Dating Reviews

Regioswingers, Ervaringen! De Beste website om uw Swing Dating Avontuur te starten?

regioswingers review

Welkom bij deze Regioswingers review!

In de tweede dating review van vandaag bekijken we naar een toch wat meer speciale niche! Namelijk swingen. Dit kan taboe zijn voor bepaalde mensen maar de laatste jaren is deze community serieus aan het groeien. Er zijn dan ook niet zo veel dating websites die dit aanbieden. De website die dit wel doet is Regioswingers. Hieronder kan je ontdekken of dit een betrouwbare dating website is om met andere koppels af te spreken of niet. Veel leesplezier.

regioswingers betrouwbaar

Wie of wat is Regioswingers?

Koppel zoekt koppel?Klinkt dit bekend in de oren of wil je hier als koppel de eerste avonturen in beleven. Dan is de website van Regioswingers zeker iets voor jullie. De swing community is zeer intiem en betrouwbaar. Na het bekijken in detail van deze website zagen we dat er dagelijks 90 nieuwe leden bij komen. Wat toch een zeer hoog gemiddelde is! De leden komen uitsluitend uit Belgiƫ en Nederland. Dus als je dit samentelt zijn dit maandelijks ruim 2500 nieuwe leden. Dit zijn cijfers waar we toch van onder de indruk zijn! Dit toont aan dat deze community aan een serieuze opmars bezig is.

Hoe werkt Regioswingers?

Aanmelding bij Regioswingers is gratis en zeer gemakkelijk.

 1. Maak een Gratis Account aan op de website
 2. Vul uw profiel in(hoe meer info hoe beter natuurlijk) en bevestig uw account
 3. Na bevestiging kunt u de website al direct verkennen!

Je hoeft dus geen koppel te zijn om je aan te melden. Je kan eenvoudig als man of vrouw ook inschrijven en zo uw eerste stappen te zetten in de leuke wereld van de swingers. De website draagt discretie dan ook hoog in het vaandel. Dus uw contactgegevens zijn beschermd.

Regioswingers Video

regioswingers review

 

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

Stel zoekt stel?

Stel zoekt stel? Koppel zoekt koppel? Als we even de betekenis bekijken van swingen betekent dit partnerruil. Dit gebeurt uiteraard met onderlinge toestemming in alle discretie. Dus als dit iets voor u is dan heb je met Regioswingers alvast de oplossing gevonden!

regioswingers reviews

Regioswingers Prijs, hoeveel kost Regioswingers?

Kijken we even in detail naar de verschillende soorten accounts dan zien we dat je de keuze hebt uit 2.

1.De (gratis) Standaard Account:

 • Gratis Account aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten versturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

2. De VIP Account:

 • Alles gratis opties
 • Fotozapper gebruiken
 • Fotozapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra Foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

regioswingers ervaringen

Regioswingers Korting

Kortingen voor Regioswingers vinden we ook hier niet terug. Maar iets zegt ons dat met Kerstmis of andere gelegenheden deze wel zullen verschijnen op de website zelf. Als dit effectief zo is dan delen we dit hier en linken we wel even door naar de kortingen van Regioswingers!

Is Regioswingers betrouwbaar?

Ja hoor! U kan de website van Regioswingers zeker vertrouwen. Onderaan de website zien we de Bedrijfsgegevens pagina terug. Op deze pagina vinden we volgende data terug: BTW Nummer, KVK Nummer en adres. Wij hebben deze gegevens bekeken en gecontroleerd en alles klopt. Er is trouwens ook een mogelijkheid of specifieke vragen te stellen via het reactieformulier. Je hoeft dus geen actief lid te zien om vragen hier te versturen.

Swingers Ervaringen en reviews op Google

We hebben de proef op de som gedaan en gezocht op Google naar reviews over de Regioswingers website. Maar heel veel kwamen we er niet tegen. Dit verbaast ons niet omdat dit nog altijd een beetje taboe is. En mensen die actief zijn in deze wereld niet direct op en bloot hun naam zullen zetten op review websites.

beste swinger website

Conclusie Regioswingers Review: Is dit de beste Swingers Dating Site?

Wat ons betreft JA! We moeten er wel bij zeggen dat deze website momenteel weinig concurrentie heeft online. Zeker in BelgiĆ« en Nederland. Maar dit is geen nadeel want zoals je hierboven kan lezen in onze regioswingers review treffen we geen ‘red flags” aan. Wil je uw eerste stappen zetten in de swing wereld dan kan je zeker terecht bij de dating website van Regioswingers. Voor koppels die andere koppels zoeken voor een spannend contact is dit uiteraard ook een goede dating website! In de swing wereld is discretie en privacy van groot belang. En de website van Regioswingers haalt hier dan ook de maximum score voor! Maar goed, we eindigen onze dating reviews altijd met een kleine waarschuwing. Neem niet zomaar een betalend abonnement in het begin. Aanmelden is ook hier Gratis. Dus maak eerst een account aan en bekijk het potentieel. Wij hebben dit ook gedaan en zagen tot onze verbazing dat in onze regio er direct al gelijkgestemde mensen waren.

ONTDEK GRATIS DE ANDERE SWINGERS

You may also like
gayparship review
GayParship Review, Ervaringen 2021! Is dit de Beste Gay Dating Website?
metjou review
Metjou Review, Ervaringen 2021! Hoeveel sterren voor deze dating website?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *