Dating Reviews

EliteDating, Ervaringen! De Beste Dating Website voor exclusief Daten?

elitedating review

Welkom bij deze EliteDating review!

Het belooft een zonnige dag te worden vandaag! Maar wij gaan gewoon verder met onze Dating Reviews. De eerste dating website voor vandaag die we zullen behandelen is een vrij gekende naam in de dating wereld: EliteDating! Veel mensen zullen deze dating website al wel eens hebben zien passeren op Social Media of op Televisie. Laat ons er terug direct invliegen! Veel Leesplezier met deze EliteDating Review!

elite dating betrouwbaar

Wie of wat is EliteDating?

EliteDating is dus één van de meest populaire dating websites online de laatste jaren. Niet enkel in België maar ze zijn actief in verschillende landen. EliteDating is opgericht in Duitsland trouwens. Zoals je kan lezen in de naam van deze dating website gaat de focus naar mensen met “Hoger Diploma”. Dit is dus een specifieke doelgroep. Begin deze week hebben wij een uitgebreide review geschreven over een gelijkaardige dating website Match4me. Deze haalde trouwens een uitstekende score. Wil je meer weten over Match4me klik dan hier voor de uitgebreide review te lezen. Scoort EliteDating even goed? Dat zullen we vandaag ontdekken.

sf dating review

Kijken we even naar de home pagina dan zien we sterke cijfers passeren zoals:

 • 2500 nieuwe leden elke week!
 • 70% van de leden beschikt minstens over een Bachelor Diploma
 • 90% van de leden is 30 +
 • 70% van de leden hebben een universitaire opleiding afgerond

Ook even vermelden dat we de Applicatie van EliteDating hebben getest op zowel Ios(Apple) als Androdi(Google) en alles verliep zeer vlot. Een ander belangrijk punt die wij altijd bekijken is de verdeling man/vrouw. Zo zien we dat 52% van de leden mannen zijn en 48% vrouwen. Dus dit is alvast keuze genoeg voor iedereen.

Hoe werkt EliteDating?

Het aanmelden bij EliteDating is gemakkelijk.

 1. Maak een Gratis Account aan
 2. Vul uw profiel zo volledig als mogelijk in
 3. Doe de Persoonlijkheidstest(*meer info hieronder)
 4. Ga op zoek naar uw date

*De persoonlijkheidstest: deze is dus gemaakt in samenwerking met relatiedeskundigen en psychologen, gebasserd op de Five Factor Model-theorie van persoonlijkheidskenmerken, ontwikkeld volgens het psychologische model van McCrae en Costa(1992). Dit klinkt voor velen onder jullie misschien Chinees. Maar het is eigenlijk leuk om deze te doen. Volg gewoon de stappen en op het einde van deze test krijg je dan de analyse van uw test. Op basis daarvan krijg je dan passende matches. En dan wordt het pas echt leuk uiteraard 😉

Zoals bi j bijna alle dating websites kan je ook bij EliteDating je Gratis Aanmelden. Dit doen wij ook altijd direct om te zien of we alles wel kunnen vertrouwen en of het vlot werkt. Daarna kan je altijd uitbreiden naar een Premium Account.

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

elite dating ervaring

EliteDating Prijs, hoeveel kost EliteDating?

Er zijn dus 2 abonnementen mogelijk bij EliteDating. De gratis(ofwel basis) account en de Premium(betalende) account.

Starten doe je dus bij de Basis account en je kan genieten van volgende functies:

 • Beknopt wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel
 • Persoonlijke partnervoorstellen
 • Versturen en ontvangen van glimlachen en likes
 • Foto’s toevoegen

Dus hiermee kan je zeker al starten.

Wil je upgraden naar een Premium account dan heb je toegang tot de volgende exclusieve functies:

 • Alles van in de Basis Account
 • Onbegrensd communiceren
 • Foto’s bekijken
 • Profielbezoekers bekijken
 • Frequentere plaatsing van uw profiel bij andere leden
 • Volledig gebruik van de app
 • Verifieer uw profiel
 • Leesbevestiging bij verzonden berichten
 • Diepgaans wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel
 • Kismet: tot 20 verschillende partnervoorstellen per dag

Betalen kan met de meest courante opties zoals: Bancontact, Ideal, Paypal of Credit Card.

elitedating kosten

EliteDating Korting

Wat ons deze week opvalt in onze Dating Reviews is dat er bij niemand momenteel kortingen actief zijn. Maar we gaan er van uit dat deze nog wel zullen komen. Zeker bij speciale gelegenheden zoals Valentijn en andere leuke datums. Zodra deze actief zijn, zullen wij dit delen op onze website.

Is EliteDating betrouwbaar?

Of EliteDating betrouwbaar is? Deze vraag kunnen we ook met JA beantwoorden. Deze internationale dating website is ook al meer dan 10 jaar bezig in de dating wereld.(en blijft maar groeien). Na wat dieper te zoeken in de website zagen we dat de kantoren zijn gevestigd in Berlijn, Duitsland. (op een echt adres). Op de contact pagina vermelden ze ook BTW Nummer en KVK nummer(beide kloppen). De namen van de vertegenwoordigende bestuurders kunnen we ook terugvinden: Gitte Bendzulla en Michael Schrezenmaier.

Als je zelf nog specifieke vragen hebt, dan kan je deze eenvoudig sturen naar de klantenservice via een contactformulier. Wij hebben ook hier de test gedaan en 2 dagen laten hadden wij een antwoord op onze vraag.

elitedating reviews

Dating tips

Ook bij Elite Dating kan je je dus gratis aanmelden en kijken wie er allemaal op deze dating website zit. Maar met enkel aanmelden alleen zal je geen date kunnen scoren uiteraard. Daarom hebben wij hier een van de meest eenvoudige tips die je direct kan toepassen. Het is een klassieke fout die veel nieuwe mensen maken. Ze maken een account aan en gaan vervolgens op zoek naar een date tussen al de verschillende profielen. Maar zelf is hun eigen profiel totaal niet of beperkt ingevuld. Je moet dan niet verbaast zijn dat er niemand met je wil op date gaan. Vergeet ook niet om de uitgebreide Parship Review te lezen. Daarom, het klinkt zo eenvoudig maar toch maken enorm veel mensen deze fout. Je hoeft daarom geen tientallen foto’s van jezelf online te zetten maar 1 is al meer dan genoeg om te starten. En ook je interesses en dergelijke goed invullen. Je zal zien met deze eenvoudig tip zal je veel sneller een date scoren 😉

Beste Dating site?

Veel mensen die plots single worden, gaan na een bepaalde tijd op zoek op internet naar betrouwbare informatie over dating websites. Het laatste dat ze willen is dat ze geld verliezen of een ontgoocheling rijker zijn. Nu we Elite Dating al bijna een maand uitgebreid hebben getest kunnen we alvast meegeven dat dit ook een zeer betrouwbare en vooral professionele datingwebsite is. Of het effectief de beste dating website van België is lastig om te zeggen. Omdat Elite dating zich vooral richt op hoger opgeleiden! En in deze niche behoort Elite Dating zeker tot bij de beste!

EliteDating Reviews en ervaringen op Google

In ons review onderdeel zoeken we dus op Google naar ervaringen en verhalen over deze dating website. Bij EliteDating vinden we echt zeer veel reviews. Wij hebben ons best gedaan om de meeste te lezen. In het algemeen waren de meeste positief. Er waren hier en daar enkele negatieve reviews om diverse redenen. Maar dit leek ons eerder onterecht.

Conclusie EliteDating Review: Is dit de beste website Dating Website?

Is Elite Dating de beste dating website momenteel? Dat is de vraag die jullie nu zal bezighouden. Voor wie hier antwoord op geven willen we nog even verduidelijken dat deze dating website gericht is op een specifieke doelgroep namelijk Hoger Opgeleiden. In deze niche zitten niet zo veel dating websites. Dus in deze niche behoort Elite Dating zeker bij de beste van de klas. Dus JA! Wij kunnen EliteDating zeker aanraden. Maar in onze EliteDating review waarschuwen wij altijd iedereen om op elke dating website niet gek te doen. Start ALTIJD met een gratis account. Ook bij EliteDating kan je je eenvoudig gratis aanmelden. Op deze manier heb je niets te verliezen en heb je geen onverwachte kosten en dergelijk.

BEKIJK GRATIS DE VROUWEN/MANNEN BIJ ELITE DATING

You may also like
metjou review
Metjou Review, Ervaringen 2021! Hoeveel sterren voor deze dating website?
alleenstaande papas review
Alleenstaande Papas Review, Ervaringen 2021! Beste Datingsite voor alleenstaande ouders?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *