Beste Hosting Reviews

Hostgator reviews, ervaringen

hostgator reviews

Welkom bij deze Hostgator review!

Hostgator, een Amerikaans bedrijf dat opgericht werd in 2002 en ondertussen een groei van klanten kent tot aan 400.000 inschrijvingen en 7 miljoen domeinen. We kunnen dan ook stellen dat deze hostingpartij een topper is in het wereldwijd hosten. Ze behoren dan ook zeker tot een top 10 in dit segment.

Hostgator groeit nog steeds verder en ook wij kunnen deze partij alleen maar aanraden. Je krijgt er onbeperkte schijfruimte/bandbreedte, ze bieden een snelle support aan en geven je een tal van mogelijke functies en opties.

Wij geven deze hostingpartij alvast een 9 op 10 en hieronder lees je waarom.

hostgator review

Klantendienst

Wie niet goed thuis is in de hosting wereld of enige vragen heeft omtrent zijn domein, kan steeds terecht bij de klantendienst. De klantentevredenheid staat hoog en dat is ook te zien in het aantal domeinen die zij beheren. De support werkt snel en biedt een goede service naar iedere klant. Voor hen is iedereen gelijk voor de wet.

Zij bieden een support aan 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Er is steeds iemand aanwezig die je kan verder helpen en dat is natuurlijk handig. Je kan de klantendienst ook heel eenvoudig contacteren via een live Chat. Daar helpt het support team je heel graag verder en krijg je binnen 3 tot max 12 minuten, een antwoord op uw vraag. Dit is heel erg snel en ook niet onbelangrijk.

We moeten wel bekennen dat je deze dienst enkel in het Engels kan aanspreken. Het is dan ook een Amerikaans bedrijf, wat ervoor zorgt dat ondersteuning in het Nederlands niet mogelijk is op heden.

Prijzen en bundels

Bij Hostgator heb je 3 verschillende bundels waaruit je kan kiezen. Elk bundel heeft zijn eigen functies en prijskaartje. Daar het een Amerikaans bedrijf is, zijn de prijzen natuurlijk aangerekend in Dollars. Hieronder hebben wij de bundels met functies en prijzen even in een lijst geplaatst:

 1. Hatchling bundel
  1. Deze start vanaf 2,75 Dollar per maand
  2. Is goed voor 1 domein
  3. Heeft een one click installatie
  4. Biedt onbeperkte bandbreedte
  5. Zorgt voor gratis SSL certificaat
 2. Baby bundel
  1. Deze start vanaf 3,95 Dollar per maand
  2. Omvat onbeperkt aantal domeinen
  3. Heeft een one click installatie
  4. Biedt onbeperkte bandbreedte
  5. En zorgt voor gratis SSL certificaat
 3. Business bundel
  1. Deze bundel start vanaf 5,95 Dollar per maand
  2. Heeft onbeperkt aantal domeinen
  3. Heeft een one click installatie
  4. Kent onbeperkte bandbreedte
  5. Biedt gratis SSL certificaat
  6. Kent een gratis upgrade tot positive SSL
  7. Omvat gratis een dedicated IP
  8. Heeft gratis SEO tools

CLAIM HIER UW HOSTGATOR TIJDELIJKE KORTINGSCODE

Deze bundels ondersteunen heel wat verschillende platformen. Zo kan je zowel je WordPress alsook je Joomla, Magento, Drupal, Wiki en phpBB website hosten bij Hostgator.

Opgelet: Onbeperkt is niet helemaal onbeperkt. Neem de bundels nog eens goed door op de website en laat je bijstaan door de klantendienst om je aan te sluiten bij de juiste bundel.

We kunnen alvast meegeven dat de prijzen niet meteen zeer hoog liggen en toch veel kwaliteit bieden. Wie op zoek is naar een vaste hostingpartner op wereldniveau, zit bij Hostgator zeker goed.

Hostgator staat op 5 in onze TOP 10!

Hostgator staat dus op 5 in onze TOP 10 van beste website hosting firma’s.

Je kan onze TOP 10 hier bekijken.

Combell staat net zoals vorig jaar verdiend op nummer 1!

hostgator ervaringen

Hostgator features

Net zoals de meeste hostingpartijen, biedt Hostgator ook een tal van mogelijkheden en functies die het voor iedereen zo aangenaam mogelijk maken om in deze omgeving te vertoeven. We noemen hier dan ook enkele leuke weetjes en features die niet onbelangrijk zijn:

 • 99,9% Up-time garantie. Deze ligt zeer hoog maar is ook van groot belang. Blijf online en vindbaar voor al je bezoekers en klanten.
 • Eenvoudig dashboard om alles te beheren en te controleren. Vertoef hierin, ook als je geen expert bent.
 • Gratis SSL certificaten. Op heden is dit zo belangrijk dat iedere website dit bezit. Daarom heeft Hostgator beslist dit in iedere bundel gratis aan te bieden. Standaard.
 • Onbeperkte subdomeinen.
 • Onbeperkte mailaccounts. Op heden is email het communicatiemiddel geworden. Hostgator biedt daarom gratis mailaccounts aan, zodat de communicatie tussen u en de klant zeer vlot kan verlopen. Maar ook intern, tussen de collega’s moet dit vlot gaan.

hostgator nederlands

GRATIS

Bovenop de bundels biedt Hostgator een tal van gratis zaken aan. Dit is meer dan een surplus waarom je voor deze hostingpartij zou moeten kiezen. Het maakt niet uit of dat je voor het goedkoper tariefplan kiest of toch de duurdere. Gratis is gratis, voor iedereen.

Volgende zaken geven zij gratis bij je bundel:

 • Gratis transfer naar Hostgator. Verhuis je site zonder enige extra kost.
 • Gratis Hostgator website builder. Deze kan je verder helpen bij het bouwen van je website en dat zonder enige technische kennis.
 • Ook geven ze gratis 100 Dollar aan google adwords. Zorg ervoor dat de klanten je vinden op het internet en krijg een steun in je budget.
 • Naast google ontvang je ook 100 Dollar voor Bing ads. Deze kunnen je ook het nodige duwtje geven.
 • Er kunnen gratis 52 scripts geïnstalleerd worden op je account en dat binnen enkele kliks.
 • En we hadden het al eens meegedeeld, je krijgt voor ieder domein een gratis SSL certificaat. Biedt veiligheid voor je website.

hostgator review nederlands

Conclusie Hostgator reviews:

Hostgator is op wereldwijd niveau zeer populair en kent een goede klantentevredenheid. Dat toont zich ook in de miljoenen domeinen in hun beheer. Wij geven deze hostingpartij ook een 9 op 10 op het scorebord en kunnen deze zeker aanraden.

Naast je bundel met goede prijzen krijg je ook nog eens heel wat gratis zaken. Zo bieden zij standaard enkele Dollars gratis aan voor marketing ondersteuning. Een kleine attentie die groots kan helpen. Een mooie surplus om voor deze partij te kiezen.

Wie niet genoeg heeft met de cadeautjes kan zich wenden tot de klantendienst. Je krijgt er een snelle en schitterende service. 7 dagen op 7 staat er steeds iemand paraat om je verder te helpen. Het support team is dan ook bereikbaar 24 uur op 24. Dat maakt hen net dat tikkeltje meer.

Deze hostingpartij is een absolute aanrader voor iedereen die zich wenst aan te sluiten bij een wereldwijde hostingpartij en niet bang is om Engels te spreken. Doordat het een Amerikaans bedrijf is, kan je geen ondersteuning in het Nederlands verwachten.

Tot slot kan je bij hen terecht voor eender welk platform. Zowel een Joomla, Drupal, phpBB, Wiki, Magento en een WordPress omgeving zijn er welkom. Je gaat trouwens zeer snel van start met de one click installatie.

You may also like
wp engine review nederlands
WP Engine hosting review
savvii review
Savvii Hosting Review

Reacties zijn gesloten.