Software Reviews

Leadpages review

leadpages review

Leadpages kan heel kort omschreven worden als het complete marketingtool waar je van begin tot einde kan in opbouwen. De gekende landingpagina’s kunnen hier worden opgebouwd en daarnaast kan er gewerkt worden aan de meest passende marketingcampagne die aansluit bij uw bedrijf of idee.

Leadpages en zijn werking

Met Leadpages kan je in een minimum van tijd een mooie landingspagina opbouwen aan de hand van allerlei bestaande templates. Deze templates en pagina’s zijn zo gevarieerd wat zorgt voor een ruime keuze en daarnaast kunnen ze ook nog helemaal gepersonaliseerd en aangepast worden.

De aanpassingen binnen een template kan variëren van kleur en tekst naar afbeeldingen, video’s en zelf ook een HTML-editor waar je geheel naar eigen hand veranderingen kan doorvoeren. Indien je iets kent van HTML code kan je hier een hele customized pagina aanmaken. Daarnaast zijn er een tal van integraties mogelijk naar andere websites of applicaties die handig kunnen zijn voor je wegpagina.

 

 

Bekijk deze Leadpages demo Video 

leadpages review

Functies binnen Leadpages

Zoals eerder aangegeven is Leadpages een compleet marketingtool met een bundel aan handige functies. Deze functies hebben we hieronder even kort in een lijst geplaatst zodat je hier een duidelijk overzicht over hebt;

 1. Maken van landingpages
 2. Aanmaken en beheren van funnels
 3. Aanmaken en beheren van campagnes
 4. Ondersteuning van je sales
 5. Aanpasbare templates (die ook responsive zijn)
 6. Leuke en handige pop ups
 7. Geïntegreerd betalingssysteem
 8. Integratie met verschillende sites en applicaties zoals Facebook, Mailchimp, een andere eigen website in bv WordPress,…
 9. Targeting en analyse van lopende marketingcampagne en advertenties
 10. Goede ondersteuning door klantendienst per telefoon, mail of chat
 11. Tutorials en andere documentatie die je kunnen begeleiden en bijsturen waar nodig

Met al deze handige tools is Leadpages een compleet marketingtool, ook voor leeks. Je hoeft dus geen uitgebreide kennis te hebben om je eigen landingpages te bouwen. Daarnaast werkt deze tool zeer eenvoudig en heb je het snel onder de knie.

Kostprijs en pakketten

Bij Leadpages zijn er drie verschillende pakketten mogelijk en ieder pakket kan je maandelijks, jaarlijks of twee-jaarlijks opvragen en betalen. Wij geven de tip mee, als je interesse hebt in een pakket, om een zo lang mogelijk termijn aan te gaan. Hierbij krijg je korting en hoe langer je aansluiting, hoe groter de korting. Wil je eerst even deze tool testen? Dan kan dat zeker met de 30 dagen gratis proefversie.

Volgende drie pakketten kan je verkrijgen:

 1. Standaard pakket
  Dit pakket heeft de kostprijs van 37  Dollar per maand. Wanneer je deze jaarlijks aansluit kost het 25 Dollar per maand en als je deze neemt voor 2 jaar dan kost het nog 17 Dollar per maand. Met dit pakket krijg je een gratis hosting, heb je keuze uit 160 templates en 40 verschillende integraties. Binnen dit pakket is er toegang tot onbeperkt aantal landingpages en verschillende pop ups.
 2. Pro pakket
  Hier kost het pakket 79 Dollar per maand. Wanneer je deze jaarlijks aansluit kost het 48 Dollar per maand en bij een keuze van 2 jaar betaal je nog 42 Dollar per maand. Binnen dit pakket heb je hetzelfde als in het standaard pakket maar met extra: Sales ondersteuning en A/B testing. Er is een check-out ondersteuning voorzien alsook een ondersteuning voor 10 sms campagnes. Indien je wenst samen te werken met partners kan je met dit pakket ook korting verkrijgen.
 3. Advanced pakket
  Dit pakket heeft als prijs per maand 321 Dollar. Indien je dit jaarlijks zou opnemen kost het 199 Dollar per maand en bij een 2-jaarlijkse aansluiting is de prijs 159 Dollar per maand. Bij dit pakket heb je alles van hierboven alsook gratis workshops en privé-telefonische ondersteuning. Je krijgt een goede integratie met onder andere Hubspot en Marketo. Hier kan je 1 on 1 business regelen en heb je bovendien nog een 5 extra sub accounts ter beschikking. Sms campagnes krijgen een upgrade van 10 naar 50.

Ben je nog niet zeker over dit pakket dan kan je steeds een gratis proefversie aanvragen. Deze proefversie is 30 dagen geldig. Nadien moet je een abonnement afsluiten.

Welk pakket het best bij je past?

Wanneer je enkel email marketing wenst te doen kan het standaard pakket al meer dan voldoende zijn. Wie echter een goede opbouw wenst en veel uit deze tool wenst te halen kan al sneller naar de Pro overstappen. Wij raden aan om te starten met het kleinste pakket te starten en daarna op te bouwen naar een duurder pakket, indien je dit nodig hebt.

Om nog meer korting en voordeel prijzen te halen, kan je beter ook meteen een langdurig pakket verkiezen. Zo haal je er meteen een grotere korting uit en kan je een duurder pakket aannemen door meer ruimt te creëren.

In de gratis proefversie kan je ook al heel wat nakijken, welk pakket er het best bij je past. Je zal ook zien na de proefversie dat je al snel zal overstappen naar een betalende versie.

Conclusie leadpages review

Voor iedereen die meer uit zijn business wil halen en online marketing tool hiervoor wil benutten is Leadpages een perfecte tool. De all in one tool helpt je zaak groeien en ondersteunen. Door de vele functies gaan je sales snel de lucht in en dat zonder dat je enige kennis hoeft hebben over het online gebeuren en opbouwen van een website.

Deze tool is uiterst handig en bovendien zal je page er uitzien zoals jij het ziet wanneer je deze opbouwt.

Niets dan voordelen binnen deze tool want naast de handige templates, informatie en ondersteuningen heeft Leadpages ook perfecte integraties met verschillende websites en applicaties. Bovendien kan je beroep doen op 1 van de partners waardoor je je pages nog meer een boost kan geven en je campagnes kan laten groeien.

Voor wie nog niet overtuigd is kunnen we nog aanhalen dat deze handige en eenvoudige tool daarnaast ook heel betaalbaar is. Dit is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Enig klein minpuntje? Dat is de automatisatie en sales funnels binnen deze tool. Vind je dit erg belangrijk? Dan kan je misschien toch even spieken bij de concurrentie. Het prijsverschil is dan toch ergens in terug te vinden. Heb je dit minder nodig of kan jij zelf weg hiermee? Dan is deze tool zeker het overwegen waard!

 

You may also like
Wix review
semrush review 2019
SEMrush review Nederlands

Reacties zijn gesloten.