Dating Reviews

Meetic Review, Ervaringen 2021 ! Is dit een Betrouwbare Dating Website?

meetic review

Welkom bij deze Meetic review 2021!

In de volgende dating review gaan we uitgebreid controleren of de dating website Meetic een aanrader is of niet! Meetic is trouwens een datingplatform van Franse oorsprong. Ontdek hieronder of wij Meetic aanraden of niet. Vergeet zeker niet onze laatste review te lezen.

meetic ervaringen

Wie of wat is Meetic ?

Meetic is een uitgebreide dating website die zich niet specifiek richt op een bepaalde doelgroep. Alle singles kunnen dus terecht bij Meetic. Als we even kijken naar de website van Meetic dan valt ons de mooie cleane interface ons direct op. Dit is geen super drukke website waar je direct in verdwaald. In tegendeel, alles is zodanig opgebouwd dat je snel van start kunt gaan in de dating wereld. Als je onze Parship review leest zal je merken dat beide websites heel dicht bij elkaar liggen.

Je kan dus alles perfect regelen via de website maar er is ook een leuke app voor uw smartphone. Via deez app ben je dan ook altijd 24/7 online indien gewenst.

Hoe werkt Meetic?

Zoals de meeste dating websites tegenwoordig kan je snel van start gaan.

Ook bij Meetic zijn er slechts 3 stappen nodig om te starten.

  1. Maak een Gratis Account aan
  2. Vul uw profiel volledig in(hoe meer info hoe beter!)
  3. Vind de juiste persoon

Als je nieuw bent in de dating wereld, wees dan altijd alert. Een belangrijk punt die wij altijd aanraden is om eenvoudig een gratis account aan te maken. Betaal niet direct een maandelijks of jaarlijks abonnement. Nee, nadat uw gratis account actief is, kunt u alles rustig van op een afstand bekijken. Als er bepaalde zaken zijn die u storen, dan kunt u eenvoudig uw account verwijderen. En upgraden als het iets voor u is uiteraard.

Kijk zeker op google naar een andere Meetic review en lees alles aandachtig.

Wil je al even kijken of Meetic iets voor u is? Bekijk deze video

meetic review

 

Meetic Prijs, hoeveel kost Meetic?

Er zijn 2 abonnementen bij Meetic. De standaard(de gratis versie) en dan de betalende.

Bij de Premium Account kan je uw termijn kiezen:

  • 1 maand
  • 3 maanden
  • 6 maanden
  • 12 maanden

De prijzen veranderen af en toe eens dus vermelden wij deze hier niet. Maar de regel is altijd hoe langer hoe minder je per maand betaalt.

Meetic Korting

We hebben uitgebreid gezocht op de website van Meetic maar niets gevonden van kortingen en dergelijke. Het is zeker mogelijk dat ze op leuke gelegenheden zoals Valentijn kortingsacties doen. Moest dit zo zijn, dan delen wij dit hier in dit onderdeel.

Is Meetic betrouwbaar?

Meetic is al jaren online in de dating wereld. Dat ze betrouwbaar zijn, lijkt ons dan wel niet meer of normaal. Maar wat ons wel opviel is dat er online vrij veel negatieve reviews zijn. In het volgend onderdeel meer info hierover.

meetic reviews

Meetic Reviews en ervaringen op Google

Als je zelf even de test doet en zoekt naar: Reviews Meetic of ervaringen Meetic. Dan kom je zeer veel reacties tegen. En deze zijn niet altijd positief. Dus er is misschien iets meer aan de hand bij Meetic. Daarom adviseren wij u op alert te zijn als u kiest voor Meetic.

Conclusie Meetic Review

Raden wij Meetic aan als dating website? Dit is lastig om te beantwoorden. Het technisch gedeelte zoals de website en de applicatie die werken alvast perfect. Maar er ging bij ons een lampje branden toen we toch vrij veel negatieve reacties hebben gelezen op Google. Online zijn er altijd positieve en negatieve reacties. Maar het kan voor ons geen toeval zijn dat er zo veel negatieve zijn.

We raden Meetic zeker niet af. Maar als je echt op safe wil spelen dan raden wij Parship aan. Deze had een uitstekende score in onze uitgebreide review van een paar dagen geleden. Parship heeft eigenlijk de maximum score in onze dating reviews. En ook hier kan je eenvoudig een gratis account aanmaken en alles in detail bekijken.

BEKIJK GRATIS DE VROUWEN & MANNEN BIJ MEETIC

You may also like
Conversatie Koning Review, Ervaringen 2021!
victoria milan review
Victoria Milan Review, Ervaringen 2021! Beleef Terug Passie in uw leven!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *