Dating Reviews

Parship Review, Ervaringen 2021! Ontdek waarom wij 5 sterren geven!

parship review

Welkom bij deze Parship review!

We gaan vandaag verder in onze reeks van online dating reviews! De tweede in de rij is direct één van de grootste dating websites in België en Nederland: Parship. Veel mensen zullen wel al eens van deze dating website hebben gehoord. Ze maken ook regelmatig reclame op tv en internet. In de onderstaande review kan je ontdekken of Parship de moeite is of niet. En of je op deze dating website een nieuwe date kan vinden. TIP: Lees ook zeker even onze crypto masterclass review.

beste dating site

Wie of wat is Parship?

Als we even kijken naar de website van Parship zelf en zoeken naar contact gegevens dan komen we al snel bij de Over Ons pagina uit. Hier zien we dat ze kantoren hebben in Duitsland en Nederland. Op de website van Parship zien we ook enkele interessante statistieken.

  1. De verdeling man/vrouw is 51% / 49% Dit is dus zo goed als de helft mannen en vrouwen. En dit maakt hen ook direct uniek in de online dating wereld. Want er zijn veel andere dating websites waar de verdeling voorbeeld 80% mannen is en 20% vrouwen.
  2. 85% van de leden op Parship is ouder dan 30 jaar.De gemiddelde leeftijd zit tussen 30-55 jaar. Dus dit zijn mensen die serieus zoeken naar een partner
  3. 38% van de leden vindt een partner 

Wat ons ook bevalt is dat Parship is aangesloten bij het keurmerk Veilig Daten. Dit juichen wij uiteraard toe! Daarnaast kan je gewoon eenvoudig GRATIS INSCHRIJVEN bij Parship. Zonder enige verplichtingen of onverwachte kosten. Op deze manier kan je deze dating website verkennen en zoeken naar een nieuwe date!

parship reviews

Beste Datingsite Belgie?

De laatste 10 jaar zijn er opvallend meer singles dan vrouwen. Dit verbaast ons dan ook niet. Vroeger bleven mensen voor “het leven” bij elkaar. Maar wat je meestal zag was dat veel koppels totaal niet gelukkig waren. Ze bleven gewoon samen om het gezin samen te houden of om financiële zekerheden. Gelukkig is er de laatste 15 jaar enorm veel verandert op dit gebied. Wat voor zin heeft het om jarenlang ongelukkig met iemand samen te zijn. Je leeft tenslotte ook maar 1 keer en het leven gaat echt wel super snel! Daarom vragen veel singles in België zich dan af wat de beste datingsite is. We hebben enkele weken terug een account aangemaakt bij Parship en kunnen alvast meedelen dat dit onze favoriete datingsite in België is!

 

 

Nieuw in online dating? Bekijk deze video!

parship review

Hoe werkt Parship?

In 3 eenvoudige stappen kunt u direct gaan daten!

  1. Het aanmaken van een account is gratis.
  2. Een unieke persoonlijkheidstest. Deze kan je doen na aanmelding. Via deze test evalueert Parship een aantal persoonlijkheidskenmerken die belangrijk zijn voor uzelf en uw potentiële nieuwe dates.
  3. Parship stelt leuke singles voor die het beste bij u passen

Voila! U kunt alles rustig verkennen van start gaan op de website van Parship.

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

Parship Prijs, hoeveel kost Parship?

Ook bij Parship kan je eenvoudig en gratis inschrijven. Dit vinden wij persoonlijk wel een serieus voordeel. Bij andere dating websites moet je meestal al een (duur) abonnement op voorhand afsluiten. En als dan blijkt dat die datingwebsite niets voor u is dan bent u naast een ontgoocheling ook enkele euro’s kwijt.

Als je een gratis account aanmaakt bij Parship zal je merken dat je sneller iemand zal contacteren dan in het echt. De drempel online is nu éénmaal veel lager. Dus voor de mensen die weinig of geen ervaring hebben in het daten is dit een ideale oplossing. Er is trouwens ook een strenge controle op de profielen dus u hoeft geen schrik te hebben dat er valse profielen tussen zitten! In de Parship community zitten enkel vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een date of vaste relatie.

