Dating Reviews

Match4me Review, Ervaringen 2021! Dating Voor Hoger Opgeleiden! 5 Sterren?

match4me review

Welkom bij deze Match4me review 2021!

Onze vierde dating website die we in detail bekijken in onze Dating review reeks is Match4me. Voor u verder leest, willen we u er wel op attent maken dat dit een Dating website is die zich richt tot “Hoger Opgeleiden”. Dit kan misschien een beetje discriminerend overkomen maar het is wel de doelgroep waar Match4me zich op richt. Als je trouwens interesse hebt om extra geld te verdienen lees dan zeker even onze recente crypto masterclass review. Je zal hieronder ontdekken of dit een betere review is dan de recente Parship review.

match4me ervaringen

Wie of wat is Match4me?

Match4me is dus een dating website die vooral “Hoger Opgeleide Mensen” aantrekt. We hebben even in detail bekeken en naast België en Nederland zijn ze ook actief in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Naast de website is er ook een mogelijkheid om de Match4me Applicatie te downloaden op uw smartphone. We hebben deze getest en het werkt zeer vlot! De website van Match4me is duidelijk en werkt zeer snel. Een belangrijk punt bij een dating website is uiteraard de verhouding tussen het aantal mannen en vrouwen. Het kwam vroeger regelmatig voor dat er slechts 20% vrouwen op bepaalde dating websites zat. Dus het grootste gedeelte waren altijd mannen. Dit is de laatste 10 jaar (gelukkig) verandert. Bij Match4me vermelden ze dat de verhouding ongeveer 50/50 is. Dus de helft vrouwen en de helft mannen.

We zagen direct al dat er een optie is om een Gratis Account aan te maken is. Wat wij uiteraard hebben gedaan.

 

Match4me VIDEO

sf dating review

Hoe werkt Match4me ?

De werking van deze Dating website is zeer eenvoudig.

In volgende 3 stappen kunt u direct op date gaan:

  1. Schrijf u gratis in
  2. Maak uw eigen profiel(hoe uitgebreider hoe beter natuurlijk)
  3. Ontdek welke kandidaten bij u passen of met welke u graag op date zou willen gaan

Dit ging snel toch?

match4me reviews

Match4me Prijs, hoeveel kost Match4me?

Als we even kijken naar de prijzen van Match4me dan zijn deze zeer duidelijk. Er is de standaard optie om direct te gaan daten met een gratis account.

Wil je genieten van alle premium opties dan kies je best voor het Volledig Lidmaatschap.

  • 1 maand: € 29,95
  • 3 maanden: € 19,95
  • 6 maanden: € 14,95
  • 1 jaar: € 9,95

Vergelijken we dit met de andere dating websites dan zijn deze prijzen gelijkaardig. Maar zoals altijd raden wij jullie aan om eerst te starten met een gratis account. Op deze manier kan je alles eerst rustig bekijken en wie weet zie je al direct een goeie date 😉

Wil je al direct starten? Klik dan hier en maak een gratis account aan!

match4me betrouwbaar

Match4me Korting

Er worden momenteel geen speciale kortingen aangeboden bij Match4me. Indien ze terug actief komen, dan zullen we deze hier voor u delen. Er is dus wel de mogelijkheid om direct een Gratis Account te nemen bij Match4me. U hoeft daar niets voor te betalen en bent u niet tevreden dan kunt u direct afsluiten. Ben u wel tevreden dan kan je uiteraard blijven en op zoek gaan naar leuke dates!

Is Match4me betrouwbaar?

JA, de dating website Match4me kan je 100% vertrouwen. Wij hebben alles voor u uitgezocht en hebben geen “red flags” gevonden. Het kantoor vinden we terug in Rotterdam, Nederland op een echt adres. Op de contact pagina wordt ook vermelding gemaakt van het BTW Nummer en Bank Rekening nummer. En ja ook deze hebben we gecontroleerd en zijn echt. Je kan dus met een gerust hart een account aanmaken op deze dating website.

Match4me Reviews en ervaringen op Google

Bij het zoeken op Google naar reviews over Match4me komen we meestal goede reviews tegen. We zagen enkele negatieve reacties. Maar deze gaan meer over het feit dat Match4me enkel is gericht op “Hoger Opgeleide Mensen”. Dus bepaalde mensen vindt dit discriminerend. Dus in feite zijn dit geen negatieve reacties of ervaringen op de dating site zelf.

beste dating site

Conclusie Match4me Review 2021: Is Match4me de beste datingsite?

Na het lezen van bovenstaande Match4me review zult u zich wellicht afvragen of wij deze dating site aanraden. Ook deze raden wij aan. Zeker als je in de doelgroep van “Hoger Opgeleide Mensen” zit dan zal je vast en zeker een leuke date vinden. Zoals je kon lezen hebben we geen “red flags” en dergelijke gevonden op deze dating website. De man/vrouw verdeling op Match4me is eigenlijk perfect(bijna 50/50). Neem daar nog even de meestal positieve reviews online bij en u kunt binnenkort veilig op date gaan!

Maar zoals altijd raden wij aan om niet blindelings te starten en te betalen. Maar gewoon eenvoudig een gratis account aan te maken.

BEKIJK GRATIS DE VROUWEN en MANNEN BIJ MATCH4ME!

You may also like
berichtenbaas reviews
Berichtenbaas Review en Ervaringen 2021! Kortingscode + Hoeveel Sterren geven wij?
metjou review
Metjou Review, Ervaringen 2021! Hoeveel sterren voor deze dating website?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *