Ongecategoriseerd

Fiverr review

fiverr review

Welkom bij deze Fiverr review!

Fiverr, een freelance website voor iedereen die op zoek is naar een aannemer in allerlei verschillende diensten. Deze website maakt het mogelijk om freelancers in te huren uit alle mogelijke sectoren. Beroepen zoals grafische vormgevers, ontwerpers, copywriters, animatie en zoveel meer kan je hier dan ook terugvinden.

Ben jij ook op zoek naar een goede freelancer en wens je te weten of je deze dan ook op Fiverr zal terugvinden? Lees dan zeker onze review hieronder met alle informatie, prijzen en tips.

fiverr review

Fiverr prijs

Fiverr rekent geen registratie of aanmeldingskosten aan. Daarvoor staan zij ook gekend als de goedkoopste Freelancer platform. Maar hoe geraken zij dan toch aan hun inkomsten en waar zit het verdienstenmodel?

Wanneer je bijvoorbeeld een optreden plaatst kost dit 5 Dollar zonder enige opties die je als verkoper kan toevoegen.
Ben jij de verkoper? Dan zal je 20% van je opbrengst moeten delen met Fiverr.
Wanneer je je opbrengst wenst op te nemen en deze bedraagt minder dan 50 Dollar dan zal je nog eens 2% moeten afstaan. Het is wijselijker te wachten met opnemen tot het bedrag hoger is dan 50 Dollar. Zo betaal je slechts 1 Dollar meer hiervoor.

Ben jij een koper? Dan zal ook jij een commissie aan Fiverr betalen. Hiervoor rekenen zij 1 Dollar verwerkingskost aan tot een bedrag van 20 Dollar, daarna is het 5% op het aankoopbedrag.

Door de commissie die zij rekenen aan beide kanten, zowel de freelancer als werkgever, komen zij aan hun inkomsten en hoeven zij geen hoge aanmeldingsbedragen op te geven.

Alle soorten diensten

Het gemak bij Fiverr is het zeer ruime aanbod in categorieën van Freelancers. Wie op zoek is naar een Freelancer, zal deze zeker en vast op dit platform terugvinden. Iedere sector is hier welkom want Fiverr wenst een brede waaier aan diensten aan te bieden. Daarnaast is dit platform over meer dan 200 landen verspreidt, wat veel mogelijkheden biedt maar ook ervoor zorgt dat het kiezen van een freelancer wat tijd in beslag kan nemen.

Wij raden aan, om je vacature zo duidelijk mogelijk te beschrijven en een perfectie briefing door te voeren. Zo verlies je minder tijd met alle freelancers.

Het platform is ook aangenaam en aantrekkelijk voor iedereen. Iedere kleine onderneming kan hier iets gedaan krijgen en dat op een betaalbare manier.

MAAK NU EEN GRATIS ACCOUNT AAN BIJ FIVERR

Snel en efficiënt

Fiverr heeft als doelstelling om zo snel mogelijk diensten te verkopen en daarom bieden zij diensten aan op de “plank”. Er hoeven geen ellenlange sollicitaties en gesprekken gevoerd te worden. Iedere dienst of opdracht moet worden kunnen uitgevoerd op zeer snelle termijn.

Wanneer een dienst wordt aangekocht, krijgt de freelancer een melding binnen en wanneer hij of zij meer informatie hiervoor nodig heeft kan dit automatisch worden verzonden. Zo zal er geen tijd verloren gaan en kan de opdracht snel uitgevoerd worden.

Wanneer de “aankoper” een bezwaar heeft kan hij dit in een periode van 3 dagen doorgeven, nadien wordt de opdracht als compleet gemarkeerd. Hierdoor zijn freelancers nog meer gemotiveerd om de opdracht tot een goed einde te brengen.

Het platform Fiverr is zodanig opgebouwd dat alle communicatie en opdrachten flows, zeer efficiënt en vlot kunnen verlopen.

review fiverr

Controle is een must

Fiverr is een zeer gemakkelijk platform en gaat vooral heel erg snel. Daarbij is het natuurlijk wel opletten geblazen. Wij kunnen iedereen aanraden om de portfolio, referenties en prijzen vooral goed na te kijken. Probeer zelf niet teveel vooruit te lopen en zeker alles grondig door te nemen voor dat je een deal sluit.

Doordat het platform zo eenvoudig in gebruik is, zullen er ook hier en daar freelancers zijn die niet zo prijs/kwaliteit aangelegd zijn. Maar wie goed uitkijkt en grondig controleert, heeft er geen last van.

Klantendienst

Waar Fiverr op één zijde zeer eenvoudig is, is de klantendienst een ander verhaal. Ze geven een support 24/7 maar je zal gauw merken dat het niet zo gemakkelijk is om de klantendienst te bereiken. Ondersteuning op dit platform ligt dus net iets moeilijker.

Wie contact wenst met de klantendienst moet de gegevens al heel goed gaan opzoeken. Ze liggen niet voor het rapen op de website maar goed, wie zoekt die vind.

Wie toch enige vragen heeft en net iets verder wenst te gaan, kan zich natuurlijk aansluiten in het forum bij de community of de blog even doornemen.

Waarom kiezen voor Fiverr?

Fiverr is ondanks het moeilijk bereiken van de klantendienst een platform dat heel erg leuk en eenvoudig is. Daarnaast ben je er snel geholpen en kunnen diensten snel ingezet worden tegen een zeer lage prijs.

Dit platform is spotgoedkoop en je kan er terecht voor alle soorten diensten. Fiverr is een online marktplaats voor alle soorten aannemers en opdrachten. Door de toegankelijke en automatische berichten kunnen opdrachten snel geclosed worden en worden inkomsten gegenereerd.

Deze volgende punten moet je onthouden over Fiverr:

  • Goedkoop
  • Eenvoudig
  • Snel
  • Efficiënt
  • Breed gamma aan diensten
  • 1 account voor zowel verkoop als aankoop

Conclusie Fiverr review

Fiverr is een online platform waar iedere freelancer zich kan aanbieden en iedere opdrachtgever een geschikte freelancer kan vinden. Opdrachten blijven niet lang openstaan, daar dit platform voor snelheid en efficiëntie kiest.

Er zijn meer dan 200 landen aangesloten over de hele wereld en dat zorgt voor meer aanbod en mogelijkheden. Maar het zorgt ook voor een reden tot controleren. Zorg ervoor dat je steeds de portfolio en prijzen goed nakijkt voor je echt een freelancer inhuurt.  Wie een opdracht plaats kan ook beter een perfectie briefing meedelen zodat je geen extra tijd verliest nadien.

Dit platform is zeer goedkoop en vraagt geen dure inschrijvingsgelden. Iedereen betaalt een stuk commissie waardoor de inkomsten van Fiverr zo gegenereerd worden. Doordat het helemaal niet duur is om je bij Fiverr aan te sluiten en het ook niet lang duurt om een deal te closen is het dan ook één van de populairste en meest gebruikte platformen.

Wij vinden het een super website, mits de juiste controle en briefing. Voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare oplossing voor het vinden van- of het plaatsen van een opdracht, is Fiverr echt ideaal.

You may also like
Beste website maker 2020-2021
smmb review
SMMB Masterclass Review, Ervaringen 2020!

Reacties zijn gesloten.