Geld Verdienen

I Say Review! Geld verdienen met Enquêtes Betrouwbaar?

i-say ervaringen

Welkom bij deze I-say review!

Het tweede review artikel van vandaag gaat uiteraard terug over hoe je geld kan verdienen online met enquêtes in te vullen. In de voorgaande uitgebreide reviews van Mobrog, Opinion World, Lifepoints en Toluna zagen we dat dit betrouwbare firma’s zijn waar je ook direct kan starten met geld te verdienen.

Zou je graag geld verdienen met crypto en bitcoin? Lees dan zeker even dit crypto masterclass review artikel.

Deze hebben we zelf getest en ook effectief geld mee verdiend. De volgende in de rij is de firma I-say. I-say doet eigenlijk hetzelfde zoals de andere. Je kan bij hen enquêtes afnemen en je krijg hier geld voor die je dan makkelijk kan opnemen. We gaan in deze review bekijken of je deze firma mag betrouwen of niet. Zodoende je ook bij extra geld kan bijverdienen. Veel leesplezier!

TIP: meld je dus overal gratis aan zodoende je het maximum aan inkomsten kunt bekomen: Klik hier voor onze vergelijker tabel

i say reviews

Wat is I-say ?

We starten zoals bij de meeste reviews over wat het product of in dit geval het bedrijf precies is en wat ze aanbieden. I-say wordt eigenlijk beheerd door Ipsos. Ipsos is een marktonderzoeksbureau. Ze voeren jaarlijks meer dan 70 miljoen onderzoeken uit en hebben meer dan 5000 klanten in meer dan 100 landen. Ze zijn trouwens al zeer lang actief(sinds 1975). Ze horen tot bij de top(momenteel op plaats 2 in de wereld). Momenteel beschikken ze over ruim 15000 werknemers in 80 verschillende landen. Dus dit is geen ééndagsvlieg!

Hoe geld verdienen met I-say

Met I-say kan je dus geld verdienen door het invullen van diverse enquêtes. Ook bij deze firma kan je de enquêtes dus eenvoudig afnemen op je smartphone indien je wilt. Want je krijgt de enquêtes in je mailbox. Daarna kan je ze dus eenvoudig uitvoeren op je smartphone(op je pc en laptop uiteraard ook). Je kan je dus zeer eenvoudig en gratis registeren hiervoor. Na enkele minuten is je account geactiveerd. Het is wel aangeraden om je profiel zo veel als mogelijk in te vullen. Zo krijg je dan enquêtes die je effectief meer liggen en interesseren. Stel je hebt veel interesse in kledij of sport dan zal je dergelijke enquêtes ook veel sneller kunnen invullen.

Zodra je dus een mail krijgt met een enquête raden wij aan om deze zo snel als mogelijk in te vullen. Op deze manier zal je ook sneller geld kunnen verdienen. Want zodra je klaar bent met 1 enquete dan staat de beloning direct in je account. Deze beloning is trouwens in punten en via deze punten kan je dus cadeaubonnen ontvangen.

I-say Video

i say review

WIL JE EXTRA GELD VERDIENEN? 

Hoeveel kan je verdienen met I-say ?

Hoeveel kan je verdienen bij I-say met het invullen van de verschillende enquêtes? Dit zal elke week en maand schelen. Om de simpele reden dat het scheelt van week tot week. Soms wordt je mailbox overspoeld met enquêtes en andere weken zullen het er niet zo veel zijn. Heb je nog wat tijd en wil je nog meer verdienen, dan raden wij aan om je overal aan te melden ook bij de andere firma’s. Op deze manier krijg je heel veel enquetes die je kan invullen en vervolgens dus mooi kan aan verdienen. En het kan van thuis uit! Wij doen nooit beloftes maar als je snel even rekent kan je zeker enkele honderden euro’s per maand extra bij verdienen door deze methode. In onze Bol Masterclass Review kan je trouwens lezen hoe je nog meer passief geld kan verdienen.

Is I-say Betrouwbaar?

I-say is al sinds 1975 actief in de wereld van onderzoek en enquêtes. Dus dit zegt wel iets over dit groot bedrijf. Momenteel zijn ze het 2e grootste bedrijf in hun sector wereldwijd. Dus het is 100% een echt bedrijf met echte mensen. Dus je hoeft je hier zeker geen zorgen te maken dat dit een raar bedrijf of wat dan ook is.

i-say review

I-say Ervaringen Online

Als we even zoeken op Google naar reviews over I-say komen we zowel positieve als negatieve tegen. Veel van dergelijke reviews moet je uiteraard met een korreltje zout nemen. Dit kunnen namelijk reviews zijn van concurrerende firma’s. We hebben I-say enkele weken zelf getest en effectief de cadeaubonnen ontvangen. Eigenlijk heb je niets te verliezen aangezien het maken van een account gratis is en je niets hoeft te investeren.

Conclusie I-say Review, kan je geld verdienen met enquêtes?

Ik wil extra geld verdienen! Dat is wat wij veel horen tegenwoordig. Dit is niet meer dan normaal want de laatste jaren is zo wat alles in België of Nederland vrij duur geworden. Zeker als je dit vergelijkt met pakweg 10 jaar geleden. Sommige producten zijn gewoon verdubbelt in prijs! Helaas is ons loon of salaris zo goed als hetzelfde gebleven. Daarom als je wat extra geld maandelijks wil bijverdienen met het invullen van enquêtes dan is I-say zeker een goede oplossing. Registreren is gratis en als je je registreert bij de andere firma’s kan je al snel enkele honderden euro’s extra per maand bijverdienen.

MAAK GRATIS ACCOUNT EN VERDIEN DIRECT GELD MET ENQUÊTES

You may also like
Enquetes invullen voor geld, Beste websites om geld te verdienen
Lifepoints review! Verdien geld door het afnemen van enquêtes!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *