Health Reviews

Droog trainen protocol vrouwen review

Droog Trainen Vrouwen Protocol review

Welkom bij deze Droog Trainen Protocol Vrouwen review!

Iedereen heeft er wel is over nagedacht, afvallen. Bijna niemand is helemaal tevreden met hun lichaam en ik geef ze geen ongelijk, want niemand is perfect. Maar ik denk wel dat je tevreden kan worden met je eigen lichaam. Droog trainen protocol vrouwen kan u daarbij helpen.

droog trainen vrouwen protocol ervaringen

Wat is droog trainen protocol vrouwen?

Droog trainen (ook wel cutten genoemd) is een manier om te zorgen dat uw vetpercentage zo laag mogelijk word, maar wel al uw spiermassa behoudt. Als u uw vetpercentage verlaagd betekend dat dat uw spieren beter zichtbaar zijn en u dus ook een strakker lichaam krijgt.

Bij droog trainen wordt het vetpercentage zo laag mogelijk gebracht omdat dat namelijk bepaald of de spieren goed zichtbaar zijn of niet. Bij een vrouw is een sixpack te zien met een vetpercentage van 15-20%. Droog trainen is altijd een combinatie van training en een dieet.

In het e-book van Henry van Es (de maker) kun je dit allemaal terug vinden. Wanneer u zijn e-book bestelt, krijgt u meteen een mail met alle informatie van het product toegestuurd. Hieronder valt ook een link naar het online boek, waardoor u deze op uw laptop, uw telefoon of uw tablet kan lezen, waar u ook bent.

Het boek bestaat uit een lijst van allemaal tips en handige dingen om te weten, onder andere:

 • Een op maat gemaakt voedingsschema
 • Tips over voeding en krachttraining
 • Uitleg over hoe uw lichaam werkt en u het meest uit uw lichaam kan halen
 • U ontvangt belangrijke tools waardoor u uw zelfvertrouwen en uw motivatie toeneemt
 • Handige informatie over training en voeding

BEKIJK HIER DE RESULTATEN IN DEZE VIDEO

droog trainen protocol vrouwen review

 

 

BEKIJK NOG MEER INDRUKWEKKENDE RESULTATEN HIER

De inhoud van droog trainen protocol vrouwen

Zodra u droog trainen protocol vrouwen aanschaft, krijgt u veel informatie over hoe uw lichaam in elkaar zit, over eten en over krachttraining. In zijn boek begint Henry meteen bij het begin, oftewel hij laat je eerst zien waar je mee bezig bent.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Een overzichtelijk protocol met alle informatie die u nodig heeft
 2. De ideale start zodat u snel resultaat ziet
 3. Grip op voeding en eetbuien. Genieten hoort er nog altijd bij niet alles draait om fitness
 4. Op de juiste manier training
 5. Uw zelfvertrouwen en motivatie neemt toe
 6. Compleet voedingsschema en trainingsschema op maat
 7. U volgt het protocol op uw eigen tempo past goed bij een drukke baan
 8. Levenslang toegang tot belangrijke informatie en nieuwe ontwikkelingen
 9. Uw protocol altijd bij de hand door middel van uw smartphone, tablet en laptop

droog trainen vrouwen protocol reviews

Naast dit programma krijgt u ook 6 bonusonderdelen. Henry beweert dat de extra bonus in totaal een waarde heeft van €182,-. De bonus bevat de volgende onderdelen:

 

 1. 12 weken lang trainingsprotocol sportschool (ter waarde van €47,-)

Door deze bonus kunt u een trainingsschema zien op uw telefoon tijdens het trainen.

 1. 12 weken lang trainingsprotocol thuis (ter waarde van €47,-)

Door deze bonus kunt u een trainingsschema bekijken die speciaal voor thuis trainen ontwikkeld is. Hierdoor kunt u het droog trainen protocol ook volgen als u een druk leven leidt.

 1. Macronutriëntencalculator (ter waarde van €37,-)

Deze calculator rekent precies uit hoeveel calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten u nodig heeft. Zo weet je precies hoe uw ideale plan eruit komt te zien. Ieder lichaam is anders, dus weet u hierdoor zeker dat u goed bezig bent.

 1. Objectief progressie meten (ter waarde van €27,-)

Door middel van de juiste tools kunt u zien of u progressie heeft gemaakt. daarnaast leert u hoe een weegschaal werkt en dat er geen reden is om in paniek te raken als u uw gewenste gewicht nog niet heeft gehaald.

 1. Lijst met voedingsproducten (ter waarde van €17,-)

Voeding is een van de belangrijkste dingen om uw gewenste resultaat te behalen. Door middel van een lijst op uw telefoon, laptop en tablet kunt u zien welke voedingsproducten cruciaal zijn.

De voedingsmiddelen zijn uitgeschreven door middel van categorieën over calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten. Deze categorieën zijn stuk voor stuk duidelijk uitgewerkt, zodat u er genoeg informatie over krijgt.

 1. Training- en voedingslogboek (ter waarde van €7,-)

U ontvangt excelbestanden die u kunt gebruiken om bij te houden wat u eet. Het hele logboek is uitgewerkt door Henry, dus het enige wat u hoeft te doen is het logboek invullen.

wie is henry van es

Wie is Henry van Es?

De droog trainen academie (DTA) is opgericht door Henry van Es. Henry van Es is een ex-marinier, dus hij heeft zelf al genoeg ervaring met voeding en training. Naar verloop van tijd heeft Henry bij de marine een hoop kennis opgebouwd over voeding en training. Hij wilt zijn kennis graag delen met anderen, daarom heeft hij DTA opgericht. Door deze ervaring is hij ook zeer betrouwbaar. Als je er naar kijkt zijn er geen negatieve reacties over zijn producten te vinden.

Garantie

Henry geeft over zijn product een garantie van 90 dagen en u kunt de inkoopprijs terug krijgen als u niet tevreden bent over het product. Dit is niet iets wat je zou doen als je niet voor de volle 100% achter je product staat. Dit maakt het ook zo’n goed product. Hiermee laat Henry zien dat je niks te verliezen hebt bij het kopen van zijn product.

Is Droog Trainen Protocol betrouwbaar?

Het programma is grotendeels gebaseerd op feiten, dus u kunt niet snel fout zitten met het kopen van dit product.

Om uw doelen te kunnen behalen heeft u motivatie nodig. Het droog trainen van je lichaam kost heel veel tijd. Henry heeft een stappenplan ontwikkeld waarmee uw motivatie en doorzettingsvermogen zal toenemen. Dit heeft u hard nodig om door het gehele programma heen te komen.

Daarnaast is dit programma ontwikkeld voor beginners en gevorderden en kunt u er levenslang gebruik van maken. Ook krijgt u toegang tot nieuwe informatie die Henry via de mail en zijn programma met u deelt.

U kunt met droog trainen protocol vrouwen uw vetpercentage omlaag brengen. De resultaten van andere gebruikers laten dit namelijk overduidelijk zien.

Het is wel belangrijk om rekening te houden met uw leeftijd. Als u namelijk onder de 18 jaar bent is uw lichaam nog volop in de ontwikkeling en kunt u uw ontwikkeling schaden als u dit programma gaat volgen.

Conclusie Droog Trainen Vrouwen Protocol Review

Droog trainen protocol vrouwen is een e-book gemaakt door Henry van Es, een ex-marinier. Hij heeft een programma ontwikkeld om u te helpen met het behalen van uw ideale lichaam. Hij staat zelf voor de volle 100% achter zijn product en door zijn achtergrond weet hij veel over voeding en training. Uit dit alles kan ik concluderen dat dit product erg aan te raden en ook nog eens zeer betrouwbaar is.

Klik hier en claim een speciale korting 

You may also like
de keto revolutie review
De Keto Revolutie Review
droog trainen mannen protocol ervaringen
Droog Trainen Protocol Mannen Review!

Reacties zijn gesloten.