Dating Reviews

Gaypartner Review, Ervaringen 2021! Hoeveel Sterren voor deze Dating Website?

gaypartner review

Welkom bij deze Gaypartner review 2021!

We blijven doorgaan in de Gay Dating wereld! De voorbije dagen hebben we uitgebreide reviews gedaan van GayParship en Gaybuddy. Deze twee Gay Dating websites hebben een mooie score gehaald. De derde gay site die we vandaag gaan bekijken is Gaypartner! Deze dating website is vooral gericht voor Gays, homo’s in België.

gaypartner betrouwbaar

Wie of wat is Gaypartner?

Als we even surfen naar de website van Gaypartner dan valt direct de mooie layout van deze website op. Het is dan ook geen verrassing dat ook dit een populaire dating website is in de Gay Community. Maandelijks worden er op Gaypartner meer dan 100 000 berichten verzonden. Daarnaast lezen we dat ze gemiddeld 1.6 miljoen bezoekers per maand hebben. Wat toch wel veel zegt over het potentieel over deze gay dating website! Uiteraard kan je hier terecht voor leuke gay chat.

Je kan op deze website terecht voor zowel een serieuze relatie als een “one night stand avontuur” en uiteraard gay afspraakjes.

Hoe werkt Gaypartner ?

De werking van Gaypartner is eenvoudig. In 3 stappen ben je online en kan je uw dating avontuur starten.

Met volgende 3 stappen ben je al actief:

  1. Maak een gratis account aan bij Gaypartner
  2. Profiel invullen
  3. Ga op jacht 😉

Dus zoals je ziet is het niet moeilijk te starten bij Gaypartner. Je zal zien dat ze werken met betalende credits. Via deze credits heb je dus meer opties(meer info in de volgende alinea). Zoals we altijd in dit onderdeel delen, raden wij aan om je eerst gratis aan te melden op deze homo dating website. Man zoekt man afspraakjes? Gratis aanmelden is dus zonder verplichten of betalen. Op deze manier zul je direct zien of deze dating website iets voor u is of niet.

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

Winks & Flirts bij Gaypartner

Als je actief bent op deze website zal je direct in contact komen met “Winks” en Flirts”. Wat betekent dit precies? Als jij een flirt krijgt van iemand, dan is dit omdat die persoon interesse heeft in u. Dus dan is het de bedoeling om elkaar even beter te leren kennen uiteraard. Een wink betekent knipoog. Dus als jij een wink of knipoog naar iemand stuurt, dan is dit om zijn aandacht te trekken.

Dit is een leuke vorm van communiceren om het ijs te breken en van start te gaan!

gaypartner reviews

Gaypartner Prijs, hoeveel kost Gaypartner?

Gaypartner werkt dus met credits en creditpacks. Als je credits hebt, dan kan je eenvoudig berichten sturen naar andere leden op Gaypartner. Het aankopen van deze credits doe je eenvoudig op de website zelf. Betalen kan trouwens eenvoudig met: Ideal, Bancontact, Paysafecard, Bankoverschrijving of Betaling via telefoon.

Er zijn volgende creditpacks beschikbaar bij Gaypartner:

  • CreditPack 10: € 10,00
  • CreditPack 25: € 22,50
  • CreditPack 50: € 42,50
  • CreditPack 100: € 80,00
  • CreditPack 275: € 200,00

Maar wederom ga niet blindelings credits kopen maar start rustig en maak eerst een gratis account aan! De leden op Gaypartner gaan heus niet weglopen als je niet direct terugstuurt.

Gaypartner Korting

Op de website van Gaypartner vinden we geen vermeldingen van kortingen of speciale acties terug. We gaan er van uit dat ze dit misschien doen als het voorbeeld Valentijn is. Dus we raden aan om bij dergelijke speciale datums even te kijken naar de website als je wil genieten van speciale kortingen.

Is Gaypartner betrouwbaar?

Kunnen we de website van Gaypartner vertrouwen? Is de website van Gaypartner gemaakt door oplichters?  We kunnen jullie alvast gerust stellen, je kan deze website perfect vertrouwen. In dit onderdeel hebben we geen rode vlaggen gevonden. Enkel maar bevestigingen zoals op de Bedrijfsgegevens pagina. Op deze pagina vonden we volgende terug: Telefoon nummer, Adres, KVK Nummer en BTW Nummer. Deze hebben wij gecontroleerd en alles is nog actief en klopt dus.

Gaypartner Reviews en ervaringen op Google

In dit onderdeel bekijken we ook altijd even de ervaringen op Google. Het viel ons op dat er niet super veel online reviews zijn. Wat op zich geen nadeel is. De meeste waren trouwens positief!

gaypartner ervaringen

Conclusie Gaypartner Review 2021: Is dit de beste website Gay Dating Website?

Zo dat ging snel toch? Het einde van deze Gaypartner review alweer. Op de vraag of we Gaypartner aanraden of niet, kunnen we direct JA beantwoorden. Zoals jullie hierboven konden lezen, hebben we geen rare of negatieve zaken gevonden. We willen jullie er wel attent op maken om niet zomaar te starten bij deze Gay dating website. Doe het gewoon rustig aan en maak eerst een Gratis Account aan. Aanmelden is eenvoudig en snel. Je kan trouwens eenvoudig uw account verwijderen indien gewenst. Wat bij andere dating websites soms een serieuze zoektocht is om uw profiel te verwijderen.

Als deze dating website u bevalt dan kunt u achteraf altijd kijken om credits aan te kopen.

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

You may also like
Conversatie Koning Review, Ervaringen 2021!
gaybuddy review
Gaybuddy Review, Ervaringen 2021! De Beste Gay Dating Website?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *