Dating Reviews

Seniorengeluk Review, Ervaringen 2021! Geven wij 5 sterren voor deze Dating Website?

seniorengeluk review

Welkom bij deze Seniorengeluk review 2021!

In de volgende reeks reviews gaan we op verkenning in de wondere wereld van dating! Zoals je wellicht weet zijn er tegenwoordig vrij veel dating mogelijkheden(websites, apps, …). Voor mensen die plots alleen vallen of die terug willen daten is het dan niet altijd even duidelijk op welke dating website ze zich moeten aanmelden. Door het schrijven van uitgebreide dating reviews heeft u direct een beter idee welke dating website u kunt vertrouwen en welke niet.

We starten deze reeks met een review van Seniorengeluk. Veel leesplezier!

seniorengeluk ervaringen

50plus Dating? Wat is Seniorengeluk?

De online dating website seniorengeluk bestaat al ruim 10 jaar en is dus een gevestigde waarde in de dating wereld. Zoals de naam al doet vermoeden richt deze dating website zich enkel op 50plussers. Dit vinden wij een uitstekende zaak. Tegenwoordig zijn er zeer veel mensen boven de 50 jaar die plots alleen vallen door diverse redenen. En ook deze mensen hebben nood aan gezelschap, liefde en affectie.

Het grote voordeel van Seniorengeluk is dat je eerst kan GRATIS INSCHRIJVEN. Op deze manier kan je ontdekken of deze dating website iets voor u is of niet. Er zijn veel dating websites die werken met nepprofielen om alles zo draaiende te houden. Dit is iets wat Seniorengeluk duidelijk vermeldt op hun website. Ze maken geen gebruik van nepprofielen of andere rare zaken.  Hun motto is dan ook “fair play”. En dit kunnen wij enkel maar toejuichen!

 

Seniorengeluk VIDEO

seniorengeluk review

Hoe werkt Seniorengeluk?

Zoals je hierboven kon lezen heb je dus weinig te verliezen bij Seniorengeluk. Integendeel, je kan uw gratis inschrijven en op ontdekking gaan! In 3 eenvoudige stappen ben je klaar om uw date te zoeken bij Seniorengeluk.

  1. Klik op de knop Gratis Inschrijven(vul daarna uw profielnaam, paswoord en mail adres in)
  2. Activeer uw profiel via de mail die u zult ontvangen
  3. Verfijn uw profiel met teksten en foto’s

Je zal zien dat dit zeer snel werkt en in enkele minuten kan je al direct starten met daten!

KLIK HIER en maak een gratis account aan op Seniorengeluk.

seniorengeluk reviews

 

Seniorengeluk Prijs, hoeveel kost Seniorengeluk?

Je kan direct gratis van start gaan bij Seniorengeluk. Je hoeft dus geen betalende account te maken om alles even rustig te bekijken en dergelijke. Als je ziet dat deze dating website iets voor u is, dan kan je kiezen om up te graden naar een abonnement.

Bij Seniorengeluk heb je de keuze uit 3 verschillende abonnementen:

  • 1 maand voor €24,99
  • 2 maanden voor €19,99 per maand
  • 4 maanden voor €14,99 per maand

Op deze manier heb je toegang tot alle leuke extra functies zoals: chatten, uitgebreid zoeken, fotozapper, achterhalen wie je profiel heeft bekeken(spannend toch?) en alle foto’s bekijken van andere leden.

Seniorengeluk Korting

Seniorengeluk werkt niet met speciale kortingsacties maar wat je wel kan doen is een gratis account maken. Zo kan je zonder verplichtingen zien hoe deze dating website werkt en of dit iets is voor u of niet. Op deze manier ben je ook geen geld kwijt.

seniorengeluk ervaring

Is Seniorengeluk betrouwbaar?

Op de vraag of Seniorengeluk betrouwbaar is, kunnen we eenvoudig en duidelijk antwoorden: JA! Deze dating website is al meer dan 10 jaar de go to place van senioren om een nieuwe date te zoeken. Als we nog even de website onderzoeken dan zien we dat het kantoor in Nijmegen, Nederland ligt. Op de contact pagina wordt er trouwens ook duidelijk vermelding gemaakt van een BTW Nummer en KVK Nummer. Wij hebben dit gecontroleerd en dit klopt. Heeft u toch nog andere vragen dan kan u hen altijd contacteren via de contact pagina.

Seniorengeluk Reviews en ervaringen op Google

We hebben gezocht op Google naar reviews en ervaringen over deze dating website. De meeste online reviews zijn zeer positief wat ons zeker tevreden stelt. Dit is eigenlijk geen verrassing als je weet dat Seniorengeluk al jaren bezig is om 50plussers te helpen in de zoektocht naar een nieuwe date. Hier en daar zijn er enkele negatieve reviews, maar ergens is dit niet meer dan normaal. Dit kan uiteenlopende redenen hebben. Maar meestal zijn dit fake profielen of echte muggenzifters. Onze globale indruk van seniorengeluk op Google is dus zeer positief.

seniorengeluk betrouwbaar

Conclusie: Seniorengeluk review en ervaringen 2021

Wij zijn al bij het einde van deze seniorengeluk review aangekomen! Zoals je hierboven kon lezen zijn wij zeer positief over deze dating website. Er zijn tegenwoordig vrij veel dating websites online. Maar wat Seniorengeluk uniek maakt is dat deze gericht is op 50plussers. Zowel in België als Nederland zijn er zeer veel mensen boven de 50 jaar. Er komen dagelijks ook gemiddeld meer dan 60 nieuwe inschrijvingen binnen bij Seniorengeluk. Dus deze datingwebsite groeit elk jaar enorm!

Wil je dus graag even op date gaan en geen risico nemen?

KLIK DAN HIER en maak een gratis account aan op Seniorengeluk.

Veel succes met uw nieuwe date 😉

You may also like
Conversatie Koning Review, Ervaringen 2021!
alleenstaande mamas review
Alleenstaande Mamas Review, Ervaringen 2021! De Beste Dating Site?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *