
  • 1 jaar – 147,99 (13,25 p/m)

De betaling verloopt uiteraard via de gekende kanalen: Ideal, Bancontact, Paypal of een creditcard.

SF Dating Korting

Op de website van Secret Flirt staan momenteel geen kortingen of speciale acties. Het kan zijn dat met speciale momenten zoals Kerstmis of Valentijn er kortingen zullen zijn bij SF Dating. Indien ze actief zijn, gaan we deze hier eenvoudig delen. Je kan alvast starten met het aanmaken van een gratis account bij SF Dating. Je hoeft hier dus niets te betalen, enkel wanneer je uw account wil upgraden naar het premium abonnement vragen ze achter betaalgegevens.

sf dating reviews

Is SF Dating betrouwbaar?

Als je al ruim 10 jaar actief bent in de dating wereld dan kunnen ook wij bevestigen dat SF Dating betrouwbaar is. Het enigste dat we niet direct konden zien op de website is het kantoor adres. Er is dus wel een klantendienst waar je terecht kunt met al uw vragen of problemen.

SF Dating Reviews en ervaringen op Google

Als we even uitgebreid zoeken op Google naar Reviews of ervaringen van Secret Flirt dan komen we zowel positieve als enkele negatieve reviews tegen. Secret Flirt is trouwens een gelijkaardige website zoals Ondeugend Daten. Wij hebben hier gisteren ook een uitgebreide dating review over gedaan. Klik hier om onze uitgebreide review van Ondeugend daten te lezen.

Conclusie SF Dating Review 2021

Is SF Dating een betrouwbare dating website en raden wij deze aan? Wij hebben geen speciale negatieve dingen gevonden over deze dating website. Dus je kan gerust Secret Flirt even verkennen. Je mag wel niet vergeten dat deze website vooral voor mensen is die van een “flirt” houden. Uiteraard kan ook hier een lange relatie uit voort komen. Maar wij vermoeden dat de meeste leden op deze dating website zitten met de bedoeling om leuk te flirten en te daten maar niet voor een lange relatie op te bouwen.

Ben je dus op zoek naar een flirt of snelle date dan kan je zeker bij Secret Flirt aan de slag! Het aanmaken van een account is gratis dus je hebt niets te verliezen.

BEKIJK GRATIS WELKE VROUWEN/MANNEN ONLINE ZIJN

Veel succes in het flirten straks 😉

You may also like
berichtenbaas reviews
Berichtenbaas Review en Ervaringen 2021! Kortingscode + Hoeveel Sterren geven wij?
alleenstaande moeders review
Alleenstaande Moeders Review, Ervaringen 2021! Is dit een Betrouwbare Dating website?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *