Software Reviews

Kajabi review

kajabi review

Welkom bij deze Kajabi Review!

Kajabi is een van de meest populaire online cursusplatformen op de markt doordat hij zich differentieert van de anderen. Zeker op het gebied van wat het te bieden heeft is deze platform ver vooruit. Ook zal je merken dat de prijzen bij dit platform een stuk anders liggen.

Wij hebben dit platform getest en kunnen na onze bevindingen Kajabi alleen maar aanbevelen. Wie een online cursus wenst aan te bieden kan met Kajabi aardig weg.

Lees hieronder verder, om na te gaan waarom jij ook voor Kajabi zou moeten kiezen.

Wat doet Kajabi?

Kajabi is een alles in een platform voor het bouwen en beheren van een online cursus of een site met lidmaatschappen. Dit platform zorgt ervoor dat je al je cursussen kan hosten en online bezorgen aan de studenten. Daarbovenop kan je ook een mooie website bouwen, een blog bijhouden, evenementen organiseren, funnels opstellen en je email marketing controleren en beheren.

Dit platform heeft als leuke extra, dat je niet alles manueel hoeft door te steken. Je kan bij Kajabi ervoor kiezen om je marketing automatisch te laten verlopen.

Kortom: Kajabi heeft hun idee uitgebouwd om een website te bouwen en te runnen, waar je perfect een online cursus kan aanbieden. Dit allemaal kan vanuit 1 platform zodat je niet allerlei verschillende platformen in elkaar hoeft te puzzelen. Je hoeft dus ook geen extra vele plugins te installeren om een goed draaiende cursus aan te bieden.

kajabi review 2019

Functies bij Kajabi

Net zoals vele platformen kent ook Kajabi hun eigen functies. Wij hebben ze hieronder opgenoemd zodat je helemaal mee bent in wat Kajabi je kan bieden:

 • Bouwen van een mooie website
 • Beheren van een blog
 • Opzetten van sale funnels
 • Opmaken en aanbieden van professionele online cursus
 • E-mailmarketing
 • Een forum opstellen en beheren
 • Lidmaatschappen creëeren
 • Bouwen van check out pagina
 • Creëeren van upsells
 • Recurring bestellingen opmaken
 • Affiliate programma opstellen
 • Opstellen Webinar
 • CRM tools
 • Video en Quiz opmaken voor je cursussen

kajabi ervaringen

Voordelen

Leuk om te weten is dat Kajabi een team voorziet die zich focust op de technische zaken, waaronder ook de veiligheid. Ze houden zich bezig met het onderhoud en updates van dit platform, zodat jij daar niet hoeft aan te denken. Je focus kan dus volledig op het bouwen van je online cursus gezet worden. Zo kan je je concentreren om het maken van meer omzet en bereiken van meer klanten en studenten.

Daarbovenop is het zeker in je voordeel dat Kajabi geen grote speler is en policy volgt zoals Udemy. Op dit platform kan je alles volgens je eigen wetten opbouwen, eigen prijzen opstellen en gegevens opstellen.

Nog enkele voordelen:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Naast je website ook een blog runnen
 • Goed design
 • Professionele look
 • Creëeren van alle soorten funnels
 • Ingebouwde marketing tools
 •  Goede klantendienst

Prijzen en bundels

Bij Kajabi kan je 3 verschillende prijsbundels terugvinden. Iedere bundel biedt hierbij ongelimiteerde bandbreedte en 0% transactiekosten. Hieronder hebben wij de bundels met elk hun functies opgenoemd, zodat je een duidelijk beeld krijgt, welk pakket het best bij je past.

 1. Basic pakket
  1. Kostprijs per maand: 149 Dollar
  2. 3 producten
  3. Ongelimiteerde landing pages
  4. Ongelimiteerde E-mailmarketing
  5. 3 pipelines
  6. 10.000 contacten
  7. 1.000 actieve leden
  8. 1 website
  9. 1 admin user
  10. Gebruiksklare templates
  11. Webinars en evenementen
  12. 0% transactiekosten
  13. Chat support
  14. Quizes en meerkeuzevragen
 2. Growth pakket
  1. Kostprijs per maand: 199 Dollar
  2. 15 producten
  3. Ongelimiteerde landing pages
  4. Ongelimiteerde E-mailmarketing
  5. 15 pipelines
  6. 25.000 contacten
  7. 10.000 actieve leden
  8. 1 website
  9. 10 admin user
  10. Gebruiksklare templates
  11. Webinars en evenementen
  12. 0% transactiekosten
  13. 24/7 support
  14. Quizes en meerkeuzevragen
  15. Kajabi vernoeming kan je weghalen
  16. Automatische instellingen
  17. Affiliate programma
 3. Pro pakket
  1. Kostprijs per maand: 399 Dollar
  2. 100 producten
  3. Ongelimiteerde landing pages
  4. 2.000.000 E-mailmarketing
  5. 100 pipelines
  6. 100.000 contacten
  7. 20.000 actieve leden
  8. 3 website
  9. 25 admin user
  10. Gebruiksklare templates
  11. Webinars en evenementen
  12. 0% transactiekosten
  13. 24/7 support
  14. Quizes en meerkeuzevragen
  15. Kajabi vernoeming kan je weghalen
  16. Automatische instellingen
  17. Affiliate programma
  18. Theme editor

Ieder pakket kan je gratis opstarten en wie niet zeker is, kan ook een free trial aanvragen. Zo kan je dit platform goed uittesten vooraleer je hier een beslissing in neemt.

Zoals je kan zien liggen de prijzen wel vrij hoog. Ook Kajabi weet dat zij hierin een stuk duurder zijn dan anderen maar geven kwaliteit ervoor in de plaats. Toch willen ze iets doen om hierin tegemoet te komen. Daarom bieden zijn 20% korting indien de betaling jaarlijks gebeurd in plaats van maandelijks. Hieronder een overzicht op hoeveel dit dan komt per maand:

 1. Basic pakket van 149 Dollar per maand naar 129 Dollar.
 2. Growth pakket van 199 Dollar per maand naar 159 Dollar.
 3. Pro pakket van 399 Dollar per maand naar 319 Dollar.

kajabi review

Conclusie Kajabi review

Indien je al uw kennis snel wilt omzetten in een online cursus die er goed en professioneel uitziet dan zit je zeker goed bij Kajabi. Dit platform heeft alles wat je nodig hebt, van websitebuilder naar e-mailmarketing. Het is een alles in één platform en daarvoor alleen is het de perfecte partner. Ze zijn dan ook niet voor niets de meest popularie speler op de markt op hun gebied.

Kajabi kent vele voordelen waaronder het eenvoudig gebruik en de technische ondersteuning. Kajabi heeft een team die al het technische runt, onderhoudt en update. Zo hoef jij je enkel te focussen op wat je wilt bereiken en je omzet genereren. Zo geven ze je ook een garantie dat je net iets meer uit hen platform kan halen.

Wie niet zeker is over welke bundel hij wenst aan te schaffen kan een free trial opstarten. Maak zo kennis het eenvoudige all in one panel met de vele functies. Het is heel eenvoudig om een goede cursus en goede marketing er rond op te stellen. Wat zeker niet onbelangrijk is, is de 0% transactiekosten. Geen extra kosten en dus meer winst op het einde van de rit!

Kajabi is iets duurder dan andere platformen. Daarvoor krijg je ook meer waar voor je geld. Kwaliteit staat bij hen op de eerste plaats en dat kan je ook zien aan de professionele look van je website.

Wij geven Kajabi een goede 9/10 en zijn er dan ook van overtuigd dat deze een goede partner is voor iedereen die eraan denkt een online cursus op te stellen of een website wilt om lidmaatschappen te genereren. Wij zijn overtuigd, jij toch ook?

TEST HIER KAJABI GRATIS

You may also like
clickfunnels review
Hoe maak je een goede landingspagina?
hoe een salesfunnel maken
Hoe maak ik een goede sales funnel?

Reacties zijn gesloten.