Software Reviews

NordVPN review

nordvpn-review

Welkom bij deze NordVPN review!

Veilig surfen op het internet met behoud van je privacy? Dat kan met NordVPN. Deze provider, met hoofdkantoor in Panama, zorgt ervoor dat je steeds in alle veiligheid en volle privacy kan surfen in het wereldwijde web. NordVPN schermt alle private gegevens af en zorgt ervoor dat niemand kan zien welke pagina’s jij bezocht hebt.

Deze VPN is ook voor bedrijven aan te raden omdat hij tot 6 verbindingen tegelijk kan aangaan en zelf via een Wifi verbindingen zeer veilig is. Zorgeloos werken vanop afstand, eender waar.

Online bescherming, wanneer en waar u wilt

Internetsecurity is een complex gegeven maar met NordVPN heel eenvoudig. Deze VPN bevat heel wat geavanceerde technologieƫn die uw internet activiteit afsluit en beveiligd. Zo kan u vanop iedere plaats veilig aan alle bedrijfsdata zonder dat iemand over de schouders meekijkt, ook op een openbaar wifi netwerk.

Het voordeel met deze VPN is dat u van op iedere plaats kunt inloggen en beveiligd kan surfen. Niemand kan zien waar u naartoe surft en al je gegevens blijven geheim. Zo is het niet alleen veilig maar behoudt u ook nog alle nodige privacy.

Mits een goede instelling kan je ook zorgeloos surfen zonder alle vervelende advertenties of sluikreclame. NordVPN laat de frustraties achterwege.

NordVPN servers

nordvpn review nederlands

De serverlocatie van NordVPN is uitgebreid. Ze hebben namelijk meer dan 4650 servers verdeeld over meer dan 62 verschillende landen. Het aantal servers stijgt dan ook ieder jaar zodat de klantengroei van NordVPN verder kan ondersteund worden. Als klant kan je steeds op 1 van deze servers verbinden en genieten van een goede kwaliteit aan VPN verbinding en dienstverlening.

De verdeling over de verschillende landen zorgt ervoor dat je op ieder tijdstip en plaats een snelle verbinding kan maken. Ook met je tablet of smartphone. Wanneer je dus even snel iets moet checken, zal NordVPN voor u klaarstaan.

 

Bekijk eerst deze video!

nord vpn review

Software en besturing

Nog een voordeel aan deze NordVPN is dat je je geen zorgen hoef te maken over welk besturingssysteem deze software kan installeren. NordVPN heeft namelijk ervoor gezorgd dat praktisch ieder besturingssysteem de software kan installeren en gebruiken.

Volgende besturingssystemen komen in aanmerking:

 • Mac
 • iOS
 • Synology
 • Linux
 • Android
 • Chrome OS
 • Windows
 • Asus
 • Tomato Routers

De software is een stuk uitgebreider dan de meeste andere gekende VPN’s. Naast de standaard functies zijn er ook een tal instelbare zaken om het volledig naar de gebruiker zijn wensen te plaatsen. De installatie is zeer eenvoudig alsook het gebruik na de installatie.

Bij gebruik van NordVPN is het onmogelijk voor hackers en kwaadwilligen, om je data uit te lezen en je surfgedrag mee te volgen. Deze software is echt te vertrouwen.

Kill Switch functie

De meest handige functie binnen deze software is de kill switch functie. Die zorgt ervoor dat internetverkeer verbroken en afgeblokt wordt, wanneer de VPN verbinding wegvalt. Dit is een heel veilige manier om ervoor te zorgen dat alle data en gevoelige gegevens steeds veilig blijven.

De kill switch functie kan je instellen op ieder gebruikstoestel naar gelang van eigen keuze. Bij een smartphone of Apple phone wordt deze afgeblokt wanneer er geen internetverbinding is.

nordvpn review

Prijzen NordVPN

Voor NordVPN zijn er 4 verschillende abonnementen of plannen die afgesloten kunnen worden. Een maandelijks, jaarlijks, twee-jaarlijksĀ  en drie-jaarlijks plan.

 • Maandelijks plan
  Deze kost 11,95 Dollar per maand
 • Jaarlijks plan
  Deze heeft de prijs van 6,99 Dollar per maand
 • Twee-jaarlijks plan
  Heeft een kostprijs van 3,99 Dollar per maand
 • Drie-jaarlijks plan
  Met een kost van 2,99 Dollar per maand

Als we de prijs vergelijken met andere VPN’s dan kunnen wij meedelen dat deze prijs vrij goed zit. Je krijgt veel waar, voor een mooie prijs per maand. Voor wie NordVPN zou aankopen, kan wel beter starten met een Twee-jaarlijks of Drie-jaarlijks plan. Zo geniet je meteen van een goede en lage prijs.

Indien je toch wenst op te stappen, dan kan dit heel gemakkelijk. De medewerkers van NordVPN zijn helemaal niet lastig en helpen je zelf op dat moment graag verder.

Voor die nog even twijfelt, kan ook een gratis account opzetten en de testtrial versie opvragen. In deze trial kan je 3 dagen testen zonder enige betaalgegevens te moeten opgeven. Indien je verder wilt testen tot 30 dagen, geef je enkele gegevens op. NordVPN zal hiervoor een bedrag aftrekken die achterna kan terugvragen.

Klantendienst NordVPN

De klantendienst is op ieder moment bereikbaar en dat is een heel sterk punt! Een klantendienst van 24/7 vind je namelijk niet overal. Daarnaast helpen zij iedereen zo snel mogelijk. Wij kregen antwoord binnen 5 minuten waardoor we goed geholpen zijn.

Voor wie Engels spreekt, kan hier steeds terecht met zijn vragen. Deze klantendienst kan je bereiken per mail of chat.
Heb jij liever Nederlandse ondersteuning? Dan kan je al een groot deel Nederlandse ondersteuning terugvinden op hen website. NordVPN doet verder hen best om deze nog meer uit te breiden en aan te passen.

Conclusie NordVPN review

Wie zijn gegevens of bedrijfsdata veilig wil stellen zit helemaal goed bij NordVPN. Er worden geen gegevens gelogd waardoor je als klant zo goed als anoniem bent. Niemand kan je surfgedrag volgen en over je schouder meekijken naar gevoelige gegevens. NordVPN is een zeer goede software voor je veiligheid en privacy.

Met een goede en eerlijke prijs van gemiddeld 4 Dollar per maand ben je niet alleen veilig maar ook overal vlot bereikbaar. De snelheid wordt gegarandeerd en door de vele server locaties is het inloggen op een VPN nog nooit zo vlot geweest.

Stabiliteit en groei wordt steeds meer! Niet alleen een groei in het klantenbestand maar ook in functies en veiligheid wil NordVPN verder uitbreiden. De klantendienst is steeds bereikbaar en behulpzaam voor al je vragen. Installatie en gebruik is heel eenvoudig, dus ook voor een leek is dit een zeer goede oplossing.

Voor wie twijfelt kan je 30 dagen gratis testen waardoor je heel snel overtuigd zal zijn. Dat is meer dan wat andere VPN’s je aanbieden. Bovendien is het interessant als bedrijf dat je met meerdere toestellen tegelijk een vlotte en goede verbinding kan maken. Een veilige verbinding, ook vanop een openbaar wifi netwerk. Zo werk je overal, waar en wanneer je wil. Een echte aanrader dus!

Klik hier en test NordVPN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like
lightspeed ervaringen
Lightspeed review
enormail review
Enormail review

Reacties zijn gesloten.