Software Reviews

Enormail review

enormail review

Welkom bij deze Enormail Review!

Eén van de bekendste en populairste email marketing software uit nederland is Enormail. Deze software is gekend als één van de beste op onze markt. Je kan hier op een zeer eenvoudige manier je mailinglist opbouwen en daarna ook vanuit deze lijsten een mail versturen. Je hoeft niet alles manueel te doen. Gewoon de nodige instellingen doen en de rest ook automatisch laten verlopen. Wie nog meer wil dan een eenvoudige mail kan ook simpelweg een opt-in formulier klaarzetten.

Enormail biedt alles wat je nodig hebt voor een goede email campagne. wie beschikt over een webshop en goed draaiende website, kan met deze software nog meer bereiken. Zeker iets om over na te denken. Wij raden deze alvast aan en kunnen een hoog puntenscore opnoemen.

enormail ervaringen

Wat doet email marketing?

Wanneer je spreekt over een draaiende website waar je nog meer omzet wilt behalen, dan kan je beter spreken van email marketing op te nemen. Money is in the list en zeker bepaald in de mailinglist.

Wie nog zo geen lijst heeft, kan deze heel gemakkelijk aanleggen door alle gegevens van de klanten en bezoekers op te vragen. Dit kan via een inschrijvingsformulier, een contactpagina, registratieformule,… op je website. Wanneer de klanten en bezoekers hun gegevens nalaten kunnen deze opgenomen worden in de mailinglist.

Maar wat doen deze mailinglist nu eigenlijk? Wel iedere klant of bezoeker in deze lijst kan een nieuwsbrief van je ontvangen of een mail met een speciale actie. Zo worden klanten teruggelokt naar je website en kan er eventueel naar (nog) een verkoop overgegaan worden. Belangrijk is dat je een zeer aanlokkelijke mail opmaakt dat klanten en bezoekers uitdaagt om nogmaals bij je terug te keren.

Enormail is een goede software hiervoor en legt een stevige basis voor een goed draaiende email marketing.

 

 

Bekijk eerst onderstaande demo video

enormail review

WaaromEnormail?

Enormail is zeer eenvoudig in gebruik om al je mailcampagnes te beheren. Je hebt geen technische kennis hiervoor nodig. Wie zijn weg nog niet terugvind, zal dit wel snel leren en dat maakt dat deze software voor bijna iedereen toegankelijk is.

Maar naast zijn gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudigheid van dit platform hebben ze nog een tal van voordelen:

 • Mails gaan niet vaak naar de spambox van de mensen. Daardoor krijg je een betere open rate en worden mails echt wel gezien. Heel belangrijk wanneer je mensen wilt laten terugkeren en tot aankoop wenst te overtuigen.
 • Er zijn zeer handige en eenvoudige rapportages en statistieken. Hiermee kan je snel en eenvoudig al je mails nakijken en het succes opvragen.
 • Je kan een autoresponser instellen. Hierbij worden mails automatisch beantwoord en hoef je geen extra tijd te verliezen. Handig toch?
 • Je lijsten kunnen automatisch bijgewerkt worden. Ook dit bespaart je veel tijd en is super handig. Wanneer een klant vanuit je email marketing een aankoop doet, zal deze klant van de ene lijst overgaan naar een betalende klant. Zo bereik je de juiste mensen op de juiste momenten.
 • Je kan een opt-in formulier heel eenvoudig opstellen en dat zonder enige technische kennis.
 • Het design is aanpasbaar naar eigen smaak en gevoel. Daarbij verkrijg je ook enkele templates die je kan gebruiken.

Enormail is een goede software die ook de mogelijkheid biedt om toch meer automatisatie uit te voeren. Klaarzetten van je campagne en done.

enormail kortingscode

Enormail prijzen

Enormail is helemaal niet zo duur en ook wel één van de goedkoopste op deze markt. Wie een betaalbare en goede software zoekt voor zijn email marketing zit hier dus echt goed. Iedere website brengt al genoeg kosten met zich mee en daarom zijn de prijzen van deze software dan ook weer interessant.

Vergeet ook zeker niet dat een email campagne uiteindelijk ook weer geld opbrengt. Iedere euro wordt zo goed als verdubbelt en dat loont zich dan op termijn. Met de open rate die Enormail haalt, worden doelstellingen snel gehaald. Dat maakt van hen de betere tool. Wil je weten wat het kost? Er zijn twee bundels en prijzen bij hen te vinden:

 1. Het Sumo bundel
  1. Kostprijs: 15 Euro per maand
  2. Tot 2500 contacten
  3. Onbeperkte aantal mails
  4. 30 dagen gratis demo
  5. Bevat een autoresponder
  6. Nieuwsbrief designen
  7. Maken van een opt-in formulier
  8. Enkele basis landingspagina’s
  9. Contacten taggen en labelen
  10. Mailingslist aanpassen en beheren
  11. Rapportage en statistieken
  12. Zonder logo Enormail
  13. optie voor testmail
  14. Aangepaste DKIM
 2. Mammoet bundel
  1. Dit grootste bundel kost dan weer 60 Euro per maand
  2. Tot 10 000 contacten
  3. Onbeperkte aantal mails
  4. 30 dagen gratis demo
  5. Bevat een autoresponder
  6. Nieuwsbrief designen
  7. Maken van een opt-in formulier
  8. Enkele basis landingspagina’s
  9. Contacten taggen en labelen
  10. Mailingslist aanpassen en beheren
  11. Rapportage en statistieken
  12. Zonder logo Enormail
  13. optie voor testmail
  14. Aangepaste DKIM
  15. Beeldbank met professionele foto’s
  16. Email marketing cursus
  17. Contacten automatisering
  18. Leadvangers en popups
  19. Opt in Link

Elk bundel heeft een 30 dagen testdagen. Deze demo laat je even de omgeving aftasten en nagaan of deze software bij je bedrijf aansluit. Al snel zal je de kriebels te pakken krijgen en merken dat dit meteen een goede oplossing is. De 30 dagen testdagen zijn natuurlijk gratis. Daarna kan er een betaling volgen per maand of je kan ook overgaan tot een jaarlijks abonnement. Prijzen hierboven zijn zonder BTW percentage. Die moeten erbij geteld worden.

Verder kunnen we nog meegeven dat Enormail geen lange opzegtermijnen heeft. Iedere maand kan er opgezegd worden en dat zorgt voor geen kleine addertjes onder het gras. Wanneer je meer contacten wenst toe te voegen, kunnen prijzen verder stijgen.

enormail reviews

Conclusie Enormail review

Iedere klant bij Enormail is tevreden over de software. Ook wij hebben alles getest en zijn zeer tevreden. Wij raden deze dan ook aan wanneer je met een emailcampagne je webshop of website een boost wenst te geven. Het is daarnaast ook nog zeer eenvoudig in gebruik.

Je hoeft geen IT skills te hebben of over technische kennis beheren. Je vind er snel de weg en een campagne opstellen is easy.

Mails worden goed afgeleverd en komen niet terecht in de spam. Dit zorgt voor een hogere open rate dan de meeste softwares op deze markt.

Tot slot zijn de prijzen ook betaalbaar en helemaal niet zo duur. Het vraagt een kleine investering voor een groter succes. Wij geven deze software een hoge score en jij?

MAAK NU EEN GRATIS ACCOUNT BIJ ENORMAIL

You may also like
weebly review
Weebly review
wordpress video cursus
WordPress Video Cursus kopen? De Complete WordPress Cursus van Ferdy Korpershoek review

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *