Geld Verdienen

OMB Masterclass review

omb masteclass

Je kunt tegenwoordig heel erg veel cursussen vinden op het internet die je willen helpen met het opzetten van een succesvol bedrijf, daarom doen wij een OMB masterclass review. Het maken van een succesvol bedrijf is namelijk niet iets wat je zo eventjes kunt doen. Op het moment dat je deel neemt aan zo’n dergelijke cursus, krijg je de ervaring van de maker van de cursus mee.

Heel erg veel van deze cursussen lijken op elkaar. Je krijgt daarom ook heel erg vaak hetzelfde te horen. Dat is natuurlijk niet de moeite waard. Daarom hebben wij de OMB masterclass gevonden. We waren op zoek naar een goede online cursus die boven de andere cursussen uit steekt. In deze cursus leer je hoe je het op zetten van een online marketing bureau aan moet pakken. Daarom hebben wij een OMB masterclass review voor je opgesteld.

OMB masterclass, wat is dat nou?

Voordat je zomaar ergens in duikt, wil je natuurlijk wel weten wat het precies in houdt. De OMB masterclass is opgezet om mensen in te lichten over het opzetten van een online marketing bureau. Het is namelijk niet iets wat je zo eventjes op kunt zetten. Het maken van een succesvol bedrijf kost heel erg veel tijd en energie.

De online marketing sector is tegenwoordig heel erg veel gegroeid. Eerder was het al deels in opkomst, maar het wordt nu als maar populairder. Op het moment dat een sector populairder wordt, is er al steeds meer vraag naar bedrijven in deze sector. Als er veel vraag is naar bedrijven, is er als startend bedrijf al snel heel erg veel werk en geld te vinden. Dat is natuurlijk waar je naar op zoek bent.

Dat is ook precies wat de maker van deze cursus wil bereiken. Deze cursus is opgezet om mensen te helpen met het beginnen van een bedrijf in deze sector om. Hij heeft er zelf voor gekozen om zijn cursus hierover te laten gaan, omdat hij zelf de groei van deze sector mee heeft gemaakt en er zelf ook heel erg veel succes mee heeft bereikt.

wie is kjell fruytier

Wie is Kjell Fruytier?

De naam Kjell Fruytier zegt je waarschijnlijk helemaal niks. Dat is ook wel logisch, want hij is niet echt heel erg bekend. Hij is echter wel de maker en bedenker van OMB masterclass. Daarom is hij ook een belangrijk onderdeel van de OMB masterclass review

Kjell Fruytier is een ervaren ondernemer. Dit komt omdat hij op een hele jonge leeftijd al begonnen is met het opzetten van een onderneming. Toen hij zijn bedrijf op wou zetten, viel zijn oog al op de online marketing sector. Hij zag namelijk een hele grote groei. Door gebruik te maken van deze groei had hij al snel een succesvolle onderneming in de online marketing sector opgezet.

Omdat hij er zelf zo veel ervaring mee heeft, wilt hij dit graag delen met anderen. Hij deelt graag zijn ervaringen en wilt je graag de basics en zelfs iets meer dan dat leren.

Kjells doel met zijn cursus is om mensen binnen zes weken te leren hoe je het beste een online marketing bureau op kunt zetten. Hij is niet van mening dat je heel erg snel geld kunt gaan verdienen met behulp van zijn cursus. Hij ziet het zelf liever als een manier waarop je langzaam meer geld kunt verdienen en tegelijkertijd heel erg veel contacten op doen, waar je later dan weer heel erg veel profijt van zult hebben.

Is OMB masterclass betrouwbaar?

Een cursus waarin je langzaam veel geld mee kunt gaan verdienen klinkt natuurlijk ideaal om te nemen. Het nemen van deze cursus heeft heel erg veel voordelen. Het is heel erg leerzaam en je krijgt goed te weten hoe je het beste je onderneming op kunt starten.

Kjell Fruytier is zelf ook heel erg betrouwbaar. Hij geeft namelijk zelf ook aan dat voor hem zijn cursus ook wel een beetje om het verdienen van geld gaat, maar vooral om het overdragen van de ervaringen die hij heeft gehad tijdens het opzetten van een bedrijf. Door die informatie kun je ook heel erg goed een succesvolle onderneming op zetten. Het geeft Kjell voldoening om zijn ervaringen over te dragen op anderen.

Kjell stelt zichzelf tegenover de rest van het internet ook zo transparant mogelijk op. Hij heeft namelijk een deel van zijn gegevens op het internet gezet. Zo kun je al heel erg snel best wel wat informatie over hem vinden. Daardoor weet je al snel dat hij helemaal niks te verbergen heeft en heel erg eerlijk is over zijn cursus.

omb-masterclass-inhoud

Inhoud OMB masterclass

In een OMB masterclass review moet natuurlijk wel een beetje informatie over de inhoud staan. De cursus zelf duurt rond de zes weken in totaal. In deze zes weken krijg je heel erg veel informatie van Kjell te horen. Kjell heeft namelijk best wel wat video’s opgesteld met verschillende uitleggen.

De zes weken is puur een indicatie van tijd voor de cursus. Het verschilt namelijk per persoon hoe lang je over de cursus doet. Er zijn namelijk ook best wel wat mensen die de cursus in minder dan zes weken afgerond hebben.

Eerste week

Kjell gaat in de eerst week vooral focussen op je mindset. Op het moment dat je succesvol wilt worden met je online marketing bureau, moet je natuurlijk niet denken in problemen. Op het moment dat je dat doet, gaat je bedrijf al failliet. Daarom moet je voor elk probleem dat er voor je voeten geworpen wordt een goede oplossing zoeken.

Dit gebeurt natuurlijk wel met de hulp van Kjell. Hij probeert er voor te zorgen dat je in kansen gaat denken in plaats van in problemen.

Na alle informatie van de eerste week heb je ook geleerd hoe je moet denken als succesvolle ondernemer. Verder leer je ook hoe je goed om moet gaan met het geld dat je gaat verdienen.

Tweede week

In de tweede week ligt de focus vooral op de basis van de online marketing. Daarnaast krijg je ook te weten met welke programma’s je het beste kunt gaan werken. Daarnaast krijg je ook informatie over de soort klanten die je tegen kunt gaan komen en de doelgroep die je het beste aan kunt gaan spreken.

Verder krijg je ook informatie over het bedenken van een bedrijfsnaam en krijg je een pagina waar je goed op wordt geholpen.

 

BEKIJK HIERONDER DE GRATIS TRAINING

kjell-fruytier-review

 

Derde week

In de derde week krijg je heel erg veel informatie over het benaderen van klanten. Dat is namelijk heel erg belangrijk voor het verdienen van geld. Hierbij krijg je ook direct te horen over het spel van jagen en planten. Dat is namelijk ook een heel erg effectieve manier van het werven van klanten.

Vierde week

De vierde week gaat over hoe je het beste een klant kunt behouden en hoe je het meeste uit een klant kunt halen. Dit kan namelijk nog best wel een lastig onderwerp zijn om goed door te krijgen.

Deze week bevat daarom ook heel erg veel theorie. Het is handig om voor deze week goed de tijd te nemen.

Vijfde week

De vijfde week gaat vooral over dingen zoals contacten en contracten. Dit zijn twee dingen die heel erg belangrijk zijn voor het opzetten van een bedrijf, maar waar heel erg veel mensen moeite mee hebben.

Kjell heeft hier zelf ook best wel wat moeite mee gehad, maar dat is voor jou alleen maar prettig. Hij kan je namelijk heel erg goed vertellen wat er fout kan gaan en wat je er het beste aan kunt doen.

Het verdienen van geld door middel van een online marketing bureau kost heel erg veel energie en tijd. Het is altijd een beetje vallen en opstaan tot je de top hebt bereikt.

Zesde week

De zesde en ook laatste week gaat over het automatiseren van bepaalde processen. Het automatiseren van bepaalde processen is iets wat je zo snel mogelijk wilt gaan doen. Een automatisch proces zorgt namelijk voor een passief inkomen.

Het automatiseren van bepaalde processen zorgt er voor dat je zelf extra tijd over houdt voor belangrijkere dingen. Dit zijn dingen zoals het werven van klanten. Hier wil je je namelijk op dat moment op focussen.

omb masterclass betrouwbaar

Extra’s

In een OMB masterclass review wil je natuurlijk wel wat informatie over de extra’s. Op het moment dat je tegenwoordig een online cursus aan schaft, kun je er bijna wel vanuit gaan dat er extra’s bij zitten. Het gevaar bij extra’s is vaak dat het niet de moeite waard is om naar te kijken. Gelukkig is dit bij OMB masterclass niet het geval. Het is zeker wel de moeite waard om deze extra’s te bekijken. In deze bonussen staat namelijk extra informatie wat nog heel erg nuttig voor je kan zijn.

Eerste extra

De eerste extra is een uitleg over een facebook community die Kjell heeft opgezet. In de facebook community kun je contact opnemen met andere mensen die ook deel hebben genomen aan de cursus van Kjell. Je kunt daar dus ook vragen naar de ervaringen die anderen hebben en ook je eigen ervaringen delen. Zo kun je elkaar ook nog een beetje verder helpen.

Je moet er wel rekening mee houden dat elk bedrijf anders is. Dit maakt niet dat je geen ervaringen kunt delen, maar het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat iets voor jou heel erg anders uit kan pakken dan voor een ander.

BEKIJK DIRECT DE GRATIS TRAINING VAN DE OMB MASTERCLASS

Tweede extra

De tweede extra is een video over hulpmiddelen voor het behouden van klanten. Deze bevat ook uitleg over het maken van een funnel en advertenties. Een funnel is een manier waarop je klanten zo veel mogelijk bij je bedrijf laat kopen. Het kost heel erg veel tijd en geld om een funnel te laten maken. Daarom is het aan te raden om dit zelf te doen. Op het moment dat je zelf een funnel maakt met behulp van de video, ben je meteen een hele hoop kosten kwijt. Het gaat wel de nodige tijd kosten om op te stellen, maar dat is de moeite wel waard.

Naast een funnel krijg je ook informatie over het opstellen van een advertentie. Je wilt natuurlijk je bedrijf wel goed kunnen promoten. Dat is namelijk ook een goede bron van klanten.

Derde extra

In de derde extra vind je een filmpje over het maken van een website. Als bedrijf is een website namelijk wel echt een benodigde. Dat is namelijk de eerste plek waar klanten op zoek gaan naar informatie over je.

In deze video krijg je ook direct te zien hoe je je website op moet stellen. Zo hou je de kwaliteit van je website ook zo hoog als het maar kan. Dat is ook heel erg belangrijk voor een succesvolle website.

Vierde extra

De vierde extra is een video over een salesscript. Een salesscript is namelijk een makkelijke manier om te leren hoe je je dienst de markt op kunt brengen. Op die manier kun je makkelijk geld verdienen.

De informatie die in het salesscript staat, komt heel erg goed van pas in de praktijk. Voor een beginnende ondernemer is dat natuurlijk ideaal. Zo leer je namelijk goed hoe de marketing precies in elkaar zit.

Vijfde extra

De vijfde extra is een video over het opstellen van een dienstverleningscontract. Zo’n contract is heel erg belangrijk voor je klanten. Wanneer je deze niet op de juiste manier op stelt, kan je al snel in de problemen raken. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Op het moment dat je nog niet weet door middel van een video hoe je een dienstverleningscontract op moet stellen, moet je heel erg veel research doen om er achter te komen hoe het wel moet. Dit kost niet alleen heel erg veel moeite, maar het is niet efficiënt.

Zesde extra

De zesde extra is een geautomatiseerd funnelsysteem die Kjell zelf heeft opgesteld. Dit zorgt er voor dat je de klanten die je al hebt een stuk beter vast kunt houden en er voor zorgen dat ze trouw aan je bedrijf blijven.

Zevende extra

De zevende extra is een video waarin Kjell uitlegt hoe je het best van een afspraak naar klant kunt gaan. Dit is ook een hele belangrijke basis om mee te krijgen.

Achtste extra

De achtste en laatste extra is een video over in 30 dagen naar €10.000,-. Deze video is een uitleg over de ervaring die Kjell zelf heeft gehad waarin hij zelf in 30 dagen naar €10.000,- is gegaan.

omb masteclass reviews

OMB masterclass kosten

In een OMB masterclass review wil je natuurlijk wel weten wat de cursus je gaat kosten. Een online cursus kost vaak heel erg veel geld. Je zit er natuurlijk niet op te wachten om zo veel geld te betalen voor een online cursus. Daarom is deze cursus ook nog eens een heel erg goedkope cursus voor in haar gebied.

Wanneer je er voor kiest om deze cursus te kopen, heb je keuze uit drie betalingen. Een betaling in één keer, dit gaat je €997,- kosten. Een betaling in drie keer, dit gaat je €397,- per termijn kosten. In totaal komt dat neer op €1.191,-. Ook kun je er voor kiezen om in vijf termijnen te betalen, dat gaat je €250,- per termijn kosten. In totaal komt dat neer op €1.250,-.

Deze kosten hoef je niet geheel zelf te betalen. Het is namelijk mogelijk om deze kosten terug te vragen bij de belastingdienst. Zo kun je maar liefst meer dan 21% van het totaalbedrag van de cursus terug krijgen. Je kunt dit terug vragen omdat je door middel van deze cursus een investering maakt in je eigen bedrijf.

Wanneer je de kosten van deze cursus vergelijkt met die van andere cursussen, kom je er al snel achter dat deze een heel stuk goedkoper is dan de meeste andere cursussen. Daarnaast biedt deze cursus heel erg veel meer informatie aan dan de meeste andere.

Conclusie: OMB masterclass review

Uit de tekst OMB masterclass review kunnen we concluderen dat OMB masterclass een goede optie is om te leren hoe je kunt beginnen met het opzetten van een online marketing bureau.

Deze online cursus is opgezet om anderen te leren over hoe je het starten van een online marketing bureau aan te pakken. Het is namelijk niet een klus wat je zomaar eventjes kunt doen.

Kjell Fruytier, de maker, is als jonge ondernemer begonnen met het ondernemen in de online marketing sector. Hij zag al snel de potentie van deze sector en begon met het uitwerken van een online cursus voor anderen om te volgen. Door zijn vele ervaringen kan hij heel erg goed uitleggen wat je het beste kunt doen in bepaalde situaties. Dit is heel erg nuttig voor beginnende ondernemers in deze sector.

Kjell Fruytier is zelf heel erg transparant over zijn cursus. Hij wil namelijk zo veel mogelijk mensen inlichten over hoe je een succesvolle onderneming begint. Hij heeft zelf ook best wel wat informatie over zichzelf op internet staan. Hierdoor weet je dat hij zichzelf zo transparant mogelijk op wil stellen en daarom ook heel erg betrouwbaar is.

De cursus van Kjell bestaat uit zes weken. In elke week krijg je een speciale uitleg over bepaalde onderwerpen. Naast deze zes weken zijn er ook nog eens acht bonussen om gebruik van te maken.

Bij de betaling kun je kiezen uit drie opties. Betaling in één keer, betaling in drie termijnen en betaling in vijf termijnen. Dit gaat je tussen de €997,- en de €1.250,- kosten.

BEKIJK NU DE GRATIS TRAINING VAN KJELL FRUYTIER

You may also like
day trading masterclass
Day Trading Masterclass Review, Ervaringen 2021!
i-say ervaringen
I Say Review! Geld verdienen met Enquêtes Betrouwbaar?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *