Dating Reviews

Maatjemeer Match Review, Ervaringen 2020! Hoeveel sterren voor deze dating Site?

maatjemeer match review

Welkom bij deze Maatjemeer Match review!

Wij gaan vandaag van start met de dating website Maatjemeer Match! Deze dating website richt zich dus terug op een specifieke doelgroep(wat wij graag hebben). In dit geval dus geen mensen met een maatje meer. En dit is dan ook een serieus grote doelgroep tegenwoordig. Of wij deze dating website aanraden of niet kan je hieronder lezen in onze Maatjemeer Match review.

Veel leesplezier.

sf dating review

Wie of wat is Maatjemeer Match?

Deze dating website is opgericht in 2004 en is dus al ruim 15 jaar actief. Ze richten zich dus volledig op een specifieke doelgroep. En dit is enkel maar goed nieuws. Gisteren hebben we enkele reviews gedaan van Stedendating, Metjou, Milfmatch en Regiosexcontact. Ook deze website zijn zeer succesvol omdat ze zich voornamelijk richten op 1 specifieke doelgroep.

Het succes van Maatjemeer Match zien we terug in het aantal aanmeldingen. Dagelijks komen er 50 nieuwe leden bij. Er zijn momenteel enkele duizenden actieve leden bij Maatjemeer Match. Dus dit is zonder twijfel één van de grootste dating websites die zich richt op volslanke mensen.

Dus dit is een zeer hoog gemiddelde. Als we even kijken naar de website zelf, dan zal je zien dat ook deze er mooi en clean uitziet. Alles werkt trouwens zeer snel. Als je met vragen zit kan je de klantendienst altijd contacteren via het contactformulier. Deze reageren trouwens vrij snel en zijn 7 dagen per week bereikbaar!

Uiteraard moeten wij hier vermelden dat je minstens 18 jaar oud moet zijn om te mogen deelnemen aan deze datingwebsite.

Hoe werkt deze dating website?

Als je kijk naar de home pagina van Maatjemeer Match is het duidelijk hoe je eenvoudig kan starten. Je klikt eenvoudig op de inschrijven knop en volgt de stappen. Daarna zal je een e-mail ontvangen en hoef je enkel op de link te klikken om je account te bevestigen. Dus in enkele minuten ben je klaar en kan je starten met het zoeken naar een date. Er is dus de mogelijkheid om zonder verplichtingen gratis aan te melden.

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

maatjemeer dating

Maatjemeer Match Prijs, hoeveel kost Maatjemeer Match?

Als we even kijken naar de prijzen op de website dan vinden we deze terug bij de Veel Gestelde Vragen Pagina. (onderaan de website)

De  prijzen momenteel voor VIP-toegang zijn:

 • 1 maand VIP € 24,99 /maand
 • 2 maanden VIP € 19,99 /maand
 • 4 maanden VIP € 14,99 /maand

Betalen kan je snel doen via Bancontact, Ideal, Creditcard of zelf overschrijving. Maar niet vergeten dat je ook gratis een account kan aanmaken.(wat wij ALTIJD aanraden)

Het basis account is dus niet betalend.

1.Gratis Account(Standaard)

 • Gratis Profiel aanmaken
 • Profielen bekijken
 • Standaardberichten versturen
 • Foto’s plaatsen
 • Hoofdfoto’s bekijken
 • Standaard zoeken

Het VIP Account is dus wel te betalen.(prijzen hieronder)

2.VIP Account(Betalend)

 • Alle gratis opties
 • Fotozapper gebruiken
 • Fotozapper matches bekijken
 • Verzonden berichten altijd leesbaar
 • Persoonlijke berichten sturen
 • Extra Foto’s bekijken
 • Uitgebreid zoeken
 • Zoeken op trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Chatten
 • Berichten lezen

Maatjemeer Match Korting

Ben je op zoek naar kortingen of acties voor deze dating website? Momenteel hebben wij geen kortingen gevonden bij MaatjeMeer Match. Binnenkort maken wij dus een speciale kortingen pagina van de dating websites. Wij zullen de link hier dan delen.

maatjemeer match reviews

Is deze dating website betrouwbaar?

Kan je deze dating website vertrouwen of niet? JA, je kan gerust veilig een account aanmaken. We hebben deze website onderzocht en gevonden dat deze dating website ook van dezelfde makers is zoals Milfmatch, Regiosexcontact, Metjou en Stedendating.

Onderaan in de footer van deze website vinden we de bedrijfsgegevens pagina terug. Hier kan je duidelijk het adres terug vinden(Nijmegen, Nederland). Het BTW Nummer en KVK Nummer staat er ook(hebben wij eerder al gecontroleerd en is in orde)

Maatjemeer Match Ervaringen en reviews op Google

Wij hebben gezocht op Google naar positieve of negatieve ervaringen van deze dating website. Ook hier viel het ons op dat er niet zo veel reviews online terug te vinden zijn. Als we er even over nadenken begrijpen we dit wel. Mensen die op deze dating website zich aanmelden verkiezen om hun privacy online te beschermen. Maar momenteel hebben we geen negatieve reviews terug gevonden!

Conclusie Maatjemeer Match Review

We zijn al terug aangekomen bij het einde van deze Maatjemeer Match review! Dit was een korte maar toch positieve dating review. Zoals jullie hierboven kunnen lezen is deze website gericht op een specifieke doelgroep. De website zelf is overzichtelijk en werkt zeer snel. Met dagelijks gemiddeld 50 nieuwe leden weet je dat dit een dating website is die mooi aan het groeien is.

In dit laatste onderdeel waarschuwen wij jullie altijd om niet direct een betalende account te nemen. Om de simpele reden dat je eenvoudig je eerst gratis kan aanmelden. (zonder verplichtingen) Zo kan je zien of deze dating website iets voor je is of niet. Aanmelden duurt slechts enkele minuten dus je kan zeer snel op zoek gaan naar een nieuwe date.

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

Veel succes!

You may also like
Rijpe dames dating
Rijpe dames dating
ondeugend daten review
Ondeugend daten Review, Ervaringen 2020! Hoeveel sterren geven wij deze Dating Website?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *