Beste Hosting Reviews

One.com review

one.com review

Welkom bij de One.com Review!

Voor wie op zoek is naar een zeer goedkoop basispakket voor websitebuilding en hosting zit goed bij One.com. Een eenvoudige hostingpartij waarbij je keuze hebt uit enkele pakketten voor een mooie prijs. Deze hosting omschrijven wij als goed, niet super, vooral basis. Hieronder vind je waarom.

One.com website building

Net zoals de meeste partijen kan je ook bij One.com kiezen uit een tal van templates waarin je je eigen website kan bouwen. Deze templates zijn wel mooi op uiterlijk, maar vrij basis en beperkt.

Voor een website te bouwen hoef je geen technische kennis te hebben alsook geen codering uit te voeren. Alles kan je bouwen in een drag en dropsysteem. What you see, is what you get. En zo eenvoudig is het bij One.com. Blokken en foto’s slepen waar u deze wilt zien en daarop je tekst toevoegen. Een goed systeem voor een leek.

We kunnen wel meegeven dat de websites mooi responsive zijn, zodat je website op ieder toestel goed zichtbaar is. Bij ieder websitepakket krijg je ook een e-mailbundel met account inbegrepen. Deze accounts zijn onbeperkt en dat kan wel een voordeel geven.

Naast het onbeperkte e-mailaccount krijg je ook onbeperkt bandbreedte.

Wat nog handig is aan deze websitebuilder, is dat je ook via een heel eenvoudige weg je website en blogs kan delen op social media. Bereik zo meer mensen met 1 handige knop.

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE ONE.COM KORTING

One com haalt 6.8/10 in onze top 10 van Beste Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste Hosting hier.

Vimexx staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Vimexx Review.

One.com hosting

One.com biedt een gebruiksvriendelijk platform waar je eenvoudig en snel al je websites kan beheren. Hierbij krijg je onmiddellijk toegang tot de DNS en mailverkeer. In dit configuratiescherm kan je enkele extra services aanvragen zoals de SiteLock en MarketgGoo.

One.com heeft 2 verschillende pakketten in hun hosting. Wij hebben ze hieronder vernoemd samen met de functies die je in deze pakketten kan vinden:

 1. Starter Hosting
  1. Deze kan je nemen voor kleine websites, blog en mailhosting
  2. Kostprijs: 2,41 Euro per maand
  3. 1 website
  4. 1 database
  5. 1 CPU
  6. 25 GB SSD opslag
  7. 512 MB RAM
  8. SSL certificaat
  9. PHP
  10. FTP/SFTP
  11. Onbeperkte bandbreedte
  12. Onbeperkte mailaccounts
 2. Professional Plus Hosting
  1. Deze is goed voor uitgebreide websites
  2. Kostprijs: 3,71 Euro per maand
  3. Meerdere websites (u kan meerdere domeinen aankopen bij dit pakket)
  4. Meerdere databases
  5. 4 CPU’s
  6. 200 GB SSD opslag
  7. 2 GB RAM
  8. SSL certificaat
  9. PHP
  10. FTP/SFTP
  11. SSH toegang
  12. Backup en herstelling
  13. Onbeperkte bandbreedte
  14. Onbeperkte mailaccounts

One.com maakt gebruik van een webserver accelerator en SSD opslag waardoor websites snel geladen worden. Hun insteek is dat u enkel zorgen hoeft te maken om het maken van uw website. Zij doen de rest.

One.com maakt een onderscheid tussen gewone websites en webwinkels. Indien je een webshop beheert kan je ook bij hen hosting aanvragen hiervoor. Prijzen en pakketten zijn licht veranderlijk indien het over webshop gaat.

One.com WordPress ondersteuning

Heb jij een WordPress website? Dan is het leuk om te weten dat zij een extra service hebben voor WordPress ondersteuning. One.com heeft een wordpress ondersteunende hosting en bieden daarin ook verschillende pakketten aan. Deze zijn zeer eenvoudig, in 1 klik geïnstalleerd.

Bovendien zijn deze WordPress pakketten inclusief Malware bescherming en geoptimaliseerde functies voor prestatie van je website.

De Visual composer zorgt ervoor dat je heel snel en eenvoudig je website in elkaar kunt klikken. Daarnaast hebben ze bij deze pakketten een staging omgeving en een backup service.

Deze WordPresspakketten zijn net zoals de hosting pakketten zeer goedkoop en ook basic. De prijzen gaan van 3,71 Euro per maand tot  9,72 Euro per maand. Deze laatste prijs is dan al een premium pakket.

Support

One.com heeft een klantendienst die 24 uur op 7 dagen voor u klaarstaat. Wanneer u vragen heeft, kunt u deze in eerste instantie opzoeken in hen ondersteuning blog waar vele vragen reeds beantwoord werden. Kunt u uw vraag daar niet in terugvinden? Dan kan je steeds de klantendienst contacteren.

Vragen kan u steeds stellen via de chat. Daar proberen de medewerkers van het supportteam zo snel mogelijk op uw vraag te antwoorden en de juiste begeleiding aan u  te geven. 24 uur lang is er steeds iemand te bereiken.

Wil je sneller geholpen worden kan je ook telefonisch contact opnemen met de klantendienst. Wil je een vraag stellen en uitgebreider antwoord op ontvangen? Dan kan je beter een mail versturen naar de juist betreffende dienst.

Alle nodige gegevens kan je vinden onder contact.

Ben je niet tevreden over One.com?

Dan hebben zij een 15 dagen, niet tevreden geld terug garantie.

Domeinen en subdomeinen

One.com biedt eveneens de mogelijkheden om domeinen te registreren. Daarnaast heb je bij hen ook de mogelijkheid om onder je domein, onbeperkt aantal subdomeinen te koppelen. Ieder domein voldoet aan volgende 3 punten:

 • DNS beheer
  Waarmee je een nieuwe naam aan een bestaande website kan linken of een social media page om meer verkeer te verkrijgen.
 • Doorsturen e-mail
  Je domein zal onbeperkte e-mailaliassen ondersteunen. Hierdoor kan je zonder extra kosten, professioneel ogen bij de klant.
 • Eigendomsbescherming
  Hierdoor zal je je domein afschermen tegen diefstal of het per ongeluk laten verlopen van je domeinregistratie. Alles wordt standaard vernieuwd en waar het mogelijk is, kan je een registratievergrendeling opstellen om ongeautoriseerde overdracht te voorkomen.

Deze domeinen registreren en beheren kan via een eenvoudige set-up tool.

Conclusie One.com review

One.com is naar prijs toe zeer goedkoop als je dit vergelijkt met andere hosting partijen. Die lage prijs kunnen we dan ook terugvinden in de pakketten en services. Deze hostingpartij is niet subliem goed maar wel basic. Voor wie genoeg heeft met de basis en een lage prijs wenst te betalen voor zijn hosting, kan bij One.com zeker goed terecht.

Heb je iets zwaardere websites en verlang je een grote ondersteuning en meer functies binnen je hosting? Dan kies je beter voor een andere partij.

Weet je het niet zeker en twijfel je eraan toch een account te nemen? One.com biedt een kleine geld terug garantie van 15 dagen. Indien je niet tevreden bent, kan je dus je geld terug vragen.

Wie zich laat overtuigen en een hostingpakket aanschaft bij one.com verkrijgt een zeer eenvoudig systeem om je website op basisbehoeftes te beheren. Leuk aan deze hosting is dat je een aparte WordPress hosting hebt. Wanneer je dus enkele eenvoudige wordpress websites beheert kan je je perfect bij deze abonnementen aansluiten.

Opgelet. One.com maakt een onderscheid tussen hosting voor gewone site en webwinkels. Voor je een account aanvraagt is het aangeraden eerst alle mogelijkheden door te nemen.

KLIK HIER VOOR UW TIJDELIJKE ONE.COM KORTING

 

You may also like
vimexx review 2019
Vimexx hosting review
neostrada hosting review
Neostrada Hosting review

Reacties zijn gesloten.