Software Reviews

Goose VPN review

goose-vpn-review

Welkom bij deze Goose VPN Review!

Goose VPN is een dienst waar je  op een veilige manier via een virtueel netwerk op het internet kan surfen. Net zoals alle andere VPN diensten kan je hier inloggen op een server op locatie en zo met volle privacy alles op het internet onderzoeken. Goose VPN is een dienst met Nederlandse roots, die zich niet beperken tot eigen land, maar ervoor zorgen dat jij je kan inloggen op een server vanuit de hele wereld.

Voor wie niet over 50 Giga datalimiet gaat is dit een goede software aan een goedkoop tarief. Wie nog meer data wil uithalen kan best overstappen op een duurder abonnement. Wil jij weten welk pakket het best bij je past en wat wij vinden van deze Goose VPN dienst? Lees dan hieronder alles wat je over Goose VPN moet weten.

 

 

Bekijk eerst deze Intro Video …

goose vpn review

Goose VPN Servers

Naast Nederland heeft Goose VPN servers verspreid over de hele wereld die allemaal kunnen worden gebruikt voor een VPN verbinding. Momenteel staat het serveraantal op 87 maar Goose VPN kent een enorme groei en zal zeker nog verder uitbreiden. We kunnen zeggen dat dit maar een beperkt aantal servers is, en niets in vergelijking met andere VPN diensten, maar we weten uit ervaring dat deze servers voor de meeste mensen meer dan voldoende is.

Met je VPN account heb je de mogelijkheid om, waar je ook bent, in te loggen en te verbinden met 1 van deze servers. Daarnaast kan je met deze verbinding aan een zeer goede snelheid verbinden en surfen.

Doordat de servers in verschillende landen staan, heb je de mogelijkheid om bepaalde wetgevingen of blokkades te omzeilen en zo meer data te bekijken. Als mooie voorbeeld kunnen we hier Netflix aanhalen. Een probleemloze verbinding zorgt er niet alleen voor dat je meer films kan bekijken, maar ook dat ze zonder enige hapering, goed gestreamd kunnen worden.

Het aantal servers groeit meer en meer. Doordat het klantenbestand snel aanneemt, zullen ook de servers verder aangroeien. Goose VPN past namelijk zijn groei en netwerk aan volgens wat voor hen nodig is. Zo blijft het stabiel, snel, veilig en klantvriendelijk.

 

Besturingssystemen

Net zoals de meeste VPN diensten kan ook Goose VPN op verschillende besturingssystemen geïnstalleerd worden. Voor ieder besturingssysteem kan je op de Goose website de juiste software downloaden. Naast desktop is ook een app beschikbaar voor Android en iOS. Zo kan je ook gemakkelijk onderweg, even snel op je smartphone of iPad een verbinding opstellen en veilig verder surfen.

Voor wie naast desktop en Smartphone ook  via een router een verbinding wil maken, kan hiervoor terecht op de Goose website. Ze hebben voor andere apparaten een heel duidelijke uitleg, hoe je je verbinding daar tot stand kan brengen. Dat maakt dat Goose VPN een goede service biedt en dus een kleine meerwaarde heeft.

KLIK HIER VOOR EEN KORTINGSCODE VOOR GOOSE VPN

Interface van Goose VPN

De interface van Goose VPN is zeer eenvoudig en overzichtelijk. Dit zorgt ervoor dat je hier heel gemakkelijk je weg in vind en de juiste instellingen kan aanduiden. Voor wie echt een expert is in VPN verbindingen kan zich wel leeg voelen naar uitbreidbare opties, maar we zijn ervan overtuigd dat ook daar de nodige rust komt in deze eenvoudigheid van de Goose VPN.

Op deze Interface kan je heel snel zien waar het serveraanbod zich bevind en welke er ook Torrent of P2P ondersteunen. Bij ieder abonnement of pakket kan je je verbruik zien zodat je niet tegen je limiet aanbotst. Indien nodig, heb je de mogelijkheid bij Goose VPN, om extra data aan te kopen. Wanneer je een niet gelimiteerd pakket hebt, hoef je je hier natuurlijk geen zorgen over te maken.

goose vpn review 2019

Veiligheid en privacy

Goose VPN houdt geen data en inloggegevens van je bij. Dit betekent dat er niet kan nagegaan worden, op welke sites jij aan het zoeken was. Doordat Goose VPN geen gegevens bijhoudt, beschermen ze ze zo je privacy en laat je geen sporen na op je internetactiviteit. Wie vaak download op Torrent, kan hierdoor ook geen problemen verkrijgen. Niets dan voordeel!

Ook op technisch vlak is Goose VPN veilig. Er wordt hier gebruik gemaakt van extra firewalls en software om spam, virussen en andere aanvallen te voorkomen.

 

Abonnement of pakketten van Goose VPN

Goose VPN gaat je niet overladen met veel verschillende pakketten en heeft gekozen om enkel 2 abonnementen aan te bieden. Dit maakt het eenvoudig om te kiezen en trekt de simpliciteit van hen software door over de hele lijn.

Wij hebben de 2 pakketten even voor je opgesomd en wat je ervoor krijgt:

  • Basispakket
    In dit abonnement betaal je 2,99 Euro en heb je een limiet van 50 GB per maand. Wie verder data wil aankopen kan dit doen, maar het wordt prijzig. Kostprijs: 0,49 Euro per 5 GB.
  • Unlimited pakket
    Dit abonnement kost je 12,99 Euro per maand. Hierin heb je ongelimiteerd data verbruik en hoef je dus geen extra data aan te kopen. Wie onmiddellijk aansluit voor een jaar, krijgt een zeer goede korting en betaald nog 4,99 Euro per maand.

Voor wie een lichte internetgebruiker is, en dus geen films zal streamen over internet kan een basis abonnement overwegen. Wie toch graag Netflix, Kodi of Torrent erbij haalt, zal zich beter inschrijven voor de Unlimited versie.

Bij aanmelden en activatie wordt een éénmalige kost aangerekend van 0,45 Euro. Deze is ter verificatie van je betaalgegevens. Wie zich aanmeldt krijgt ook een maand gratis proefabonnement. Wie niet tevreden is kan zijn bezwaar doorgeven aan de klantendienst en krijgt zijn activatiekost terugbetaald.

Klantendienst

7 dagen per week / 24 uur per dag kan je contact opnemen met de klantendienst/support. Klanten uit België en Nederland hebben het voordeel alles in het Nederlands te kunnen overleggen en doorgeven. De helpdesk helpt zo snel als mogelijk en wie verder nog problemen of een klacht heeft, kan steeds het invulformulier op de website versturen alsook een e-mail.

goose vpn review

 

Conclusie Goose VPN review

Goose VPN, opgericht door ons buurland, is zeer eenvoudig in gebruik en kent een sterke groei door zijn goede verbindingen, stabiliteit en snelheid.

Voor wie kiest om een jaarlijks pakket aan te gaan, krijgt meteen een fikse korting en een gratis proefmaand overhaalt je onmiddellijk om hierbij aan te sluiten.

Wie op zoek is naar een zeer eenvoudige software, die je een goede verbinding en snelhied biedt, die bovendien veilig en stabiel is moet je zeker bij Goose VPN zijn. Je privacy staat bij hen als meest belangrijk punt en dit garanderen ze je door geen enkele gegevens of data van je bij te houden.

Goose VPN is volgens ons dan ook de juiste keuze om snel, veilig en anoniem te surfen.

KLIK HIER VOOR EEN KORTINGSCODE VOOR GOOSE VPN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like
semrush review 2019
SEMrush review Nederlands
wordpress video cursus
WordPress Video Cursus kopen? De Complete WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek review

Reacties zijn gesloten.