Beste Hosting Reviews

Savvii Hosting Review

savvii review

Welkom bij deze Savvii Hosting review!

Savvii hosting is een hostingpartij die zich gespecialiseerd heeft op WordPress hosting. Hiervoor hebben wij hen servers speciaal voor ingericht.  Daarnaast kunnen wij meegeven dat Savvii hosting een van de beste hostingpartijen binnen Europa is. Wil jij weten waarom? Wij geven hieronder alle voordelen van deze hostingpartij in onze review.

Savvii hosting

Savvii hosting richt zich enkel en alleen op het hosten. Bij deze partij zal je geen andere extra functies terugvinden en dat maakt hen sterk in wat ze doen. Wanneer je via Savvii hosting een domeinnaam wil aanvragen zal je hiervoor wel wat meer betalen. Daar Savvii geen andere zaken doet dan hosten, kan je ook beter je domeinnaam bij een andere partij aankopen en daarna hosten bij Savvii.

Wanneer je eenmaal je domeinnaam bij Savvii hosting gelinkt hebt, kan je van hieruit wel alles snel en gemakkelijk beheren. Om je koppeling te maken, kan je het stappenplan op Savvii terugvinden.

Savvii hosting is een zeer gebruiksvriendelijke hostingpartij.

savvii review

Savvii hosting pakketten:

Savvii kent 4 verschillende pakketten voor het houden van enkele websites en wij hebben deze hieronder beschreven:

 1. Shared one pakket:
  1. Kostprijs: 35 Euro per maand
  2. 10 GB dataopslag
  3. Shared hosting
  4. Varnish caching
  5. Support per telefoon
  6. Vele standaard features
 2. VPS one pakket:
  1. Kostprijs: 79 Euro per maand
  2. 20 GB dataopslag
  3. VPS met SSD
  4. Varnish en Memcached
  5. Support per telefoon
  6. 24/7 support en service
  7. SSH-toegang
  8. Serverlocatie naar keuze
  9. Vele standaard en extra features
 3. VPS one L pakket:
  1. Kostprijs: 129 Euro per maand
  2. 65 GB dataopslag
  3. VPS met SSD
  4. Varnish en Memcached
  5. Support per telefoon
  6. 24/7 support en service
  7. SSH-toegang
  8. Serverlocatie naar keuze
  9. Vele standaard en extra features
 4. VPS one XL pakket:
  1. Kostprijs: 229 euro per maand
  2. 160 GB dataopslag
  3. VPS met SSD
  4. Varnish en Memcached
  5. Support per telefoon
  6. 24/7 support en service
  7. SSH-toegang
  8. Serverlocatie naar keuze
  9. Vele standaard en extra features

TIJDELIJKE KORTING SAVVII

Wie beschikt over meerdere websites kan beter uit volgende 3 bundels kiezen:

 1. Shared Five pakket:
  1. Kostprijs: 79 Euro per maand
  2. 5 sites
  3. 5 GB dataopslag
  4. Shared hosting
  5. Varnish caching
  6. Support per telefoon
  7. Vele standaard features
 2. VPS Ten pakket:
  1. Kostprijs: 174 Euro per maand
  2. 10 sites
  3. 65 GB dataopslag
  4. VPS met SSD
  5. Varnish en Memcached
  6. Support per telefoon
  7. 24/7 support en service
  8. SSH-toegang
  9. Serverlocatie naar keuze
  10. Vele standaard en extra features
 3. VPS Twenty pakket:
  1. Kostprijs 279 Euro per maand
  2. 20 sites
  3. 160 GB dataopslag
  4. VPS met SSD
  5. Varnish en Memcached
  6. Support per telefoon
  7. 24/7 support en service
  8. SSH-toegang
  9. Serverlocatie naar keuze
  10. Vele standaard en extra features

 

Zoals je zelf kan aflezen uit de bundels hierboven zit het verschil in de VPS one pakketten vooral in de hoeveelheid GB dataopslag. De services zijn bij deze pakketten gelijklopend.

Wie zich aansluit bij Savvii hosting valt onder de niet tevreden- geld terug garantie gedurende 30 dagen.

savvii ervaringen

Savvii haalt 8.8/10 in onze top 10 van Beste Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste Hosting hier.

Vimexx staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Vimexx Review.

Savvii hosting – WordPress ondersteuning

Wie vooral veel wordpress sites beheert kan zich perfect aansluiten bij Savvii en hoeft zich weinig tot geen zorgen te maken. Savvii hosting zal iedere zijde van wordpress ondersteunen en is daarom de meest ideale partner hiervoor.

Deze hostingpartij streeft naar 100 % uptime voor wordpress websites en indien ze dit niet kunnen garanderen kan je een korting verkrijgen op je abonnementskosten per maand. Deze kortingen kunnen oplopen tot 5% per maand. Dit is ook uw garantie dat ze er alles aan doen om dit mogelijk te maken.

Wanneer je verkiest om bij Savvii hosting aan te sluiten, helpen ze graag met je verhuis. Deze service kan op verschillende wijzes aangevraagd en verkregen worden.

Ook snelheid is een punt waar Savvii naartoe streeft. Een heel belangrijk punt voor een goed draaiende website. Voor de snelheid te garanderen doen zij beroep op geavanceerde cachingtechnieken.

Doordat Savvii hosting zich focust op WordPress hosting, zie je dit ook in de prestaties van je website. Deze zullen steeds beter en beter lijken. Savvii zoekt dan ook steeds naar meer een nieuwe aanpassingen en verbeteringen die echt het verschil maken voor u als klant. Verschil met andere partijen is dat deze hosting iets duurder is dan normaal maar anderzijds stijgen de prijzen dan ook weer niet met de nodige veranderingen.

savvii hosting review

Conclusie Savvii hosting review

Savvii hosting heeft ervoor gekozen om alleen een managed WordPress hosting aan te bieden. Zij verkiezen ervoor om geen andere functionaliteiten aan te bieden en zich helemaal hierin te specialiseren. Indien je een wordpress site beheert of wenst verder te gaan in het WordPress leven, dan is Savvii zeker de ideale partner om bij aan te sluiten. Omdat Savvii zich volledig focust op WordPress hosting zorgen zij ervoor dat alle servers en omgevingen volledig ondersteund zijn voor WordPress.

Wij kunnen al meegeven dat ook WordPress, Savvii aanbeveelt als hosting partij.

Domein en E-mailregistratie doen zijn niet. Wanneer je dit toch zou wensen zou je hier al veel geld voor betalen. Ze raden zelf aan om dit bij een andere partij aan te vragen. Ze zijn er zich dan ook van bewust dat een andere partij dit schitterend zal doen. Wanneer je je domein hebt aangekocht kan je deze zeer eenvoudig en snel koppelen aan je Savvii hosting.

Savvii hosting bouwt ook geen websites. Daar bestaan ook andere platformen genoeg om je hierbij te helpen. Enkel en alleen hosting kan je bij Savvii vinden. En dat is ook helemaal niet erg. Ze zijn er ten slotte ook het beste in. Door hen specialisatie kunnen ze zich volop focussen op alles wat je nodig hebt voor een goede hosting. Bovendien hebben ze ervaring en tijd om de nodige vernieuwingen en aanpassingen uit te voeren. Zo kunnen ze je kwaliteit voor je prijs garanderen.

Kortom: Savvii hosting is niet meteen de goedkoopste maar wel de beste partner indien je over WordPress websites beschikt. Deze hosting partij biedt een goede prijs/kwaliteit.

Heb je reeds enige domeinen, maak dan gebruik van hen verhuisservice. Deze service maakt het overstappen vlotter en dus kan je ook snel weer aan het werk.

Indien je een vraag hebt kan je de support lijn benuttigen. Support gebeurd per telefoon in ieder pakket. Deze klantenservice staat dag en nacht voor je klaar om je met je vraag of probleem verder te helpen.

Daarnaast nog 1 belangrijk gegeven en dat is snelheid. Deze belangrijke factor wordt ook door Savvii hosting volledig ondersteunt en nagestreefd!

You may also like
versio review
Versio hosting review
wp engine review nederlands
WP Engine hosting review

Reacties zijn gesloten.