Software Reviews

Express VPN review

express vpn review

Welkom bij deze Express VPN  Review!

Op de lijst van de betere VPN diensten staat ook Express VPN vernoemd. De reden hiervoor? Vele servers op verschillende locaties, eenvoudig in gebruik, veilig, uitgebreid en vooral klantgericht.

Voordat wij onze gehele review hierover schrijven willen we eerst nog even aanhalen wat eenVPN eigenlijk is.

Wat is een VPN?

Een VPN is een Virtueel PrivéNetwerk die gebruikers toelaat om hun dataverkeer via een beveiligde verbinding naar een externe server te versturen. Vanuit deze server wordt het dataverkeer op het internet geplaatst en zo biedt men de 3 belangrijkste zaken voor een internetgebruiker: Veiligheid, anoniem zijn en vrijheid in het surfen op het internet.

express vpn review

Gebruiksvriendelijkheid van Express VPN

Express VPN heeft ervoor gezorgd dat zijn software zeer eenvoudig te gebruiken is en met meerdere apparaten een verbinding kan gemaakt worden. Na betaling en aanmaak van je account ontvang je van hen ook meteen een handleiding die je helpt bij het gebruik van deze VPN dienst.

De interface van deze software – App is heel overzichtelijk en daarom dus ook heel eenvoudig in gebruik. Het leuke aan Express VPN is dat je hier zelf een server kan kiezen en er geen standaard server is ingesteld of aangeduid wordt. Hier ben je volledig vrij om zelf je keuze te maken.

Voor wie hier veel kennis over heeft, kan een aantal instellingen aanpassen door bij opties enkele functies zoals Kill switch en protocollen/bescherming tegen DNS-lekken te wijzigen. Hiervoor moet je wel wat technisch onderlegd zijn.

 

 

Bekijk deze Intro Video eerst!

express vpn review

Grootste speler op de VPN-markt

express vpn ervaringen

Express VPN is de grootste speler op de VPN-markt. Ze hebben een heel uitgebreide waaier aan servers op veel verschillende locaties verspreid over de hele wereld. Iedere locatie bevat meerdere servers. Zo is er, waar je ook bent, steeds een server beschikbaar die je helpt snel en veilig te surfen. Bovendien geeft een verdeling over heel de wereld, ook de mogelijkheid om content die geblokkeerd staat in een land, toch te omzeilen en te lezen.

Ook inhoud van Netflix is beschikbaar via deze VPN dienst. Geblokkeerde inhoud van bepaalde landen kan je hiermee uitschakelen en voor jezelf zichtbaar maken. Handig toch?

Als grootste speler op de VPN-markt bieden ze ook een zeer goede klantenservice. Om dit te staven hebben ze ook een 30 dagen geld terug garantie. Tevens is er een pagina met blogberichten die je kan opvolgen om zo meer te weten te komen.

Prijzen en abonnementen

Bij Express VPN zijn er 3 pakketten waaruit je kan kiezen. Om je te helpen bij een juiste keuze hebben we hieronder een opsomming gemaakt van de verschillende pakketten en prijzen:

 1. Abonnement voor 1 maand: 12,95 Dollar per maand
 2. Abonnement voor 6 maanden: 9,99 Dollar per maand
 3. Abonnement voor 1 jaar: 6,67 Dollar per maand

Op het eerste zicht, lijkt Express VPN vrij duur maar wij kunnen hier al meegeven dat je waar krijgt voor je geld. Binnen de abonnementen heb je een tal van handige functies, vrijheid, veiligheid en een goede klantenservice. Wie niet tevreden is kan terugvallen op de 30 dagen geld terug garantie. In deze garantie ben je ook 100% terugbetaald.

Je kan op ieder moment je abonnement opzeggen wanneer je dit toch zou wensen.

Wie deze VPN eerst even wil uittesten kan dit met een gratis proefversie. Voor Android klanten is dit 1 dag, wie iOS heeft, heeft de luxe om deze gratis test 7 dagen te behouden.

Express VPN is ook mobiel

Voor wie naast zijn desktop ook graag even op zijn smartphone wil inloggen, kan dit perfect zo uitvoeren. Express VPN heeft alles voorzien om ook op de mobiele telefoon, eenvoudig te kunnen inloggen op een server. De app werkt zeer goed en doet alles wat je ervan verwacht. Bij een 3g of 4G verbinding of ook via een wifi kanaal, kan je alles zeer snel opzetten en doorwerken.

Handig aan Express VPN is dat je met meerdere apparaten tegelijk kan verbinden. Toch is er een beperking opgelegd van maximum 3 apparaten. Indien je dus meer dan 3 apparaten hebt om te verbinden en dit echt belangrijk is voor je, zou je best overwegen voor een andere VPN dienst. Voor wie dit niet nodig heeft, werkt Express VPN meer dan voldoende.

Wat je moet onthouden

Wat je moet weten en zeker onthouden over Express VPN hebben we hieronder even opgesomd. Aan de hand van deze lijst kan u achterhalen of deze VPN iets voor u kan betekenen:

 • Gegarandeerde snelheid
 • Verspreide aantal servers over de wereld
 • Veiligheid
 • Privacy
 • Lokaal netwerk is toegankelijk
 • Gelijktijdig verbinden
 • Instelbaar met technische kennis
 • Handige mobiele App
 • Eenvoudige Software
 • Uitgebreide keuze en functies
 • Goede klantenservice
 • 30 dagen – 100% terugbetaald
 • Blog
 • Stabiel
 • Netflix beschikbaar
 • 3 abonnementen
 • Free trial
 • Onmiddellijk opzegbaar

Conclusie Express VPN review

Express VPN is de grootste speler op de VPN-markt met een zeer goede klantenservice. Deze VPN dienst is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een stabiele en veilige verbinding met verschillende servers, verspreidt over heel de wereld. De vele serverlocaties zorgen ervoor dat je je overal kan inloggen en ook de nodige blokkages kan omzeilen.

Wie technische kennis heeft, kan nog meer uit deze software halen dan de vele functies die hij al heeft. Wie snelheid belangrijk vind, zal deze VPN verbinding als goed omschrijven en wie veel onderweg is, kan met de eenvoudige en goede App ook een VPN verbinding maken.

Express VPN heeft 3 abonnementen die je kan afsluiten die ook onmiddellijk terug opzegbaar zijn. Zo behoudt je je vrijheid en kies jij welke weg je gaat. Wie deze VPN dienst eerst wil testen kan dit met de Free trial om daarna een beslissing te nemen naar een betalend abonnement.

Hoewel wij overtuigd zijn dat dit een goede VPN dienst is, is deze ook vrij prijzig. Maar wie graag een beetje meer betaald en kwaliteit wenst, kan zich zeker goed vinden in dit pakket.

Doordat zij een goede service hebben, snelheid en veiligheid kunnen garanderen, eenvoudig zijn in gebruik (zowel op desktop als op mobiel) en omdat zij de privacy van iedereen kunnen bewaren zijn ze niet alleen de grootste speler op de markt maar ook verkozen tot de beste VPN dienst. Wanneer je al deze belangrijke punten samentelt, is het dan ook meer dan zijn geld waard!

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN EXPRESS VPN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like
Jimdo logo
Jimdo review
Aweber review nederlands
Aweber Review 2021 Mailingsoftware

Reacties zijn gesloten.