Software Reviews

Jouwweb review

jouwweb review

Welkom bij de JouwWeb Review!

We starten deze week met een nieuwe reeks review artikels! We hebben de laatste weken namelijk accounts aangemaakt bij de populaire website makers. Veel mensen willen graag een website maar ze botsen meestal op 2 problemen. Ofwel hebben ze geen technische kennis om zelf een website te bouwen of ze beschikken niet over het nodige budget om een website te laten maken door een professionele website firma. Gelukkig zijn er de laatste jaren zeer veel website makers of builders op de markt gekomen. Dankzij deze online tools kan je zonder technische kennis eindelijk zelf een professionele website bouwen. Dan is de vraag natuurlijk: Wat is de beste website maker of builder nu? Wel dit zal je in de komende uitgebreide reviews te weten komen! We starten deze reeks met JouwWeb. Veel leesplezier.

jouwweb ervaringen

Wat is JouwWeb Precies?

JouwWeb is een Nederlandstalig platform waarmee je zeer eenvoudig een professionele website kan maken. We hebben enkele weken terug een account aangemaakt bij JouwWeb en zo goed als alle functionaliteiten uitgebreid getest. Zodra je een account aanmaakt bij JouwWeb kan je al kiezen welke stijl of design je graag ziet. Je volgt eigenlijk gewoon enkele stappen en je hebt al een goede basis klaar. Dan volgt uiteraard nog één van de belangrijkste stappen namelijk de website vullen met content. Dankzij de vele functies in JouwWeb kan je dit ook zeer snel doen. In de editor heb je ook een live weergave van je website. Zo zie je direct elke aanpassing “live”. Dit is uiteraard zeer handig om te zien hoe alles er effectief zal uitzien. Zo kan je trouwens ook gemakkelijk zaken terug ongedaan maken.

Hoe werkt JouwWeb?

Zodra je van start gaat bij het online platform van JouwWeb zal je merken dat dit eigenlijk zeer eenvoudig is. Je volgt gewoon enkele stappen en selecteer je voorkeuren(stijlen, kleuren, opties, …) En vervolgens staat de basis er al van je eigen website. Uiteraard is deze nog niet af maar zal je nog de nodige aanpassingen moeten doen. Maar het komt eigenlijk altijd om hetzelfde neer: de website vullen met content. En die content bestaat dan meestal uit teksten, afbeeldingen, video’s, … Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kan je zo goed als alles eenvoudig aanpassen of toevoegen.

 

Bekijk eerst deze Jouwweb Video

jouwweb review

JouwWeb prijzen

JouwWeb biedt momenteel 3 verschillende pakketten aan. Hieronder kan je zien wat deze allemaal inhouden:

1. GRATIS PAKKET

– Eigen domeinnaam: .jouwweb.nladres
– Gratis Hosting
– Onbeperkt aantal pagina’s
– Onbeperkte opslagruimte
– Onbeperkt dataverkeer
– 50+ responsive designs
– Gratis stockfoto’s
– Persoonlijke ondersteuning
– Beveiligde verbinding SSL

2. PRO PAKKET

– alle gratis opties +
– 1 gratis domeinnaam
– Eigen Mailbox
– Webshop
– Webshop producten: 10
– Reclamevrije website
– Meertalige website
– Uitgebreide statistieken
– Zoekfunctie
– Eigen favicon
– Wachtwoord beveiliging
– Uploads in formulier
– Onbeperkte foto-albums
– Beheerders
– Audio

3. BUSINESS PAKKET

– Alle PRO opties +
– 2 domeinnamen
– 1 XL mailbox
– Webshop producten onbeperkt
– HD Video

 

JouwWeb Kortingscode

Ben je op zoek naar een kortingscode voor de website maker JouwWeb? Dan hebben we goed nieuws! Er is momenteel een grote kortingsactie actief bij JouwWeb. Klik op de onderstaande groene knop om van deze tijdelijke korting te genieten.

JOUWWEB TIJDELIJKE KORTINGSCODE KLIK HIER

JouwWeb voordelen

  • Gebruiksgemak: De coders bij JouwWeb verdienen echt wel een pluim! De editor is zeer eenvoudig in gebruik!
  • Nederlandstalig
  • Moderne templates
  • Alle opties aanwezig
  • Webshop ook mogelijk
  • Gratis SSL
  • Onbeperkte opslag en bandbreedte
  • Handige Preview methode(ook voor smartphones)

JouwWeb nadelen

Grote nadelen hebben we niet kunnen vinden in dit platform. Zoals je hierboven kan lezen zijn we zeker een grote fan van deze gebruiksvriendelijke website maker.

Beste website maker 2019-2020?

Is JouwWeb de beste website maker van 2019-2020 of niet? Als het van ons afhangt dan geven wij deze titel zeker aan de makers van JouwWeb. Het is een verademing om te zien en vooral te ervaren hoe eenvoudig het eigenlijk kan zijn om zelf je eigen website te maken. JouwWeb is dan ook met succes de grootste website maker in de Benelux. Dus voor de Belgen en de Nederlanders onder ons hebben we dubbel geluk. Omdat uiteraard het systeem in het Nederlands is maar ook de ondersteuning is in het Nederlands. Maar toegegeven we hebben deze de laatste weken niet nodig gehad omdat alles gewoon zeer duidelijk is en vooral werkt!

jouwweb reviews

Conclusie JouwWeb review

JouwWeb krijgt van ons dus zo goed als het maximum van de score in deze JouwWeb review! Toen we enkele weken een account hadden aangemaakt bij dit online platform wisten we uiteraard niet wat we mochten verwachten. Maar het online platform van JouwWeb biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om direct van start te gaan. Ben je totaal niet technisch en/of heb je geen of weinig budget dan is JouwWeb de ideale oplossing voor je! In geen tijd heb je een professionele website online die je dan ook nog eens zelf eenvoudig naar wens kan aanpassen. Veel succes!

JOUWWEB TIJDELIJKE KORTINGSCODE KLIK HIER

You may also like
Wix review
goose-vpn-review
Goose VPN review

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *