Software Reviews

SEMrush review Nederlands

semrush review 2019

Welkom bij de Semrush review! Zoek je een goede tool voor al je online activiteiten? Of heb je enkele websites die je wilt onderbrengen onder 1 goede tool voor al je SEO en SEA? Dan ben je goed met SEMrush want deze all in one tool brengt je heel wat op. Wil jij weten waarom? Dan ben je aan het juiste adres met deze blog. Hieronder geven wij onze mening en ervaring met SEMrush en sommen wij alle functies op die je in deze software kan verwachten.

SEMrush: wat het doet

SEMrush zal je SEO en SEA en ook je Social performance opmeten en vergelijken met die van je concurrentie. Daarnaast gaat hij met deze meting de nodige zaken toepassen op je website en je marketing strategie.

Nu denk je, wat brengt mij dit op? Wel door deze aanpassingen en optimalisatie zal de opbrengst van je investering gaan stijgen. Dit levert dus veel voor je op.

SEMrush staat momenteel mee op de populairste SEO softwarelijst. Naast zijn opbrengst is hij ook zeer gebruiksvriendelijk en zorgt hij ervoor dat de marketing zeer eenvoudig te beheren is. Hij zorgt ook voor een duidelijk overzicht naar je vindbaarheid in de zoekmachines en kan je je vergelijken met die van je concurrentie.

 

 

Bekijk eerst deze Gratis Video van Semrush …

semrush review nederlands

Functies bij SEMrush

SEMrush heeft enkele handige functies. Die hebben wij alvast even voor je opgesomd;

 • Concurrentie analyse
 • Analyse van je social media
 • Integratie voor website analyse
 • Rapportages
 • Dashboards
 • Website audit
 • Backlink functies
 • Keyword analyse of zoekwoorden
 • SEO
 • SEA
 • Rollen beheren en toewijzen
 • Import en export mogelijk
 • API integratie

Daarnaast zijn er ook nog handige weetjes die je evengoed kunnen overhalen:

 • Meer dan 1700 000 gebruikers
 • Keywords ook in nederlands
 • meer dan 800 000 000 Keywords
 • 130 000 000 en meer domeinen
 • Gratis trial periode

SEMrush zoekwoorden

Een van de belangrijkste punten zijn voor iedere website zijn de juiste zoekwoorden. De inhoud is zeer belangrijk om je ranking op Google te bepalen. Een zeer goed Keyword is dan ook een must have als je organisch bezoek wil bereiken voor je website en de juiste doelgroep wilt bereiken.

SEMrush kan je daarbij helpen. Zij beschikken over een Competitive intelligence, waarmee je de juiste zoekwoorden kan vinden en een hogere plaats op Google kan verkrijgen. Daarnaast beschikken zij ook over een Organic research die je de mogelijkheid geeft om de organische contentstrategie van je concurrentie in te kijken. Zo speel je hier tegenin en scoor je nog beter.

Indien je een goede tool wenst die je heel wat opbrengt naar organisch bezoek, kan SEMrush je hier zeker bij verder helpen. Deze software is daarboven niet alleen handig maar ook zeer eenvoudig in gebruik. Bovendien heb je met deze tool een zeer goed overzicht en is het beheren van je SEO een piece of cake.

KLIK HIER EN TEST SEMRUSH GRATIS

SEMrush prijzen en abonnementen

Binnen SEMrush zijn er verschillende abonnementen die je kan verkrijgen. Wij hebben ze hieronder voor je opgesomd met daarbij een korte beschrijving wat je kan verwachten binnen deze pakketten.

 1. Pro pakket:
  Dit pakket kost je 99,95 Dollar per maand. Dit pakket is ideaal voor freelancers, starters en in huis marketeers met een gelimiteerd budget. Hier beschik je over 28 tools om je SEO, PPC, SMM en content te beheersen. Bovendien kan je al met dit pakket ook de strategie van je concurrentie inkijken en je resultaten op social media, campagnes en ranking nagaan.
 2. Guru pakket:
  Deze heeft als kostenplaatje 199,95 Dollar per maand. Dit pakket is al voor groeiende marketeers bedoeld. Binnen deze bundel verkrijg je alles van de Pro en extra rapporten rond Merken, geschiedenis in data en ook de limieten worden hier iets verder gelegd.
 3. Business pakket:
  Dit pakket heeft al een duurdere prijs van 399,95 Dollar per maand en is vooral bedoeld voor agencies, E-commerce projecten en webbureaus die het gehele plaatje aanbieden. Binnen dit pakket heb je alles van de Pro en Guru en als extra ook white labels rapporten, toegang tot API, vergrootte limieten en ook opties om te delen.

Wie zich vragen stelt over deze bundels en liever een op maat gemaakt bundel verkrijgt volgens de noden van zijn bedrijf kan deze aanvragen. Hiervoor hebben ze een extra abonnement:

 • Enterprise:
  Prijs wordt bepaald op de noden van je bedrijf. Binnen dit pakket bekijken ze volgende zaken; Custom zoekwoorden database, Custom limieten, ongelimiteerd sluipen door grote websites, on-site training en andere add-on features op aanvraag.

Wil je je eerst wegwijs maken in deze software dan kan je een free trial periode aanvragen. In deze periode kan je even vertrouwd raken met de functies en nagaan wat er voor jouw het meest geschikte pakket zou kunnen zijn.

semrush review nederlands

Wie gebruikt SEMrush?

Iedereen die een webshop of website beheert kan deze tool zeker gebruiken. Dit kan van eigenaar naar consultants gaan maar ook adviesbureau’s, marketing bureau’s,…

Semrush is misschien groots maar dat betekent niet dat alleen grote websites hier gebruik van maken. Wanneer je ook maar een kleine blog beheert kan dit al zeer interessant zijn. Deze tool zorgt ervoor dat je steeds meer en meer eruit haalt en laat zo ook je kleine site tot iets groots uitgroeien. Deze tool kan handig zijn om de eerste stappen op het internet te zetten, al doe je dit niet voor altijd.

Conclusie SEMrush review

SEMrush is een zeer handige zoekmachine marketing tool dat zelf een kleine blogger heel eenvoudig in gebruik kan nemen. Wanneer je je eerst wegwijs wilt maken in deze software kan je een gratis trial aanvragen. Opgelet hierbij, éénmaal je er vertrouwd mee bent en de opbrengst hiervan ziet, zal je al heel snel een betalend abonnement willen opnemen.

Voor iedere stap in het ondernemen is er een abonnement die hierbij aanleunt en het meeste handige is de enterprise waar je op maat gemaakte bundel kan verkrijgen.

SEMrush staat geschreven als een van de populairste SEO software op de markt en dat kunnen wij niet tegenspreken. Deze handige en eenvoudige tool laat je complete marketing strategie eenvoudig beheren en optimaliseren. En na optimalisatie komt ook de realisatie en opbrengst waar we allen naar uitkijken.

Bovendien verkrijg je door deze tool een betere plaats in Google en heb je zo ook meer organisch bezoek. Win Win!

You may also like
elementor review
Elementor review
goose-vpn-review
Goose VPN review

Reacties zijn gesloten.