Geld Verdienen

10 manieren om online geld te verdienen!

online geld verdienen

Online geld verdienen? Er zijn steeds meer mensen die online geld willen verdienen. Dit komt doordat werknemers andere voorkeuren krijgen en de balans tussen werk- en privéleven is steeds belangrijker. Online geld verdienen is daardoor enorm populair. Online geldverdienen kent veel voordelen. Zo zijn de flexibiliteit en locatie-onafhankelijk werken vanaf een computer twee grote voordelen die online werken met zich meebrengt.

Er zijn diverse websites en advertenties online die iemand beloven dat ze een online maandinkomen van €10.000,- of meer per maand kunnen genereren. Vaak gaan dit soort advertenties en websites gepaard met oplichters. Je dient dan (veel) geld te investeren voordat je dit inkomen kunt gaan genereren. Hierdoor, lijkt het onmogelijk om op een veilige manier online een inkomen te genereren. Toch, is niets minder waar en is het wel degelijk mogelijk om op een veilige manier, zonder oplichting, online geld te verdienen. Vaak is dit minder dan €10.000,- per maand en moet je er meer voor doen, dan men je doet geloven. TIP: Vergeet zeker niet onze recente crypto masterclass review te lezen op onze website.

Echter, als je de weg weet en er veel tijd in steekt is mogelijk om online geld te verdienen. Om je goed op weg te helpen vertellen we je in dit artikel welke manieren er zijn om online geld te verdienen. Lees verder en ontdek 10 manieren om online geld te verdienen.

 

Verdien een passief inkomen!

Het grote voordeel aan online geld verdienen is dat je er een passief inkomen mee kunt opbouwen. Aan de hand van onze 10 tips leggen we je uit hoe je een passief inkomen kunt genereren. Maar wat is een passief inkomen eigenlijk? Een passief inkomen is een inkomen dat je periodiek ontvangt voor werk dat je in het verleden hebt gedaan. Een passief inkomen is geld dat je verdient zonder dat je er voor hoeft te werken.

Voordat je een passief inkomen kunt genereren dien je veel tijd- of geld te investeren om een passieve stroom van inkomsten op te kunnen bouwen. Je dient dus eerst veel werk te doen, voordat je het je iets oplevert. Uiteindelijk wordt je beloont voor je harde werk en zul je inkomsten generen, deze zullen elke maand terug keren. Als je passieve inkomsten eenmaal binnen komen dien je dit inkomen vaak wel in stand te houden. Vaak is dit heel minimaal en kost het minder moeite dan de opstart.

Wat is een actief inkomen?

Indien je geld verdient voor het actief leveren van goederen of diensten ontvang je een actief inkomen. Een voorbeeld: je werkt bij een werkgever als verpleegkundige. Je werkt 40 uur in de week en verpleegt- en verzorgt mensen. Je ontvangt aan het eind van de maand een inkomen voor het aantal uren dat je hebt gewerkt. Je dient voor dit inkomen dus altijd te werken, om de inkomensstroom op gang te houden. Om deze reden geven steeds meer mensen de voorkeur aan een passief inkomen.

Veel mensen geven de voorkeur aan meer vrije tijd en willen hier niet continu elke week voor werken. In de tips hieronder zul je veel tips vinden die je kunnen helpen om je actieve inkomen om te zetten naar een passief inkomen. Op deze manier zul je op den duur minder tijd te hoeven steken in je actieve inkomen en kun je genieten van meer vrije tijd.

10 manieren om online geld te verdienen:

Nu je de voordelen weet van online geld verdienen zullen we je uitgebreid 10 manieren voorleggen die we uitgebreid toelichten.

1. Affiliate marketing

Affiliate marketing is een term die je online steeds meer voorkomt. Vroeger stond het nog in de kinderschoenen, maar tegenwoordig is het een veelbesproken manier om online geld mee te verdienen. Het voordeel aan online geld verdienen met affiliate marketing is dat je er een passief inkomen mee op kunt bouwen. Het kost je wel even wat inspanning en je zult er tijd- en energie in moeten steken. Toch, als je eenmaal een niche hebt gevonden, zul je er heel makkelijk een passief inkomen mee opbouwen. Als affiliate marketing eenmaal loopt is het niet moeilijk en hoef je er ook minder tijd- en energie in te steken. In dit stuk leggen we je uit hoe je affiliate marketing inzet en hoe je er een leuk passief inkomen mee kunt genereren.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is  eigenlijk heel eenvoudig.  Het is een vorm van internetmarketing. Adverteerders belonen de mensen (ook wel partners genoemd) die hun producten- of diensten promoten en daaruit verkopen of leads genereren. Dit kan bestaan uit het aanprijzen of verkopen van:

 • Producten
 • Abonnementen
 • Lidmaatschappen

De partners die dit aanprijzen worden ook wel affiliates genoemd. Deze producten- of diensten prijzen ze vaak aan door middel van het plaatsen van: advertenties, artikelen (waarin men de adverteerder promoot) of banners. Indien een bezoeker van de website daarop klikt ontvangt deze een vergoeding. Hoe deze beloning volgt is afhankelijk van de adverteerder. Sommige adverteerders belonen een affiliate als zij een daadwerkelijke verkoop hebben gegenereerd, maar er zijn ook adverteerders die per click- of pageview betalen. Een aantal voorbeelden van affiliate websites zijn:

 • Vergelijkingssites
 • Cashbacksites
 • Nieuwsbrieven

online geld verdienen belgie

Hoe werkt affiliate marketing?

Nu je weet wat affiliate marketing precies is kunnen we de volgende vraag beantwoorden:

‘Hoe werkt affiliate marketing?’

We hebben deze vraag hierboven al kort beantwoord, maar we zullen deze wat uitgebreider beantwoorden in dit kopje. Affiliate marketing werkt op de volgende manier:

 1. Je hebt een website, deze kan bestaan uit een: vergelijkingssite, blog of cashbacksite. Je website dient goed vindbaar te zijn en je dient er genoeg informatie op te zetten. Het is belangrijk dat je een niche kiest. Op deze manier kun je mensen interesseren voor je website en er meer over vertellen.
 2. Indien je een goede en informatieve website hebt zul je hoogstwaarschijnlijk meer bezoekers hebben. Het is belangrijk dat je veel bezoekers hebt. Zonder bezoeker zul je ook geen mensen kunnen overtuigen en doorverwijzen naar de adverteerder.
 3. Indien je over een goede informatieve website beschikt zullen de bezoekers sneller blijven hangen en lezen. Je prijst de producten van je adverteerder ( ook wel merchant genoemd) aan en zorgt ervoor dat de mensen op de desbetreffende link klikken. Op deze manier zul jij de zogenoemde verdiensten genereren omdat je krijgt uitbetaald omdat je een verkoop hebt gegenereerd.

Hoe begin je aan affiliate marketing?

Er is op het internet veel informatie te vinden over affiliate marketing. Toch, is deze informatie niet allemaal even betrouwbaar. Vaak dien je veel geld te investeren en uiteindelijk levert het je niets op. Het lastige is, dat je er niet altijd achter kunt komen. We hebben je al kort uitgelegd wat affiliate marketing is en hoe je het inzet. Nu leggen we je kort uit hoe je er aan begint. Voordat je begint met affiliate marketing is het belangrijk dat je weet wat het is en hoe je het inzet. Je kunt natuurlijk wel een website opzetten, maar als deze niet vindbaar is, of niet geschikt, heeft het weinig nut. Daarom is het van belang dat je weet hoe je eraan begint. Zoals we al aangeven is niet alle informatie op het internet betrouwbaar. Desondanks is het wel belangrijk dat je er veel over leest. Daarom is het van belang dat je jezelf niet op een bron richt. Lees Ebooks, volg Youtube tutorials, lees gewone boeken, volg online cursussen en praat er met andere over.

Er zijn diverse cursussen in omloop. Een goede cursus die we je kunnen aanraden is die van Affiliate Marketing Revolutie. Deze cursus is opgezet door Jacko Meijaard. Hij is een expert op het gebied van affiliate marketing. Wij hebben een tijdje terug een uitgebreide Affiliate Marketing Revolutie Review geschreven van Jacko. Hij heeft veel ervaring en heeft een betrouwbare en overzichtelijke cursus opgezet. Op deze manier zul je affiliate marketing snel door hebben en op een goede manier online een passief inkomen genereren.  Er zijn natuurlijk nog veel meer online bronnen te vinden. Des al niet te min is de Affiliate Marketing Revolutie een online cursus die je niet mag overslaan. Verdiep je in meerdere bronnen, en voeg deze bron toe aan je lijst om kennis op te bouwen.

online geld verdienen

Hoe zet je affiliate marketing in?

Nu je weet:

 • Wat affiliate marketing is.
 • Hoe affiliate marketing werkt.
 • En hoe je aan affiliate marketing begint.

Kunnen we je kort uitleggen hoe je affiliate marketing inzet. Op deze manier zul je succesvol worden als affiliate marketeer en uiteindelijk een goed passief inkomen genereren:

 1. Zoek een goede niche.
 2. Ontwikkel een website in de vorm die bij je niche en jou past.
 3. Zoek een adverteerder. Er zijn diverse soorten adverteerders te vinden via een netwerk of je zoekt een grote aanbieder. Denk aan: Bol.com of Amazon.
 4. Schrijf goede teksten en maak goede links. Zorg ervoor dat je bezoekers krijgt en overtuig mensen om te klikken op je links.

2. Online cursus aanbieden!

Het aanbieden van een online cursus is leuk en het kan zorgen voor een passief inkomen. Het is wel belangrijk dat je een cursus ontwikkeld welke aansluit bij een onderwerp waar je zelf voldoende kennis over hebt. Het ontwikkelen van een online cursus is niet moeilijk als je over de juiste kennis beschikt, maar vergt wel veel inspanning- en tijd. Uiteindelijk loont het zich en zul je er een goed passief inkomen mee op kunnen bouwen.

Aanbieders!

Er zijn diverse soorten aanbieders waar je jouw online cursussen ze kunt aanbieden. Deze platformen zijn zo ontwikkeld dat mensen er heel gemakkelijk een cursus kunnen volgen. Ook jij kunt jouw cursus hier aanbieden.

teachable

Teachable

Teachable is een online platform en maakt het jou mogelijk om online een website te bouwen waarop jij jouw cursussen online kunt aanbieden en verkopen.

Een tijdje terug hebben wij een mooie teachable review geschreven. Zelf gebruiken wij dit platform ook en zijn hier zeer tevreden van.

Hieronder kun je de functies van Teachable lezen:

Bestanden uploaden

Het is mogelijk om allerlei bestanden op Teachable te plaatsen. Dit kan gaan om: mediabestanden, PDF-files, afbeeldingen, video’s en dergelijke. Teachable ondersteund alle bestanden en maakt het op deze manier mogelijk om een respectabele cursus vorm te geven en online te plaatsen. Deze bronnen kun je online- of van je computer uploaden en synchroniseren met je website.

Sleep en bouwfunctie

Teachable maakt gebruik van een drop- and-drag-systeem, met deze tool kun je heel gemakkelijk jouw eigen cursus vormgeven. Plaats alle blokken en documenten op de gewenste plaats en je bent zo klaar. Met het systeem van Teachable kun je zeer eenvoudig een website bouwen zonder enige kennis van programmeren.

Marketing

Teachable biedt ook de mogelijkheid voor online marketing. Door middel van hun online marketing programma kun je zeer eenvoudig jouw cursus online promoten.

Sales

Met de speciale sales pagina kun je zeer eenvoudig verkooppagina(‘s) bouwen. Op deze manier kun je jouw cursus op een goede manier presenteren en goed verkopen.

Community en leerhulp

Er is op de website van Teachable een speciale community. Op deze community kun je terecht met al je vragen. Ook kun je de desbetreffende blogs raadplegen voor de juiste informatie.

Er zijn natuurlijk nog veel meer online platforms waar jij jouw online cursussen kunt aanbieden. Verdiep je hier goed in en kies wat bij je aansluit. Op deze manier kun je een leuk inkomen bijverdienen en bezig zijn met je passie.

3. Youtube

geld verdienen met youtube

Het wordt steeds bekender, maar met een goed Youtube kanaal kun je een leuk passief inkomen verdienen.

Het is wel belangrijk om te weten dat:

 • het veel tijd kost om dit te ontwikkelen
 • je niet zomaar in een keer een inkomen hebt
 • je het echt leuk moet vinden
 • je er dag en nacht mee bezig dient te zijn
 • je origineel dient te zijn
 • de kans klein is dat je er multimiljonair mee wordt

Hou je van aandacht? Heb je een passie? Dan is Youtube de ideale manier om je passie te delen. Het vergt wel veel energie. Daarnaast is het ook belangrijk dat je regelmatig een video plaatst. Youtube is namelijk een platform dat continu in beweging is. Je filmpjes dienen veel bekeken te worden wil je er echt een goed inkomen uit kunnen halen. Daarom is het van belang dat je jouw liefde en zaligheid er in legt, ook dien je er eigenlijk continu mee bezig te zijn.

Hoe kun je geld verdienen met Youtube?

Indien jij een goed bekeken kanaal hebt kun je ervoor kiezen om je filmpjes door adverteerders te laten sponsoren. Voor iedere klik die jij krijgt, omdat mensen online jouw filmpje kijken, ontvang je inkomsten. Let op! Deze inkomsten zijn niet hoog en je dient eerst over veel kijkers te beschikken wil je hier gebruik van kunnen maken. Eenmaal genoeg kijkers, dan kun je er een leuk inkomen aan overhouden. Wel dient je video op Youtube uit het volgende te bestaan wil je succes hebben:

 1. Goede Thumbnail (online goed trekkende tekst en foto die mensen naar je video trekt)
 2. Goede kwaliteit video
 3. Originele content
 4. Goed geluid
 5. Afwisseling

4. Fotografie

shutterstock

Hou jij van fotografie? Beschik jij over de vaardigheden om goede foto’s te maken? Dan is het een idee om jezelf te verdiepen in fotografie. Je kunt met fotografie namelijk een leuk inkomen verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is:

 • de basis van fotografie onder de knie krijgen;
 • een goede camera lenen- of aanschaffen;
 • foto’s maken;
 • foto’s bewerken.

Op deze manier kun je de mooiste foto’s ontwikkelen en deze online plaatsen. Er zijn veel bedrijven die foto’s nodig hebben voor hun website of webwinkel. Zij kopen dan graag een goede foto, welke zij op hun website kunnen plaatsen. Vaak betalen zij hier een bepaald bedrag voor. Heb jij een aantal mooie foto’s gemaakt? Plaats deze dan op een zogenoemde stock-website. Er zijn diverse aanbieders zoals: Pixabay, Gettyimages en Shutterstock. Jij plaatst je foto online en vraagt er een kleine bijdrage voor. Downloaden veel mensen je foto? Dan kun je hier al snel wat geld voor ontvangen. Dit is toch een leuk passief inkomen wat je op den duur kunt bijverdienen.

Shutterstock

Shutterstock is de grootste en meest populaire website om stock foto’s aan te bieden. Het is een website die door veel mensen wordt bezocht. Het is dan ook niet zo vreemd dat je hier je foto aanbiedt. Het is wel belangrijk dat je foto aan de gevraagde kwaliteit en kenmerken voldoet. Shutterstock vraagt immers veel van haar fotografen. Het is een professionele website en dit willen ze ook uitstralen. Wil jij je foto(‘s) aanbieden via Shutterstock? Dan is het belangrijk dat jouw foto’s aan de gevraagde kwaliteitseisen voldoen.

5. Online geld verdienen met social media

agency masterclass review

Er zijn niet veel mensen die dit weten, maar ook op social media kun je online geld verdienen. Dit kan door:

 1. Je bedrijf te promoten en zo meer klanten genereren.
 2. Via een social media platform je producten verkopen.
 3. Geld verdienen advertentie opbrengsten doordat je jouw pagina- of groep aanbiedt als promotiekanaal.
 4. Je blog promoten en daar online geld verdienen.

Facebook

Het is zeer eenvoudig om geld te verdienen via Facebook. Het is wel van belang dat je beschikt over een goede pagina- of groep die ook actief is. Er dienen veel bezoekers te komen en deze dienen ook vaak te klikken op berichten. Indien ze niets lezen, heeft het natuurlijk geen nut. Daarom is het belangrijk dat je social media kanaal actief is. Je kunt hier producten verkopen, maar je kunt ze ook doorverwijzen naar je website- webshop. Je kunt geld verdienen door via Facebook producten te promoten, advertenties te plaatsen of door advertentie inkomsten te ontvangen. Het is niet moeilijk, echter dien je jezelf er wel in te verdiepen. Dit kun je doen door online cursussen of tutorials te volgen. Via Facebook Blueprint kun je zeer eenvoudig en gratis alle cursussen volgen die jou de juiste kennis geven.

Instagram

Instagram is zeker onder jongeren zeer populair. Het is zelfs populairder dan Facebook. Zeker als je een jonge doelgroep wilt spreken is Instagram het kanaal waar je gebruik van moet maken. Het is belangrijk dat je beschikt over goede content. Instagram is namelijk een social media kanaal voor foto’s- en video’s. Je kunt op dit kanaal zeer eenvoudig een influencer worden. Op deze manier inspireer je mensen en promoot je uiteindelijk producten voor een bepaald bedrijf.

Je kunt ook door middel van diverse soorten advertenties te promoten of producten inkomsten genereren. Je kunt mensen doorsturen naar je website- of webshop. Ook kun je mensen bereiken met je video’s. Het is niet moeilijk, maar je dient er wel veel tijd in te steken. Je verdient namelijk niet vanaf dag één al een inkomen via Instagram.

Agency Masterclass reviews

Online cursussen

Om jezelf te verdiepen in social media kun je online cursussen volgen er zijn diverse online cursussen in omloop. Onder andere de Agency Masterclass van Michel Weijerman. Hij is een expert op dit gebied en biedt jou alle handvatten om op een goede manier geld te verdienen via social media. Stap-voor-stap legt hij je uit hoe je moet beginnen en hoe je online geld kunt verdienen. Je dient wel wat te investeren op het gebied van tijd- en geld. Toch, heb je dit al na een korte tijd terugverdiend. Het gaat sneller dan je denkt. Verdiep jezelf in de wereld van social media en volg de cursus van Michel Weijerman.

Wil je meer weten hierover lees dan eerst onze Agency Masterclass Review van Michel Weijerman.

6. Social media management

Social media is booming. Over het algemeen maakt iedere Nederlander- en Vlaming wel gebruik van social media. Daarom is het een goede manier voor bedrijven om op deze manier online bekendheid te genereren. Toch, komt er meer bij kijken dan menig bedrijf denkt. Hierdoor is het vaak lastig voor bedrijven om zichzelf ook nog bezig te houden met deze tak van sport. Daarom wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van social media managers. Zij weten exact wat ze moeten doen en houden elk social media platform bij. Dit betekend niet dat een social media manager lukraak maar berichten plaatst op een social media platform. Dit houdt veel meer in:

 1. Je dient regelmatig kwalitatieve content online te plaatsen.
 2. Je dient regelmatig te reageren op de bezoekers.
 3. Je dient de juiste zoekwoorden te implementeren.
 4. Je dient een vertrouwensband op te bouwen met je klanten.
 5. Je dient online bekendheid te genereren voor je klant.

Hoe wordt je social media manager?

Er is geen specifieke opleiding die jou opleidt tot social media manager. Het is vooral belangrijk dat je over de volgende eigenschappen beschikt:

 • Je dient een passie te hebben voor social media.
 • Je dient graag bezig te zijn met social media.
 • Je dient kennis te hebben van diverse social media kanalen.
 • Je dient analytisch te zijn.
 • Je moet goed kunnen communiceren.
 • Het is belangrijk dat je beschikt over een goed inlevingsvermogen.

Je kunt op de volgende manier social media manager worden:

 1. Lees voldoende boeken over elk social media kanaal.
 2. Verdiep je in het social media kanaal naar keuze.
 3. Volg Youtube tutorials.
 4. Volg cursussen online.
 5. Ga in contact met andere op forums.
 6. Lees boeken.
 7. Lees artikelen.
 8. Probeer alles zelf uit.

7. Blog schrijven

Het schrijven van een goed blog is niet makkelijk. Eenmaal een goed blog met veel bezoekers? Dan kun je er een leuk inkomen mee verdienen. Je hebt er wel veel geduld voor nodig en het vergt veel tijd- en energie. Je moet namelijk een kring van lezers opbouwen. Dit heb je niet een-twee-drie gedaan. Dit kan soms maanden tot jaren duren voordat je een groep lezers op je blog hebt. Heb je veel lezers op je blog? Dan kun je er een leuk centje mee bijverdienen. Er zijn zelfs mensen die op professionele wijze hun geld verdienen met bloggen. Zij zijn er al heel lang mee bezig en hebben een goede naam opgebouwd. Op deze manier schrijven zij voor bedrijfswebsite.

Hoe begin je als blogger?

Het is niet eenvoudig om als blogger te beginnen. Het vergt veel discipline en inspanning. Ook is het belangrijk dat je schrijft vanuit passie. Alleen op deze manier trek je bezoekers en mensen die je blog daadwerkelijk lezen. Je begint op de volgende manier als blogger:

 1. Bedenk een onderwerp waar je over wilt bloggen (schrijven). Kies een niche waar nog niet te veel over wordt geschreven.
 2. Maak een website.
 3. Promoot je blog op diverse social-media kanalen.
 4. Schrijf goede- en informatieve artikelen.

Hoe kun je geld verdienen als blogger?

Je kunt op de volgende manier geld verdienen als blogger:

 1. Verkoop een E-book op je website.
 2. Verkoop je eigen online cursussen.
 3. Vraag adverteerders om op je website te adverteren. Door middel van affiliate marketing kun je geld verdienen met advertentie inkomen.
 4. Vraag geld voor backlinking.

8. Online marketing SEO- en SEA

seo en sea

Online marketing is een mooie manier om extra inkomsten te genereren. Het is een zeer gewaardeerde- en populaire methode. Het mooie hieraan is dat je door middel van de juiste online marketing meer bezoekers naar je website kunt trekken. Het is wel van belang dat je over de juiste kennis beschikt. Je kunt gebruik maken van:

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel zoekmachine opromalistatie. Met SEO zorg je ervoor dat je door middel van het zoeken van de juiste zoekwoorden mensen naar je website trekt. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken genereer je meer bezoekers, zij zoeken op jouw zoekwoorden, vinden je in Google en komen zo op je website terecht. Het is daarom van belang dat je hier veel aandacht aanbesteedt. Maar SEO betekent niet dat je jouw website volpropt met teksten die alleen uit zoekwoorden bestaan. Je dient juist informatieve webteksten te schrijven. Op deze manier zoeken klanten jou en kun je zo meer bezoekers vinden. Dit levert uiteindelijk meer klanten op en dus meer inkomen. Via SEO kom je op een organische manier in de zoekresultaten terecht en niet door middel van betaalde advertenties.

Je kunt er ook voor kiezen om SEO in te zetten voor bedrijven. Je past hun websites aan en voorziet hun teksten van de juiste zoekwoorden. Dit helpt hen om hun websites te optimaliseren en hoger in Google te eindigen. Voor deze service kun je geld vragen en dus ook een inkomen verdienen.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Google biedt je de mogelijkheid om door middel van het aanbieden van advertenties die gerelateerd zijn aan de juiste zoekwoorden, te adverteren. Je trekt op deze manier meer bezoekers naar je website en kunt zo uiteindelijk klanten genereren. Je komt op deze manier meer bovenaan te staan omdat klanten jouw advertentie lezen en jou op die manier vinden. Je komt dus bovenaan, naarmate je betaald. Dit alles kan je beheren via Google Adwords. Hoe meer je betaald hoe langer- en verder je bovenaan komt te staan. Het is een goede manier om mensen naar je website- en webshop te trekken. Het is wel belangrijk dat je over de juiste analytische kennis beschikt. Hiervoor dien je:

 • Boeken te lezen.
 • Tutorials op Youtube te volgen.
 • Online cursussen te volgen.
 • Online opleidingen te volgen.
 • Google goed te bestuderen.

Indien je eenmaal weet hoe het werkt kun je veel met SEA bereiken. Het is ook een manier om online geld te verdienen. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die met SEA willen adverteren. Op deze manier kunnen zij meer adverteren tegen lagere kosten. Daar zij niet beschikken over de juiste kennis zijn zij vaak op zoek naar SEA -Experts.

9. Crypto trading

crypto masterclass review

Cryptocurrency of ook wel cryptomunten genoemd, zijn tegenwoordig erg populair. Het is een digitale munt en ze stijgen zeer in waarde. Wil je een goed inkomen? Wil je online geld verdienen? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar de mogelijkheden van Crypto trading.

Wat is crypto trading?

Crypto Trading is eigenlijk net zoiets als geld beleggen, maar dan beleg je in crypto munten. Je belegt in digitaal geld online op een cryptomunten markt. Je belegt in cryptocurrencies en je verkoopt het voor de juiste prijs met winst. Eigenlijk is een crypto trader een online handelaar of aandelenhandelaar.

Hoe begin je met crypto trading?

Het is niet makkelijk om met crypto trading te beginnen. Het is een ingewikkelde wereld en er zijn veel sites in omloop die niet veilig zijn. Voordat je begint met crypto trading is het belangrijk dat je jezelf er goed in verdiept. Lees diverse artikelen, kijk online Youtube tutorials, volg online video’s, houdt de markt goed in de gaten, lees reviews, lees berichten op speciale forums, heb contact met andere traders en lees veel boeken. Heb je daarna genoeg kennis? Dan kun je beginnen met cryo trading. Het is belangrijk dat je de juiste cryptomunt aanschaft en dat je jezelf er echt in verdiept. Vind je het lastig? Wil je op safe spelen? Ga dan naar een zogenoemde crypto trading platform (markt) en laat jezelf begeleiden. Op deze manier kun je op veilige wijze handelen in cryptomunten.

Klik hier en lees onze uitgebreide Crypto Masterclass.

Hoe verdien je geld met crypto trading?

Je verdient geld met crypto trading door: op de juiste moment de juist cryptomunt voor een lage koers te kopen, en deze op het juiste moment voor een hoge koers te verkopen.

Welke cursussen kun je volgen?

De Crypto Masterclass is een online cursus ontwikkeld speciaal hiervoor. Derek Westra en Patrick Suiker nemen je mee in dit zeer interessant avontuur! Je zal er stap voor stap ontdekken hoe alles precies werkt en hoe je hier mee geld kan bij verdienen.

Er zijn nog veel meer online cursussen die je kunt volgen. Toch is de Crypto Masterclass zo’n cursus die je gevolgd moet hebben. Het is een betrouwbare cursus en niet bedoeld om geld uit je handen te troggelen. Het is een cursus ontwikkeld door een betrouwbaar iemand met ervaring in het handelen in aandelen- en cryptocurrency. Je kunt ook voor een andere cursus kiezen, maar met deze cursus ben je verzekerd van een succesvolle koop. Een miskoop voor te veel geld zul je met deze cursus dus niet maken.

10. Online producten verkopen!

bol masterclass ervaringen

Online webshops zijn zeer gewild. Het is een makkelijke manier om online je inkomen te verdienen. Er zijn veel mensen die een webshop runnen of hiervan dromen. Het mooie aan het runnen van een webshop is dat je niet hoeft te beschikken over een fysiek winkelpand. Je komt op deze manier niet voor extra kosten te staan. Er zijn verschillende manieren waarop je online je producten kunt verkopen. De meest gebruikelijke manier is via een eigen webshop, maar er zijn ook nog andere manieren:

Facebook

Het is zeer eenvoudig om een winkel aan te maken op Facebook. Je kunt hier je webshop promoten, maar je kunt ook via Facebook jouw producten verkopen. Je hebt geen extra kosten voor een webshop en veel mensen kijken op dit social media kanaal.

Instagram

Naast verkopen via Instagram kun je er ook voor kiezen om je producten via Instagram te verkopen. Het is een zeer populair social media kanaal en steeds meer mensen bieden hier producten te koop aan.

Bol.com

Je kunt er ook voor kiezen om je producten via Bol.com te verkopen. Het voordeel hieraan is dat je geen eigen webshop hoeft op te zetten. Daarnaast beschikt Bol.com over een partnersprogramma. Met dit programma kun je heel makkelijk partner worden en jouw producten via Bol.com te koop aan bieden. Op deze manier kun je jouw producten via de grootste online webshop aan de man brengen. Bol.com is een zeer gewaardeerde online webshop en veel mensen kijken als eerste op Bol.com. Wil jij dus geld verdienen? Dan is het een idee om via Bol.com te verkopen.

Voordelen:

Hieronder even de voordelen van verkopen via Bol.com:

 1. Je hebt geen verborgen kosten.
 2. Je hoeft geen dure webshop op te zetten.
 3. Het is zeer eenvoudig om je producten via Bol.com aan te bieden.
 4. Je kunt al je producten in je eigen Bol.com webshop aanbieden.
 5. Bol.com is de bekendste website. Veel mensen zoeken hier als eerste.

Bol Masterclass

In de Bol Masterclass van Jia Ruan leer je hoe je op eenvoudige wijze via Bol.com een inkomen kunt genereren. Jia Ruan is een bekend online gezicht. Hij is onder andere te zien op: Youtube, Facebook en Instagram. Hij leert je alle ins-and-outs over het verkopen via Bol.com. Via zijn online cursus vertelt hij je hoe je op een goede- en veilige manier een inkomen op kunt bouwen via dit online warenhuis. Het is een fijne cursus om te volgen. Je dient wel wat te investeren, maar realiseer je dat deze kosten het waard zijn. Heb je succes? Dan verdien je deze kosten zo terug. Meer weten over deze cursus lees dan onze Bol Masterclass review!

BEKIJK DE GRATIS TRAINING OM GELD TE VERDIENEN ONLINE

You may also like
trading navigator methode ervaringen
Trading Navigator Methode Review 2021 UPDATE
toluna review
Toluna Review, Ervaringen 2021! Geld verdienen met Enquetes in te vullen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *