Software Reviews

Hide My Ass review

hide my ass review

Welkom bij deze Hide My Ass VPN review!

Hide My Ass is een veilige VPN service met een vleugje humor. Zo zouden wij deze oude en bekende VPN dienst beschrijven. We kennen deze als de meeste bekende en grootste servernetwerk van de wereld. Ze bevatten goede service, een goede website, eenvoudige bediening en bieden heel wat mogelijkheden.

Wie graag anoniem blijft, kan zich onbezorgd aanloggen op Hide My Ass dankzij hun veiligheidsprotocollen op de VPN tunnels.

 

Hide My Ass software

Hide My Ass heeft net zoals vele andere VPN diensten, ervoor gezorgd dat er een zeer eenvoudig systeem is voor iedere besturing. Inloggen kan dus zowel met Mac, als Windows en Linux alsook voor wie veel onderweg is op mobiel op Android als iOS. Doordat dit bedrijf ook al enige tijd bestaat, kennen zij al een enorme groei en zorgde dit ervoor dat de software steeds verder ontwikkelt.

Hide My Ass werkt zeer eenvoudig en is zeer overzichtelijk. Zelf wie er niet veel vanaf kent, kan deze software zeer eenvoudig downloaden en installeren. Daarnaast is het gebruik van deze VPN dienst zeer gemakkelijk.

Hide My Ass servers

Door het lange bestaan van deze VPN service, is ook het aantal servers enorm groot. Over 130 verschillende landen hebben zij ongeveer 940 servers verdeeld. De verspreiding van deze servers biedt veel mogelijkheden aan zoals het omzeilen van bepaalde geblokkeerde content. Dit kan bijvoorbeeld zeer handig zijn bij het kijken van Netflix. Series die hier afgespeeld worden, kunnen op een ander continent gewoon open staan.

Een tweede voordeel aan deze verspreide servers is, dat je je overal kan aanmelden. Er zal steeds wel een beschikbare server in de buurt zijn. En meer servers in de buurt betekent dan ook een vlotte en snelle VPN verbinding.

Privacy en veiligheid bij Hide My Ass

Hide My Ass beschikt over verschillende veiligheidsprotocollen en in je software kan je aanduiden welk protocol jij hier wilt hanteren. Deze protocollen zorgen ervoor dat je dus steeds een beveiligde verbinding hebt en zorgeloos kunt surfen. Alle gegevens zijn afgesloten en worden niet getraceerd. Ook kun je met deze software, wifi verbindingen veiliger gebruiken en zullen er geen online gesprekken kunnen afgeluisterd worden.

Wanneer je dit wenst, kan je aanvinken, dat er voor bepaalde applicaties enkel verbinding wordt gemaakt indien je beschikt over een VPN verbinding. Zo bieden ze je de garantie dat je niet per ongeluk eens je eigen IP blootstelt.

Wie echter een totale privacy opzoekt, kan dit niet helemaal onder Hide My Ass terugvinden. Deze dienst valt namelijk onder de jurisdictie van het Verenigd Koninkrijk waardoor er bepaalde gegevens toch bewaard worden. Indien de overheid deze opvraagt, zijn zij verplicht deze voor te leggen. We merken echter wel, dat deze VPN voor de meeste mensen meer dan voldoende is.

Eigen IP bij Hide My Ass

Wil je bepaalde diensten of apps whitelisten? Dan kan je een eigen IP adres reserveren bij Hide My Ass. Met een eigen Ip adres heb je de mogelijkheid om je eigen router in te stellen dat enkel je eigen IP adres van buitenaf kan inloggen.

Natuurlijk is dit geen gratis dienst. Wie dit graag zou instellen betaald hiervoor een kleine extra. De kostprijs van dit eigen IP adres is afhankelijk van welke serverlocatie jij zal verkiezen. Wie dit overweegt kan altijd op de klantendienst de prijzen hiervoor opvragen.

Hide My Ass is stabiel en snel

Voor wie enkel wat wil rondsurfen en de blokkades wil omzeilen, is Hide My Ass voldoende snel en stabiel. Voor wie echt heel veel wil uploaden en downloaden kan eens nazien bij andere VPN diensten of  dat ze daar toch geen snellere VPN verbindingen hebben. Stabiliteit is voor ieder zeer goed! Dit komt ook door de vele servers die overal ter wereld ter beschikking zijn. Zo kunnen zij meer verdelen en blijven de snelheden dus constant.

Hide My Ass prijzen

Wanneer je niet zeker bent over deze VPN dienst kan je deze ook gratis uittesten. Hiervoor bieden ze een 7 dagen proefperiode aan. Wel vragen ze al je betaalgegevens op, om na de proefperiode te verlengen met een abonnement. Voor wie dit niet wil, kan deze schrappen en wijzigen op de website.

Hide My Ass bestaat in 3 verschillende abonnementen;

  1. Abonnement voor 1 maand: 10,99 Euro/maand.
  2. Abonnement voor 1 jaar: 5,99 Euro/maand.
  3. Abonnement voor 2 jaar: 3,99 Euro/maand.

Indien je zeker bent dat je deze dienst voor een lange tijd zou gebruiken, dan neem je best meteen een groot abonnement. Zo verkrijg je meteen een grote korting en dus een betaalbaar abonnement. Ben je niet zeker? Neem dan eerst de 7 dagen proefperiode om na te gaan welke keuze er best bij jou past.

Naast het prijsverschil kan je in alle abonnementen even veel. Het is enkel de duur van je abonnement die een wijziging brengt in de kost per maand.

Conclusie Hide My Ass review

Wie gemakkelijk, veilig en snel het internet op willen gaan, kan zich goed vinden bij Hide My Ass. Deze dienst biedt niet alleen een zeer goede privacy en stabiliteit, ze zorgen ook voor het omzeilen van enkele landblokkades waardoor je meer te zien krijgt.

Voor wie meer dan 1 apparaat wilt koppelen aan zijn account kan dit zeker ook met Hide My Ass. Hier kan je met 2 apparaten tegelijk inloggen en nog beter hieraan is, dat je geen besturingssysteem kan missen. Hide My Ass heeft ervoor gezorgd dat alle besturingssystemen overweg kunnen met hen software en dat alles zeer gemakkelijk te installeren is.

In no time kan je dus snel, gemakkelijk, veilig en anoniem rondsurfen.

Enig nadeel aan deze VPN, is de jurisdictie met het Verenigd Koninkrijk waarbij ze toch verplicht zijn enkele gegevens te bewaren. Om helemaal tot 100% anoniem te zijn, kan je beter vergelijken met een andere VPN dienst.

Wie twijfelt kan een gratis proefperiode aanvragen van 7 dagen. Daarna moet je een abonnement afsluiten. Wie zeker is dat hij deze dienst voor een lange tijd zal gebruiken kan dan ook beter een lange termijn afsluiten. Hiervoor beloond Hide My Ass zijn klanten met een fikse korting. Zo kan je maar liefst van 10,99 Euro/maand naar 3,99 Euro/maand.

 

 

You may also like
livechat review nederlands
LiveChat review
clickfunnels vs builderall
ClickFunnels vs BuilderAll – Vergelijking Funnelbuilders

Reacties zijn gesloten.