Beste Hosting Reviews

Combell review

combell review

Welkom bij deze Combell review!

Wanneer we spreken over een bekend merk binnen de Belgische of zelf Europese hosting wereld, dan spreken we uiteraard van Combell. Dit bedrijf kent al meer dan 18 jaar ervaring in hosting en kent daarbij ook bijna ieder IT infrastructuur, applicaties en websites. Deze webhosting partij bestaat sinds 1999 en heeft zich al aardig laten doorgroeien. Momenteel staat de klantenteller dan ook op meer dan  167.752 klanten en hebben ze een mooie score van 4,8 op 5 voor service, kwaliteit en snelheid. Hieronder vind je onze review over Combell en alle informatie die je moet weten over deze provider.

combell review 2019

Waarom kiezen voor Combell

Combell is niet alleen het meest gekend maar ook het meest populaire hosting bedrijf in België. Ze hebben dan ook een groot aandeel op deze Belgische markt wat hosting betreft. Doordat ze dit groot aandeel bezitten, kunnen ze de kosten drukken in het hosting pakket die ze aanbieden en dat maakt het net interessant voor u als klant. Toch liggen ze nog iets duurder dan een hosting provider zoals Siteground, maar goed, hier krijg je dan ook een Nederlandse ondersteuning die van goede kwaliteit is. Daarnaast krijg je ook een zeer goede hosting en klantenondersteuning.

Wanneer wij kijken naar de service en kwaliteit van hosting bij Combell kunnen wij hier weinig aan opmerken. Ook wanneer je reviews van deze hosting partij zal opzoeken en doorlezen, zal je vooral positieve ervaringen terugvinden. Ook niet onbelangrijk is de laadtijd. Wanneer een website te traag gaat, zal de klant ook snel afhaken. Combell doet er alles aan om deze laadtijd zo hoog mogelijk te houden en is als zeer goed beoordeeld.

Enig klein minpuntje? De beperking op websites in je verkozen pakket. Dat is niet altijd even handig maar ook de meeste website beheerders hebben daar geen groot probleem bij.

CLAIM HIER UW TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

Combell bundels en prijzen

Combell biedt 3 verschillende bundels aan met shared hosting. Wanneer je je wilt aansluiten bij deze provider overloop je best even de bundels hieronder, zodat je weet bij welk pakket je het best aansluit. Kies pas een bundel wanneer je hiervoor 100 % overtuigd bent. Ben je niet helemaal zeker? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, zij helpen je graag verder.

 1. Essential bundel
  1. Kostprijs: 9,33 Euro per maand
  2. Na 12 maand verhoogt naar 12,49 Euro per maand
  3. Gratis domeinnaam
  4. 100 GB dataopslag
  5. 50 GB webruimte met snelle SSD
  6. 50 x 1 GB mailbox
  7. 4 websites
  8. Gratis SSL certificaat voor een veilige website
  9. One click installatie voor CMS
 2. Professional bundel
  1. Kostprijs: 9,33 Euro per maand
  2. Na 12 maand verhoogt naar 18,65 Euro per maand
  3. Gratis domeinnaam
  4. 250 GB dataopslag
  5. 100 GB webruimte met snelle SSD
  6. 250 x 25 GB mailbox
  7. 5 websites
  8. Gratis SSL certificaat voor een veilige website
  9. One click installatie voor CMS
 3. Expert bundel
  1. Kostprijs: 17,62 Euro per maand
  2. Na 12 maand verhoogt naar 35,24 Euro per maand
  3. Gratis domeinnaam
  4. 500 GB dataopslag
  5. 250 GB webruimte met snelle SSD
  6. 750 x 25 GB mailbox
  7. 6 websites
  8. Gratis SSL certificaat voor een veilige website
  9. One click installatie voor CMS

Zoals je kan zien hebben alle bundels het eerste jaar een mooie korting. Zo hoef je het eerste jaar geen grote bedragen op tafel te gooien. Iedere bundel geniet van een gratis domeinnaam voor het eerste jaar en je verkrijgt in iedere bundel een SSL certificaat voor al je websites.

Wie wil overstappen naar Combell kan genieten van een gratis en zorgeloze verhuisservice. Zo kan je als leek zonder enige technische kennis ook heel eenvoudig je domeinen migreren.

Wie eerder verkiest om een reseller hosting te nemen kan best even een kijkje nemen op hun website, want ook daar hebben zij bundels voor.

combell review

Combell support

Wie vragen heeft of met een probleem zit, kan beroep doen op het support team van Combell. Zij staan dag en nacht voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Het support team kan je telefonisch bereiken en omdat Combell je wil garanderen dat je niet eindeloos aan de lijn hoeft te wachten, zorgen zij voor een specialist voor jouw probleem. 24/7 kan je hen bereiken, zelfs op feestdagen. Hierin willen zij het verschil maken met de concurrentie.

Heb je dringend een back-up nodig? Werkt je website niet meer goed door een verkeerde bewerking? Dan kan je gebruik maken van je dagelijkse back-up. Combell garandeert zo dat je steeds weer de laatst werkende versie van je site kan ophalen. Nog een zorg minder.

Combell haalt ZILVER in onze top 10 van Beste Hosting!

Ontdek onze Top 10 van beste Hosting hier.

Vimexx staat nog altijd dik verdiend op nummer 1 in onze TOP 10 van beste WordPress hosting! Lees hier onze uitgebreide Vimexx Review.

Verdere diensten bij Combell

Naast shared hosting kan je ook voor volgende zaken bij hen terecht:

 • Reseller hosting
 • Hosting met WordPress ondersteuning
 • Aankopen en registreren van domeinnamen
 • SiteBuilder
 • Office 365
 • E-mail hosting

Je leest het goed. Ook Combell heeft een WordPress ondersteunende omgeving. Beschik jij over meerdere wordpress websites? Dan kan je deze zorgeloos bij hen verder hosten. WordPress is momenteel een van de populairste website platforms ter wereld en daar heeft ook Combell zich op gericht. Bij deze provider krijg je een extra beveiliging tegen Mallware en hacking en dankzij een auto-patching zijn ook alle kwetsbare automatisch hersteld.

Naast WordPress kan je ook andere platformen onderbrengen zoals Drupal, Joomla en Magento.

beste hosting belgie

Conclusie Combell review

Combell is niet alleen de populairste maar ook het meest bekende hosting partij in België. Door de grote aandelen drukken zij de prijs op hun bundels en dat maakt het voor jou ook interessant.

Alle bundels bevatten gratis SSL certificaten voor de veiligheid van je website en een gratis domeinnaam voor het eerste jaar. Bovendien kan je gebruik maken van meerdere e-mailaccounts en grote dataopslag.

Combell kent een goede en hoge score op vlak van klantenservice, kwaliteit en snelheid. Drie belangrijke punten voor een goed draaiende websites. De klantenservice vol specialisten, staan 24/7 voor je klaar, zelf op feestdagen. Je staat er dus nooit alleen voor. Wil jij overstappen naar Combell, maak dan gebruik van de gratis verhuisservice, leun terug en maak je vooral geen zorgen.

Bij deze provider kan je terecht met ieder website platform en ook voor de populaire WordPress hebben zij een hosting klaar.

Wij kunnen met onze bevindingen aangeven dat de hoge score zeker geen toeval is. Ze zijn niet alleen gekend, populair maar ook uitstekend in kwaliteit en service.

Een aanrader voor wie nog op zoek is naar goede hosting partij in eigen taal.

CLAIM HIER UW TIJDELIJKE KORTINGSCODE VAN COMBELL

You may also like
hostgator reviews
Hostgator reviews, ervaringen
bluehost reviews
Bluehost review

Reacties zijn gesloten.