Momenteel zijn er dus 2 soorten lidmaatschappen: 

  1. Gratis Abonnement
  2. Premium Abonnement: Deze heb je al vanaf 24,90 EUR per maand.

*Bij het premium abonnement heb je uiteraard toegang tot alle leuke opties zoals: Zoeken in uw omgeving, berichten uitwisselen en lezen, bezoekers van uw profiel bekijken, alle foto’s bekijken, persoonlijkheidsrapport. Betalen kan je uiteraard met de gekende mogelijkheden(Bancontact, Ideal, Paypal, …)

gratis dating site belgie

Parship Korting

Parship werkt eigenlijk zelf of nooit met kortingsacties. Als er acties zijn, zullen wij deze hier vermelden. Het feit dat Parship werkt met een gratis profiel mogelijkheid is voor de meeste mensen al een oplossing. Door het aanmaken van een gratis profiel op Parship kan je al ontdekken hoe alles precies werkt en je hebt dan ook geen onverwachte kosten!

Is Parship betrouwbaar?

Op deze vraag kunnen we direct en volmondig JA antwoorden. We hebben alles uitgebreid onderzocht en op de Over ons pagina staan de contactgegevens. Parship is dus een zeer grote datingwebsite. Zo hebben ze twee adressen. Eentje in Duitsland en eentje in Nederland. Op deze pagina zien we ook direct vermelding van het BTW Nummer en KVK Nummer. Ook deze hebben wij gecontroleerd en geen rode vlaggen gevonden. Als u nog andere specifieke vragen heeft, kunt u altijd terecht bij de klantendienst van Parship zelf. Nu we Parship zelf al meer dan een maand gebruiken, kunnen we ook meegeven dat de website technisch zeer goed in elkaar zit. Alles werkt zeer snel en is eenvoudig te gebruiken.

Hoe snel een date scoren op Parship?

We willen jullie ook nog een eenvoudige maar efficiënte tip meegeven om snel om date te kunnen gaan via Parship. Eerst en vooral kan je je dus gratis aanmelden. Maar het belangrijkste dat je moet doen is om je profiel zo volledig als mogelijk in te vullen. We begrijpen dat je er geen 100 foto’s zal opzetten maar zet er toch minstens 1 foto op en vul alle andere gegevens ook in. Want wat doe jij als je een leeg profiel ziet? Juist! Niets! Want dit trekt niemand aan uiteraard. Dus vergeet deze stap echt niet. 1 Foto voldoet eigenlijk meestal al. Veel succes!

Beste Dating App Belgie

Uiteraard beschikt deze populaire dating website ook over een professionele app voor je smartphone! Het maakt niet uit of je een Iphone of een Android smarthphone hebt. De applicatie werkt op beide prima! We hebben deze dan ook even getest en het is net als de website zeer eenvoudig om te gebruiken. En je kan ook switchen indien gewenst. Overdag even op de computer, laptop inloggen in Parship en in de avond kan je Parship openen op je smartphone. Gemakkelijk toch!

Parship Reviews en ervaringen op Google

Na het bekijken van de reviews en ervaringen van Parship op Google hebben we ook hier een zeer goed gevoel. Er zijn enorm veel positieve reviews. Uiteraard hebben we ook enkele negatieve reacties gezien, maar zoals altijd kan dit diverse oorzaken hebben.

parship dating

Conclusie Parship Review 2021: Is Parship beste datingsite?

Zo, we zitten al terug bij het einde van deze dating review! En we moeten zeggen Parship doet het uitstekend! Het verbaast ons niet dat Parship de grootste dating website is in België en Nederland. Er zijn zeer veel leden actief in de Parship Community.

We geven hen dan ook een mooie 5 sterren!

Voor de mensen die twijfelen dan kunnen we maar 1 ding zeggen. Maak eenvoudig een gratis account aan en ontdek de mogelijkheden van deze toffe dating website! Dat de verdeling van de vrouwen en mannen bijna 50/50 is, heeft enkel en alleen maar voordelen!

BEKIJK GRATIS WELKE VROUWEN/MANNEN ONLINE ZIJN BIJ PARSHIP!

Veel plezier met uw nieuwe dating partner 😉

You may also like
regioswingers review
Regioswingers, Ervaringen! De Beste website om uw Swing Dating Avontuur te starten?
seniorengeluk review
Seniorengeluk Review, Ervaringen 2021! Geven wij 5 sterren voor deze Dating Website?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *