Health Reviews

Perfect slapen in 7 stappen review

perfect slapen in 7 stappen review

Welkom in deze Perfect slapen in 7 stappen review!

Het kan natuurlijk iedereen gebeuren, u komt lastig in slaap of u slaapt soms helemaal niet. Dit is niet prettig en het liefst doet u hier dan ook wat aan. Het is namelijk niet goed voor uw lichamelijke toestand, maar ook niet voor uw mentale toestand om weinig te slapen. Het kan zelfs voorkomen dat u slechter gaat presteren door het slaap te kort en u niet meer in staat bent om volle dagen te werken.

Er kunnen veel oorzaken zijn van slaapproblemen. Soms worden slaapproblemen door externe dingen veroorzaakt, waar u niks aan kunt doen. Zo kan uw partner bijvoorbeeld snurken of de buren zijn erg luidruchtig ’s nachts.

Naast alle externe problemen zijn er ook zeker interne problemen die u wel kunt aanpakken als u dit wil. Zoals dit vaak genoemd wordt, oefening baart kunst. In het boek Perfect slapen in 7 stappen wordt dit allemaal behandeld. Zoals de titel al zegt gaat het boek je in zeven stappen uitleggen hoe u beter zal kunnen slapen dan dat u nu al doet.

Wie is William van der Klaauw

Wie is William van der Klaauw?

William van der Klaauw heeft het boek Perfect slapen in 7 stappen geschreven. Naast het feit dat William  een goede auteur is, heeft hij ook een eigen website genaamd slaapwijzer.net. Ook deze website wordt net als zijn boek zeer vaak bezocht en gelezen. Zijn website wordt per maand wel 80.000 keer bezocht. Dit zijn natuurlijk hele hoge aantallen.

William heeft het boek geschreven, omdat hij zo ongelofelijk veel onwaarheden op het internet vond over slaapproblemen. Vele website beweren het tegenovergestelde van andere website en dit wekte frustratie bij hem op. Hij besloot het boek te schrijven om mensen nou eens echt te laten weten hoe het allemaal in elkaar zit.

William verteld dan ook dat zijn visie rondom slaapproblemen is, dat de oplossing bij jezelf ligt. William verteld met volle overtuiging dat er geen enkele pil of wonder middeltje bestaat wat u weer zou laten slapen. U moet zelf het probleem zien aan te pakken. Of het probleem nou intern of extern is, het moet aangepakt worden door u en door niemand anders.

Verder valt er niet zo heel veel te vinden over William naast de website www.slaapwijzer.nl. Dit is natuurlijk wel een beetje vreemd, maar vele mensen zeggen dat hij niet echt William heet, maar dat dit een schuilnaam is om zijn identiteit en privacy te bewaren. Dit maakt hem natuurlijk niet meteen onbetrouwbaar. Dit noem je een pseudoniem. Dit houdt in dat hij zijn echte naam niet bloot geeft aan het publiek.

Bekijk eerst deze Video!

perfect slapen in 7 stappen

Wat houdt Dit programma precies in?

Perfect slapen in 7 stappen is bedoeld voor mensen die wat minder goed slapen of misschien soms wel helemaal niet slapen.  Zoals de titel al zegt gaat het boek 7 stappen langs om u beter te laten slapen.

  1. Als eerste stap wordt er van u gevraagd om het vertrouwen te herstellen.  Zoals William het omschrijft, bent u een geboren slapen. U doet u dit heel u leven al. Het is de bedoeling in deze stap dat u weer gaat vertrouwen op het feit dat u wel in slaap gaat komen. Het is een grote en belangrijke stap.
  2. In stap twee wordt van u gevraagd om structuur en regelmaat te creëren. Om op verkeerde moment te gaan slapen of helemaal niet te gaan slapen, kan het zijn dat u de slaapproblemen zelf creëert op die manier. Daarom is het belangrijk om een structuur te creëren.

slaapproblemen

  1. Stap drie is een zeer belangrijke stap, omdat mensen deze stap vaak vergeten. In stap drie draait het om licht en duisternis. William legt in deze stap uit hoeveel licht kan doen met je nachtrust. Teveel licht kan je rust verstoren, maar te weinig is voor sommige mensen ook niet prettig.
  2. In stap vier wordt er uitgelegd dat een gezondere levensstijl, ook wel een slaapverwekkende levensstijl genoemd, u zal helpen om beter in slaap te komen. Veel mensen besluiten om nieuwe dingen uit te testen, zoals wondermiddelen, trainingsprogramma’s en nieuwe voedingssupplementen. Dit zal geen nut hebben, omdat uw lichaam juist naar stabiliteit zal gaan zoeken.
  3. Stap vijf draait helemaal om het vinden van een slaaproutine. Door een patroon te maken voor u in de avond, zal u zich beter voelen om daarna te gaan slapen. Uw lichaam weet dan van te voren dat u zich klaar maakt om te gaan slapen, dus zal het minder lang duren voordat u slaapt.
  4. Slapen zonder angst is ook zeer zeker belangrijk, hier draait stap zes dan ook om. Als u met slaap of angst probeert te slapen zal dit helaas niet al te snel lukken. In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u uw hoofd eerst rustig maakt, voordat u gaat slapen.
  5. En dan de laatste, maar zeker geen onbelangrijke stap, stap zeven. Deze stap draait compleet om wakker worden in plaats van slapen. In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe wakker worden helpt met de volgende ochtend weer fijn in slaap vallen.

perfect slapen in 7 stappen ervaringen

Is Perfect slapen in 7 stappen betrouwbaar?

Vele mensen twijfelen over het feit dat het boek wel betrouwbaar zijn, omdat de auteur William van der Klaauw een schuilnaam zal gebruiken. Dit is natuurlijk geen reden om te denken dat het boek niet betrouwbaar is. Er zijn al een hele hoop mensen geslaagd door middel van dit boek en vele mensen gaan waarschijnlijk ook nog slagen door dit boek.

Het is geen schande om een schuilnaam te gebruiken. Vele mensen voor William hebben dit ook al gedaan om te voorkomen dat hun of hun familie schade oploopt in verband met de privacy.

Er zijn al vele reviews te vinden van mensen die geslaagd zijn en weer lekker slapen alleen door dit boek te lezen en de stappen te volgen.  Ik ben er dus van overtuigt dat het boek zeker wel betrouwbaar is. U kunt zelf de reviews lezen als u dit opzoekt.

Perfect slapen in 7 stappen kopen of niet?

Nu weet u natuurlijk dat het boek zeker wel betrouwbaar is, maar is het ook de moeite waard om het te kopen? Mensen kunnen u wel voor gegaan zijn, maar heeft u het boek echt nodig?

Op het moment dat u slaap problemen hebt, hoe klein ook, kunt u dit boek gerust aanschaffen. Het boek zal u helpen om weer fijn te slapen en u zal geen last meer hebben van angsten en andere problemen bij het slapen. Het boek kan dus zeker de moeite waard zijn om het te kopen en ook zeker een oplossing bieden.

perfect slapen in 7 stappen betrouwbaar

Conclusie van Perfect slapen in 7 stappen review

Dan is natuurlijk de eind vraag, wat vinden wij van Perfect slapen in 7 stappen en raden wij het aan?

Perfect slapen in 7 stappen heeft veel goede reviews ontvangen en blijkt hier uit dus echt te werken. Verder is William waarschijnlijk een schuilnaam, maar hij is zeker wel te vertrouwen. Zijn methode werkt en op zijn website staan nog heel veel meer mogelijkheden voor slaapproblemen. Dit houdt in dat hij er echt druk mee bezig is en hij dus wel betrouwbaar is.

De conclusie is dus, dat wij het boek wel aanraden en wij het een betrouwbaar boek vinden.

Klik hier en claim de TIJDELIJKE KORTINGSCODE!

You may also like
labradoodle geheimen review
Labradoodle Geheimen review, ervaringen!
de keto revolutie review
De Keto Revolutie Review

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *