Geld Verdienen

Lifepoints review! Verdien geld door het afnemen van enquêtes!

Welkom bij deze Lifepoints review!

We gaan vandaag terug verder met onze reeks om geld te verdienen online met enquêtes. Enkele dagen terug hebben we een uitgebreide review gedaan van de gekende partij Toluna. Je kan deze review hier lezen. Maar naast Toluna zijn er nog andere firma’s die gelijkaardige diensten aanbieden waar je dus ook vrij gemakkelijk geld mee kan verdienen. Vandaag bekijken we even de firma Lifepoints! Ze bieden in grote lijnen hetzelfde aan zoals Toluna. Maar wij hebben even uitgebreid onderzoek gedaan en getest of alles wel klopt en dus betrouwbaar is of niet. Veel leesplezier!

TIP: meld je dus overal gratis aan zodoende je het maximum aan inkomsten kunt bekomen: Klik hier voor onze vergelijker tabel.

Wij hebben een lijstje gemaakt van de beste firma’s hiervoor. Op deze manier ontvang je wekelijks verschillende e-mails met enquêtes die je direct kan afnemen en geld mee verdienen.

lifepoints review

Wat is Lifepoints?

Lifepoints is dus een website waar je je gratis kan aanmelden om vervolgens geld te verdienen met enquêtes. Momenteel beschikken ze over een 1400 klanten in meer dan 60 landen! Zodra je 16 jaar bent kan je al aanmelden hiervoor. De community van Lifepoints zelf is gigantisch! Met meer dan 5 miljoen leden verspreid over gans de wereld zegt dit wel iets over dit bedrijf. Ze verzamelen dus enorm veel data die een grote invloed heeft op nieuwe producten en diensten. Lifepoints knapt eigenlijk een groot deel van het werk op. Door de enquêtes hebben hun klanten(meestal grote firma’s of merken) direct een beter beeld van wat wel en niet zal werken in de toekomst. En of er bepaalde nieuwe producten klaar zijn voor op de markt te worden gelanceerd of als ze nog belangrijke aanpassingen nodig hebben.

Hoe geld verdienen met Lifepoints

Om te starten met geld te verdienen bij Lifepoints dien je uiteraard eerst een gratis account aan te maken. Dit hebben wij uiteraard ook getest en alles gaat zeer snel. Na aanmelding en bevestiging van uw account kan je eigenlijk direct beginnen met het afnemen van enquêtes. Bij het aanmaken van uw account mag je uw “voorkeuren en interesses” ingeven. Dit raden wij zeker aan om te doen omdat op basis hiervan je bepaalde enquêtes zal krijgen. Ben je dus iemand die interesse heeft in sport en ontspanning dan zal je hier de meeste enquêtes over krijgen.

Het afnemen van deze enquêtes gaat eigenlijk vrij snel. De meeste enquêtes zitten tussen de 5-10 minuten. De onderwerpen van deze enquêtes verschillen enorm, zo kan je enquêtes afnemen over de actualiteit, politiek, reclame, nieuwe producten, …

Je bent trouwens nooit verplicht om deel te nemen aan bepaalde enquêtes. Als je met een enquête geen voeling ofzo hebt dan kan je deze gewoon negeren en verder doen met die dat je wel interesseren. Zodra er nieuwe enqutes beschikbaar zijn, krijg je een e-mail melding. Dus dit is wel prettig werken. Wat we ook moeten vermelden is zodra je een enquête invult, krijg je direct uw beloning in uw account! Deze beloningen kan je dan omzetten in euro’s. Je kan al laten storten vanaf 5 euro naar uw bankrekening nummer, paypal of zelfs omvormen naar cadeaubonnen. Maar wij vermoeden dat de meeste mensen gewoon direct overschrijven naar hun bankrekening nummer.

lifepoints betrouwbaar

Hoeveel kan je verdienen met Lifepoints?

Met Lifepoints moet je dus eerst enquetes afnemen en daarvoor krijg je dan die Lifepoints. Deze lifepoints kan je dus eenvoudig omzetten in cash geld. (uitbetaling is mogelijk vanaf 5 euro). Je kan trouwens uw lifepoints omzetten in cadeaubonnen ook indien gewenst. Het aantal lifepoints dat je ontvangt verschilt per enquete. Maar doordat je wekelijks verschillende enquetes ontvangt kan je er ook een mooie cent aan verdienen!

MAAK NU EEN GRATIS ACCOUNT EN VERDIEN GELD MET HET INVULLEN VAN ENQUÊTES

Is Lifepoints Betrouwbaar?

Als we even onderzoek doen naar de betrouwbaarheid van Lifepoints dan vinden wij dat de uitbetalingen echt wel belangrijk zijn. De snelste manier is om je verdiende geld te ontvangen op je Paypal account. Deze kan je trouwens eenvoudig koppelen met je bank account indien gewenst. Je kan uw lifepoints ook laten omzetten in online vouchers. Maar wederom de meeste mensen laten het geld storten naar hun paypal account omdat ze dan direct beschikken over het geld. Lifepoints is trouwens al jaren actief en je zal dan ook weinig of geen rare dingen online lezen.

geld verdienen met enquetes

Lifepoints Ervaringen Online

Als we even zoeken op Google naar ervaringen en reviews van Lifepoints dan zal je al direct zien dat er momenteel zelfs geen negatieve te vinden zijn. Dit is uiteraard een geruststelling als je wil starten met het verdienen van geld door het afnemen van enquêtes. Je kan je dus met een gerust hart aanmelden bij Lifepoints en eindelijk wat extra geld online bijverdienen.

Conclusie Lifepoints Review, verdienen met enquêtes betrouwbaar?

Heb je af en toe tijd over of wil je gewoon snel wat extra geld online bijverdienen? Dan kan Lifepoints zeker helpen hierbij. Je zal er dan wel geen miljonair van komen maar je kan het wel slim aanpakken. Wij doen verschillende reviews van dergelijke websites en wij raden dan ook aan om je eenvoudig overal aan te melden. Op deze manier heb je verschillende extra geld inkomsten hierdoor. Je krijgt telkens een e-mail als je een enquête mag afnemen. En zodra de enquête is voltooid heb je het salo of de punten direct in je account. Je kan dus eenvoudig afhalen vanaf 5 euro al. Veel succes met de enquêtes 😉

MAAK GRATIS ACCOUNT EN VERDIEN DIRECT GELD ENQUÊTES

 

EINDOORDEEL
4.5
Direct Geld verdienen?
You may also like
affiliate marketing revolutie review
Affiliate Marketing Revolutie Review, Ervaringen 2021! Is Jacko Meijaard Betrouwbaar?
Cryptocurrency Beginnerscursus review

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eindscore