Software Reviews

ClickFunnels vs Instapage – Vergelijking marketingtools

clickfunnels of Instapage

Het kiezen van een goede marketingtool voor je website, kan een hele opgave zijn. Zeker omdat deze van belang kunnen zijn voor het halen van goede leads en het aanbrengen van enkele nieuwe klanten. Er zijn heel wat platformen en programma’s die je hierbij kunnen helpen en wij hebben 2 grote hiervan beoordeeld en met elkaar vergeleken. Lees hieronder de beoordeling en vergelijking van ClickFunnels vs Instapage.

Wat doen ze?

Om een antwoord te kunnen bieden op je vraag, welke partij je nodig hebt, is het heel belangrijk te weten wat je nodig hebt. Neem je een all in one pakket? Of ga je enkel voor een goede landingpage? Zowel ClickFunnels als Instapage, hebben beiden een goede reputatie en bevatten een handige en krachtige tool.

ClickFunnels is een platform voor het opbouwen van zeer goede Sales Funnels en websites. Met deze krachtige tool kan je op een zeer eenvoudige manier, en zonder technische kennis, een heel goede website opbouwen met daarin een mooie en vooral duidelijke landingpagina. Door het overzicht en duidelijke look, zullen klanten snel de weg kennen naar de aankoopknop. Daarbovenop kan je in dit platform ook zeer goede sales funnels opbouwen. Deze helpen je een succes opbouwen in je online verkoop en het aanwerven van leads. Bovendien kan je bij Clickfunnels ook enkele webinars opzetten. Lees hier onze Clickfunnels review

ClickFunnels bevat alles wat je nodig hebt, van hosting, e-mailcampagnes, tot sales funnels en een goede website.

Instapage is dan weer een web gerelateerde app die je helpt met het maken van landingpagina’s met de daarbij horende marketingcampagnes. In deze tool kan je heel eenvoudig je website bouwen, hosten en splitsen indien nodig. Deze tool bevat een heel eenvoudig drag and drop systeem, waardoor de opbouw nog eenvoudiger en snel verloopt. Daarnaast biedt deze app enkele gratis alsook betalende sjablonen die je kan gebruiken voor het maken van je landingspagina. Je kan alle sjablonen natuurlijk wat aanpassen naar eigen smaak.

 

 

Ontdek het geheim van Clickfunnels in de volgende video …

clickfunnels review

 

Voor wie?

ClickFunnels is een ideale tool voor marketeers, kleine bedrijven die geen eigen IT afdeling willen opstarten en toch al zijn producten online wenst te promoten. Deze tool is voor iedereen die zijn omzet wenst te vergroten en ook verkoop wil genereren.

Ieder niche is hier welkom en kan hier zeker in terecht. Als we kijken naar de typische klanten die je hier terug kan vinden, zien we vooral freelancers, kleine bedrijven tot middelgrote bedrijven. Zowel technische als niet technische mensen. Manusje van alles…

Instapage is dan weer de tool voor iedereen die een product op de online markt wenst te plaatsen. Maar ook diensten worden hier aangeboden. Deze tool is vooral bedoeld voor de niet te grote bedrijven die toch alles in handen willen nemen. Typische klanten hier zijn de middelgrote bedrijven. Hier hoeven ze geen technische kennis te hebben om toch al het creatieve en marketinggegeven in handen te nemen.

Beide tools hebben een mogelijkheid tot tracking en zorgen voor een goede publicatie van je product of dienst.

clickfunnels ervaringen

ClickFunnels vs Instapage – Prijzen

Bij ClickFunnels heb je 2 verschillende prijsbundels waaruit je kan kiezen. Daarbij krijg je ook een gratis proefperiode van 14 dagen waarbij je de tool volledig kan ontdekken. Handig voor iedereen die toch wat twijfelt. Zo kan je gemakkelijk even aftasten en snel merken hoe deze eenvoudige tool je verder kan helpen.

 1. Starters bundel
  1. Kostprijs 97 Dollar per maand.
  2. 20 sales funnels
  3. 100 pagina’s
  4. 20.000 bezoekers per maand
  5. 3 domeinen
  6. Onbeperkte aantal leads
 2. Enterprise bundel
  1. Kostprijs 297 Dollar per maand.
  2. Alles van eerste bundel +
  3. Onbeperkte sales funnels
  4. Onbeperkt dataverkeer
  5. Onbeperkt bezoekers
  6. onbeperkte aangepaste domeinen

Instapage heeft dan weer 3 bundels waaruit je kan kiezen. Ook zij bieden een 14 dagen proefperiode aan. Ook hier kan je dus eerst even aftasten of deze tool echt bij je past.

 1. Core bundel
  1. Kostprijs 79 Dollar per maand. (Bij jaarlijkse betaling: 69 Dollar per maand)
  2. 20 + Integraties
  3. Instablocks
  4. Real-time samenwerking
  5. mobile responsive
 2. Optimizer bundel
  1. Kostprijs 129 Dollar per maand. (Bij jaarlijkse betaling 99 Dollar per maand)
  2. alle core-functies
  3. Warmtekaarten
  4. A/B testen
  5. Dynamische tekstvervanging
 3. Team en bureau bundel
  1. Kostprijs 229 Dollar per maand. (Bij jaarlijkse betaling 179 Dollar per maand)
  2. Alles van optimizer +
  3. 15 Privé- subaccounts
  4. controlelogboeken
  5. leadmeldingen

TEST CLICKFUNNELS 14 DAGEN GRATIS!

Alle bundels zijn prijs kwaliteit gericht. Wanneer je dan geen keuze kan maken uit deze lijst, is het handig om ook de leads na te kijken. Het is namelijk heel belangrijk dat je zoveel mogelijk leads kan binnen halen in je sales funnels. Dat is ook het doel waarom je voor één van deze marketingtools zou kiezen.

Wij kunnen meegeven dat je voor veel leads, goed zit bij ClickFunnels. Daar heb je een heel hoog limiet voor de leads en bezoekers. Zo hoog, dat je steeds je targets kan halen.

Check Hier onze Clickfunnels review!

Conclusie vergelijking ClickFunnels vs Instapage

ClickFunnels kunnen we in deze vergelijking zeker als winnaar aanduiden. Ze bieden een alles in 1 tool voor de complete opbouw en marketing van je website. Daarnaast heb je in iedere bundel een heel hoog tot onbeperkte limiet op het halen van je bezoekers en leads naar je funnels. Dit is dan ook weer van groot belang. Daarvoor kies je dan ook één van deze marketingtools.

Het lijkt ons ook niet onbelangrijk om mee te delen dat je bij ClickFunnels een zeer goede klantenservice hebt, die je graag verder helpt met al je vragen. Bovendien hoef je in deze tool geen technische kennis te hebben om aan de slag te kunnen. Alles is er zo overzichtelijk alsook eenvoudig. Iedereen kan met deze tool, op een eenvoudige manier, een goede website bouwen.

Wie erover denkt bij hen aan te sluiten kan gerust een proefperiode van 14 dagen aanvragen. Daarbij kan je even proeven van alle mogelijkheden binnen dit platform. Eénmaal de smaak te pakken, zal je heel snel willen overschakelen naar een betalende formule.

ClickFunnels is dan ook niet voor niets, één van de populairste marketingtools op de markt. Je kan hier allerlei sales funnels opbouwen en beheren en ook geautomatiseerde mails, is hier een optie.

Het grootste voordeel van ClickFunnels, tegenover Instapage, is dat je hier bijna alle aspecten van de verkoopproces kan beheren. Dit van het opmaken van je mails, website, sales funnels alsook je doelgroep selecteren, tracking en opvolging. Dit maakt hen ijzersterk!

KLIK HIER EN TEST CLICKFUNNELS 14 DAGEN GRATIS!

 

 

 

 

 

You may also like
weebly review
Weebly review
kajabi review
Kajabi review

Reacties zijn gesloten.