Dating Reviews

Gaybuddy Review, Ervaringen 2021! De Beste Gay Dating Website?

gaybuddy review

Welkom bij deze Gaybuddy review 2021!

Vandaag gaan we verder met een tweede Gay Dating Website: Gaybuddy! Gisteren hebben we een uitgebreide review geschreven over Gayparship. We waren aangenaam verrast van deze gay dating website. Dus de verwachtingen liggen hoog bij Gaybuddy. Of Gaybuddy beter of slechter is dan GayParship kan je hieronder ontdekken! Veel leesplezier.

gaybuddy ervaringen

Wie of wat is Gaybuddy ?

Gaybuddy is zoals jullie al konden vermoeden een dating website speciaal voor homo’s of gays. Deze doelgroep is de laatste jaren zeer gegroeid in België en Nederland. En daar speelt deze dating website uiteraard handig op in! Na wat onderzoek zagen we dat de kantoren zijn gevestigd in Utrecht, Nederland. Man zoekt man afspraakjes? De bedoeling van Gaybuddy is dus om gays eenvoudig met elkaar in contact te laten komen. En dan uiteraard dat ze met elkaar op date gaan en elkaar leren kennen. Op de website van Gaybuddy vinden we zowel gays terug uit Vlaanderen als Nederland. En er zijn veel actieve leden. Ook nog even belangrijk om te vermelden dat je minimum 18 jaar moet zijn om je aan te melden bij Gaybuddy.

Er is (uiteraard) ook een applicatie beschikbaar voor op je smartphone voor je gay afspraakjes.

Gay Chat? Hoe werkt Gaybuddy ?

Hoe kan je snel op date bij Gaybuddy horen we je al denken? Wel ook bij deze dating website ben je in slechts enkele stappen direct actief. Je kan er terecht voor een leuke gay chat.

Volg deze 3 stappen en begin uw gaydating avontuur:

  1. Maak een Gratis Account aan
  2. Vul uw profiel aan(uiteraard hoe uitgebreider hoe beter)
  3. Verken op eigen tempo de potentiële dates

Zoals je ziet, is het zeer gemakkelijk om een account te maken bij Gaybuddy. Wij maken jullie er nog even op alert, dat het belangrijk is om eerst een Gratis Account aan te maken. Op deze manier is alles nog vrijblijvend en kan je op eigen tempo kijken naar de mannen waar je eventueel wilt mee op date gaan. Er is uiteraard ook een premium abonnement met extra opties(credits). Meer info hierover vindt u in de volgende alinea.

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

gaybuddy reviews

Gaybuddy Prijs, hoeveel kost Gaybuddy ?

Zoals je hierboven kan lezen, raden wij aan om eerst te starten met een Gratis Account. De website van Gaybuddy werkt met credits. Met credits kan je dus bepaalde zaken doen zoals berichten verzenden en dergelijke. Je kan deze credits eenvoudig aanschaffen via de gekende betalings mogelijkheden zoals: Ideal, Bancontact, Creditcard, Paysafe

Er zijn volgende creditpacks beschikbaar:

  • CreditPack 10, € 10,00
  • CreditPack 25, € 22,50
  • CreditPack 50, € 42,50
  • CreditPack 100, € 80,00
  • CreditPack 275, € 200,00

Zoals je kan zien, hoe meer credits je koopt hoe goedkoper.

Gaybuddy Korting

Veel mensen zijn altijd op zoek naar bepaalde kortingsacties. Maar we zullen jullie helaas moeten ontgoochelen. Er zijn momenteel geen actieve kortingen bij Gaybuddy. Maar zodra er nieuwe kortingen actief zijn, dan kan je ze hier terug vinden!

Is Gaybuddy betrouwbaar?

De website en het team van Gaybuddy is zeker betrouwbaar! We hebben even moeten zoeken maar er is een pagina “Bedrijfsgegevens”. Op deze pagina vinden we dus volgende belangrijke zaken terug: Adres Gegevens(Utrecht, Nederland), BTW Nummer, KVK Nummer. Daarnaast kan je de helpdesk eenvoudig contacteren via het contactformulier op de contactpagina. Wij hebben dit uiteraard ook even getest en na 2 dagen hadden wij een antwoord op onze vraag. Dus ook hier vonden wij geen “rode vlaggen”

gaybuddy betrouwbaar

Gaybuddy Reviews en ervaringen op Google

Zoals in elke dating review bekijken we ook even de online reviews. Als je even zoekt op Google naar Gaybuddy reviews of ervaringen dan zal je er geen 1000 tegen komen. Maar moet gezegd, de meeste zijn wel positief! We komen zeker geen oplichtersverhalen en dergelijke tegen.

Conclusie Gaybuddy Review 2021: Is dit de beste website Gay Dating Website?

We zitten al terug bij het einde van deze Gaybuddy review! Zoals je kon lezen, zijn onze ervaringen met deze Gay Dating Website eigenlijk wel positief! We zijn gestart met het aanmaken van een gratis account op onze computers en daarna ook even gebruik gemaakt van de handige applicatie. En alles verliep goed en snel. Deze Gay Dating website is dan ook bij de grotere gay dating websites in België en Nederland. Ben je dus een gay en wil je snel maar vooral veilig op date gaan dan kan je deze website zeker testen! Maar zoals altijd hameren we erop, neem geen overbodige risico’s en maak eerst eenvoudig een gratis account aan.

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

You may also like
match4me review
Match4me Review, Ervaringen 2021! Dating Voor Hoger Opgeleiden! 5 Sterren?
regioswingers review
Regioswingers, Ervaringen! De Beste website om uw Swing Dating Avontuur te starten?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *