Dating Reviews

GayParship Review, Ervaringen 2021! Is dit de Beste Gay Dating Website?

gayparship review

Welkom bij deze gayParship review 2021!

Wij gaan vandaag gewoon verder met onze uitgebreide reviews van dating websites. En we hebben een primeur, voor de eerste keer in deze reeks behandelen we een dating website speciaal voor gays of homo’s. Zit je dus niet in deze doelgroep, lees dan gerust de andere dating review artikels. De laatste jaren is er enorm veel verandert in de wereld en vooral in de holebi community. Een 20tal jaar terug was het niet altijd ok om zich te uiten. Maar gelukkig is dit compleet verandert in de meeste landen! Ontdek hieronder of wij Gayparship aanraden of niet!

gayparship ervaringen

Wie of wat is gayParship?

We hebben deze gay dating website in detail bekeken de laatste dagen. Wat ons direct opviel is de leuke look en feel van deze gay dating website. Alles ziet er zeer mooi uit en het werkt super snel. Wat wij toch altijd belangrijk vinden. Man zoekt man Afspraakjes? GayParship komt trouwens van hetzelfde team zoals Parship! We hebben begin deze week een uitgebreide review gedaan van Parship en het resultaat was uitstekend! Dus de verwachtingen voor deze review zijn hoog gespannen!

Er komen gemiddeld 50 nieuwe leden per dag bij. Dit zegt dus wel iets over de serieuze groei dat deze website doormaakt. Het is dan ook de grootste gay dating website in België en Nederland momenteel.

gay parship review

Gay Chat? Hoe werkt GayParship?

Om direct te starten met GayParship hoef je enkel en alleen maar enkele eenvoudige stappen te doorlopen. Op zich niet speciaals, alles is duidelijk.

  1. Aanmaken account
  2. Profiel toevoegen
  3. Ga maar op jacht 😉

Er is ook een mogelijkheid om in te loggen via Facebook. En uiteraard kan heb je ook een gay chat optie. Maar hier moet je uiteraard toestemming geven aan GayParship(dit is niet verplicht). Er is uiteraard de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. En wij zijn hier dan ook voorstander van! Dit is net zo als bij de gewone Parship zoals je kon lezen in onze review van Parship zelf.

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

gayparship reviews

gayParship Prijs, hoeveel kost gayParship?

Er zijn 2 formules bij deze homo dating website. Zo heb je de gratis en de premium versie. We zullen hieronder tonen wat dit precies allemaal is

  1. Gratis Versie: Profielen bekijken – altijd actueel, direct berichten ontvangen en beantwoorden, ijsbrekers en glimlachen sturen, korte evaluatie van uw persoonllijkheid, toevoegen van foto’s
  2. Premium Versie: alles van de gratis versie + onbeperkt berichten uitwisselen, aan u vrijgegeven foto’s bekijken en scanservice, de lokale zoekfunctie gebruiken, bezoekers van uw profiel bekijken, contactgarantie, uitvoering persoonlijkheidsrapport en profielcheck.

Dus je ziet bij de premium versie heb je uiteraard alle functies. Maar we blijven erop hameren: neem geen enkel risico en maak altijd eerst een gratis account aan en start met gay afspraakjes.

gayParship Korting

Momenteel zijn er geen kortingen bij GayParship! Op de website hebben we niets terug gevonden en op Google ook niet. Als dit verandert, dan zullen we deze hier delen uiteraard.

Is gayParship betrouwbaar?

Op deze vraag kunnen we eenvoudig JA antwoorden. Het team achter gayParship is hetzelfde van Parship zelf. En zoals je eerder kon lezen hebben deze een uitstekende score gehaald in onze review. Als er nog twijfel is, dan raden wij aan om even naar de over ons pagina te surfen. Daar zie je alle duidelijke gegevens zoals: Adres, KVK Nummer, BTW Nummer en contactformulier. Al deze gegevens hebben wij gecontroleerd en deze zijn echt. Ook hebben we een testje gedaan door iets te sturen naar het contact formulier en 1 dag later hadden wij al een antwoord ontvangen hierp.

gayparship betrouwbaar

gayParship Reviews en ervaringen op Google

Na wat onderzoek op Google zagen we dat de meeste reviews van gayParship positief zijn. Wat ons uiteraard niet verrast. Je kan dus met een gerust hart een gratis account aanmaken.

Conclusie gayParship Review 2021: Is dit de beste website voor Gay Afspraakjes?

Is GayParship de beste homo dating website van België, Nederland? Wij zeggen volmondig JA! Zoals je hierboven kan lezen in onze GayParship review zijn er geen “red flags”. Je zal merken dat de website zeer prettig werkt. Als je liever op date gaat via de smartphone dan kan je eenvoudig de dating app downloaden. We blijven wel bij ons punt om eerst een gratis account aan te maken. Enkel op deze manier kan je echt zien of deze dating website iets voor u is of niet. Met een gratis account heb je direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden en leden van GayParship.

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

You may also like
victoria milan review
Victoria Milan Review, Ervaringen 2021! Beleef Terug Passie in uw leven!
sf dating review
SF Dating Review, Ervaringen 2021! Hoeveel sterren geven wij Secretflirt?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *