Software Reviews

Getresponse Review Nederlands 2021

get response review nederlands 2019

Get Response review 2021

Welkom bij deze Getresponse review!

GetResponse is een platform voor online marketing. Het bedrijf is begonnen als platform voor e-mailmarketing en voorziet tegenwoordig meer dan 350.000 gebruikers uit 183 landen van schaalbare oplossingen voor online marketing. In dit artikel lees je wat Get Response is, wat je ermee kunt en wat de kosten van GetResponse zijn. Ook kijken we naar de voordelen van Get Response, de nadelen van Get Response en vergelijken we het met Get Response alternatieven. Tot slot volgt uiteraard een eindoordeel.

Wat is Get Response?

GetResponse is een complete oplossing voor online marketing. Tegenwoordig biedt Get Response de volgende functionaliteiten, afhankelijk van het pakket dat je afneemt:

 • E-mailmarketing. Met diverse ontwerpen, een drag-and-drop HTML-editor, stockafbeeldingen, responsive sjablonen en templates, dynamische content, autoresponders, segmentatiemogelijkheden, timing- en tijdzone optimalisatie, een e-mailmarketing dashboard en A/B-testen.
 • Met beveiligde webinars, encryptie, flexibele planning, custom webinar URL’s, lead generatie tool, mobile support, social media koppelingen, exportmogelijkheden, een follow-up tool en rapportagemogelijkheden.
 • Landingspagina tool. Met diverse ontwerpen en sjablonen, stockfoto’s, conversieoptimalisatie, ondersteuning voor mobiele devices, drag-and-drop editor, custom landing page URL’s, A/B-testing. Rapportagemogelijkheden en integratie met veelgebruikte platforms.
 • Ondersteunt drag-and-drop marketing workflows met beslisregels, filtermogelijkheden, voorwaarden en acties. Heeft ook diverse rapportagemogelijkheden.

Door de jaren heen is Get Response uitgegroeid tot een volledig online marketing platform dat zowel de basisfuncties als meer geavanceerde functionaliteit ondersteunt. Niet elk pakket van Get Response heeft al deze functionaliteiten. Zie voor meer informatie hierover het kopje “Get Response kosten en pakketten.”

 

 

Bekijk deze Intro video eerst

getresponse review nederlands

Hoe werkt Get Response?

GetResponse verkoopt zichzelf als het meest eenvoudige platform voor e-mailmarketing ter wereld. Dit is terug te zien in de manier waarop het platform werkt:

 • Get Response maakt veel gebruik van drag-and-drop functionaliteit. Hiermee kunnen gebruikers bepaalde acties (bijvoorbeeld het versturen van een e-mail) in een overzichtelijk schema plaatsen zonder dat ze hiervoor technische kennis nodig hebben.
 • Get Response gebruikt veel templates, responsive designs en automatische rapportages om zoveel mogelijk werk uit handen van de gebruiker te nemen. Dit zorgt ervoor dat zelfs beginners goed overweg kunnen met het platform en dat het niet veel tijd kost om iets voor elkaar te krijgen.
 • Marketing met Get Response is erg snel. Met het platform is het bijvoorbeeld mogelijk om binnen een paar minuten een e-mailcampagne te starten, of om een landing page te maken.

Hoe GetResponse globaal werkt is goed te zien in dit youtubefilmpje:

 

Get Response heeft ook een rijke online resource database beschikbaar met filmpjes, tutorials, whitepapers en andere artikelen over online marketing.

Get Response kosten en pakketten

GetResponse is een volwaardig online marketing platform. Echter, zal niet iedereen alle functionaliteiten van het platform nodig hebben. Daarom heeft GetResponse enkele handige pakketten waar je uit kunt kiezen. De pakketten hebben ieder hun eigen functionaliteit:

 • GetResponse Email:
  • € 12/maand;
  • Maximaal 1 gebruiker;
  • E-maillijst tot 1.000 e-mailadressen;
  • Dit is het instappakket van Get Response en tevens het goedkoopste. Met dit pakket kun je autoresponders instellen, eenvoudige landingspagina’s maken en simpele workflows creëren voor marketingautomatisering.
 • GetResponse Pro:
  • € 39/maand;
  • Maximaal 3 gebruikers;
  • E-maillijst tot 5.000 e-mailadressen;
  • Het tweede pakket van Get Response voegt de mogelijkheid toe om webinars te organiseren (tot 100 gasten) en uitgebreidere workflows te maken voor marketingautomatisering. Ook wordt CRM en E-commerce functionaliteit toegevoegd.
 • GetResponse Max
  • € 145/maand;
  • Maximaal 5 gebruikers;
  • E-maillijst tot 10.000 e-mailadressen;
  • Dit pakket voegt de mogelijkheid toe om een aangepaste DKIM te gebruiken voor authenticatie van mails, genereert een automatisch campagneadvies en biedt de mogelijkheid om webinars voor 500 gasten te organiseren.
 • GetResponse Enterprise
  • Vanaf € 1.199/maand;
  • Maximaal 10 gebruikers;
  • E-maillijst tot 100.000 e-mailadressen, of meer;
  • Biedt alle mogelijkheden van Get Response, ondersteuning van een accountmanager, een speciale infrastructuur, een eigen IP-adres, op maat gemaakte adviezen en kan worden aangepast naar de behoeften van jouw onderneming.

Zoals je ziet zijn er meerdere pakketten beschikbaar, allemaal met hun eigen voordelen en unieke eigenschappen. Wil je Get Response eerst testen? Dat kan: met uitzondering van Get Response Enterprise is van iedere pakket een gratis proefversie beschikbaar. Deze proefversie biedt een maand lang alle functionaliteiten van GetResponse.


GetResponse voordelen

GetResponse is een bekend online marketing platform dat al jarenlang gebruikt wordt door online marketeers. Het platform heeft enkele voordelen:

 1. Get Response is erg volledig. Alle gewenste functionaliteiten voor online marketing zijn aanwezig.
 2. Get Response is verkrijgbaar in verschillende pakketten. Dit biedt mogelijkheden voor alle ondernemingen, van ZZP’ers en Mkb’ers tot aan multinationals.
 3. Het platform biedt integraties met andere veelgebruikte platformen, zoals Google Analytics.
 4. Er zijn geen limieten voor het versturen van e-mails.
 5. De kosten zijn laag ten opzichte van andere leveranciers van online marketing en e-mailmarketing (zie Get Response alternatieven)
 6. Erg intuïtieve interface en werkwijze.
 7. Goede support en ondersteuning.

GetResponse nadelen

Naast de hierboven genoemde voordelen heeft het platform ook enkele nadelen.

 1. Get Response biedt de mogelijkheid om eenvoudig workflows te maken. Er zijn echter geen workflow templates of sjablonen beschikbaar. Dit is jammer, want veel workflows zullen overeenkomsten hebben.
 2. Get Response heeft geen refund-mogelijkheid. Ook niet bij jaarlijkse abonnementen.
 3. Get Response is op het moment van schrijven niet beschikbaar in het Nederlands. Je zult het dus met de Engelse taal moeten doen.

GetResponse alternatieven

Natuurlijk is GetResponse niet het enige online marketingplatform dat verkrijgbaar is op de markt. Daarom zetten we kort twee alternatieven voor je op een rij:

 • Dit programma is vooral geschikt als je alleen opzoek bent naar een platform voor e-mailmarketing. Het kost $ 29 dollar/maand om een e-maillijst van maar liefst 10.000 gebruikers bij te houden. Get Response Pro, dat dezelfde e-mailmarketing functionaliteit biedt, kost maar liefst € 149/maand.
 • Hoewel HubSpot, afhankelijk van het pakket, duurder is dan Get Response, is het pakket wel vollediger. Het heeft meer CRM-functionaliteiten en is een van de meest populaire marketingplatformen ter wereld.

Er zijn nog meer pakketten en platformen beschikbaar. Allemaal met hun eigen unieke eigenschappen. Voor een volledig overzicht kan je kijken bij onze online marketing platform reviews.

GetResponse review conclusie 2021

GetResponse was een van de eerste auto-responders op de markt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot volledig marketingplatform waarmee je zelfs je marketingautomatisering kunt regelen en een CRM-pakket in huis haalt.

Door de verschillende pakketten is Get Response geschikt voor diverse marketingdoeleinden en voor zowel kleine als grote ondernemingen. De CRM-functionaliteiten laten iets te wensen over ten opzichte van grote concurrenten als HubSpot, maar alle andere functionaliteiten van GetResponse zorgen ervoor dat dit een van de meest volledige online marketingplatforms is op de markt.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om GetResponse te proberen of hier om direct een abonnement te nemen!

Klik hier voor de Gratis proefversie van Getresponse

You may also like
getresponse review
ClickFunnels vs GetResponse – Vergelijking marketingtools
weebly review
Weebly review

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *