Software Reviews

ClickFunnels vs BuilderAll – Vergelijking Funnelbuilders

clickfunnels vs builderall

Wie een hoogwaardige verkoopsfunnel of landingspagina wil bouwen, komt onvermijdelijk op hetzelfde probleem uit, namelijk efficiënt opbouwen van funnels en pagina’s. Daarom hebben wij voor jullie een vergelijking gemaakt tussen BuiderAll en ClickFunnels.

Hieronder kan je onze vergelijking lezen en vertellen we je alles wat je moet weten over beide partijen. Welke platform is de winnaar in onze vergelijking? Welke funnelbuilder raden wij je aan? En waarom zou je voor één van deze partijen moeten kiezen?

OPGELET: Deze partijen zijn enkel platforms die je helpen om zaken alleen op te bouwen. Bekijk hier onze Clickfunnels review.

BuilderAll vs ClickFunnels – Wat doen ze?

Voor wij onze vergelijking opstellen is het van belang eerst aan jullie mee te delen wat deze twee partijen zoal doen en wat je van hen kan verwachten. Enkele details achter de schermen kan jullie al een stuk vooruit helpen om deze review verder te lezen.

 

 

Bekijk alvast eerst deze video …

clickfunnels review

Clickfunnels en Builderall Review

 1. BuilderAll
  Is een online service / Platform die je kan helpen om landingpagina’s op te bouwen. Daarnaast kan je op deze pagina’s enkele tools of knoppen plaatsen die je helpen om enige verkoop te genereren. Wie op zoek is naar grote verkoop zal dan ook de naam BuilderAll vaak tegenkomen. Hieronder kan je de voordelen terugvinden van deze partij:

  1. Onbeperkt aantal Funnels
  2. Onbeperkt aantal pagina’s
  3. E-mail autoresponder
  4. max 10.000 abonnees
  5. Onbeperkt aantal bezoekers
  6. Meer dan 10.000 abonnees? Upgrade mogelijk
 2. ClickFunnels
  Is ook een platform of online service waarbij je verkoops Funnels en landingpagina’s kan opbouwen. Daarnaast hebben zij ook een mogelijkheid voor een online onderneming op te starten en ze bieden een hoge kwaliteit. Ook hieronder enkele voordelen van ClickFunnels:

  1. Topkwaliteit pagina’s tot 20
  2. 20 Funnels met topkwaliteit
  3. Tot 20.000 bezoekers per maand
  4. 100 pagina’s
  5. Follow up van e-mails
  6. Follow up van sms-berichten
  7. Trackrecord mogelijkheden
  8. Verkoopservice

KLIK HER EN TEST CLICKFUNNELS 14 DAGEN GRATIS

Wie beide partijen opzoekt, zal veel positieve ervaringen lezen. Wat wij alvast kunnen meegeven over ClickFunnels is dat zij iets duurder zijn dan BuilderAll maar daarom ook meer kwaliteit bieden. Zij zijn dan ook een van de best verkochte online verkoop kanalen. De pagina’s en Funnels zijn hoogwaardig en kennen een super design.

clickfunnels review 2019

Beoordeling

Wanneer je op zoek bent naar een online platform die je het best kan helpen met het opbouwen van een goede verkoopsfunnel of landingspagina, is ClickFunnel een absolute topper en de meest goede optie om te kiezen. Ze hebben een tal van populaire functies en bieden een goede service. Wanneer je al hen functies op een rij zet zal je merken dat je bij hen ook de meeste ondersteuning naar verkoop terugvind.

Wanneer we de totaalprijs voor beiden platformen bekijken dan kunnen we zien dat ClickFunnels hier veruit de hoogste prijzen draagt. Toch zal het je beter niet afschrikken daar zij een zeer goede kwaliteit tegenover de prijs plaatsen. De laagste mogelijke prijs nemen is dan ook niet steeds de beste oplossing dus laat je niet te snel misleiden. Wanneer je kwaliteit en service tegenover de prijs plaatst, dan kan je zien dat het toch aantrekkelijk blijft om voor ClickFunnels te kiezen. Wanneer je dan ook je website zelf wenst te bouwen, is het des te belangrijk dat service, kwaliteit en eenvoudigheid voorop staat. En daarin kan ClickFunnels je het best verder helpen.

Het aantal pagina’s die je kan maken verschilt ook van het platform die je verkiest. Natuurlijk is het bouwen van onbeperkt aantal funnels nogal nutteloos indien je niet voldoende pagina’s beschikbaar hebt. We kunnen dan ook stellen, indien je beperkt bent in het aantal pagina’s, dat je ook beperkt ben in je websites. Hierbij kunnen we meegeven dat BuilderAll het wel toelaat om hun klanten onbeperkt aantal pagina’s te laten maken. ClickFunnels zit hier op een limiet van 100 pagina’s. Op zich is dit al vrij veel en voldoende voor de meesten onder ons. Beide platformen geven ons hier dan ook de vrijheid om creatief te zijn en weinig beperkingen te hebben.

Naast het aantal pagina’s is ook het aantal bezoekers per maand van groot belang voor je succes. Wanneer je een beperking krijgt van het aantal mensen die in je Funnels terecht kunnen komen, kan dit natuurlijk een stuk van je inkomsten wegnemen. Wanneer we naar de vergelijking tussen deze beide platformen kijken, kan je zien dat het aantal bezoekers per maand bij ClickFunnels dan ook een pak hoger liggen. Deze biedt je dan ook de garantie dat je weinig tot geen beperking hierop hebt. Bekijk hier nog even onze Clickfunnels review.

Conclusie BuilderAll vs ClickFunnels vergelijking

Beide platformen zijn een hulpmiddel om enkele landingpagina’s te maken en verkoop funnels op te stellen. Daarbij is het doel zoveel mogelijk winst maken en dit zo gemakkelijk mogelijk uit te voeren. Waar je bij BuilderAll als leek nog even zal zoeken, kan je bij ClickFunnels heel eenvoudig aan de slag. Zonder enige technische kennis, zal je hier al heel snel de weg vinden.

Toch is het zo, wanneer je de verschillende platformen met elkaar vergelijkt dat je steeds enkele voor- en enkele nadelen zal herkennen. Indien je op zoek bent naar het meest eenvoudig in gebruik en eenvoudig in marketing beheer dan kiezen mensen vaak voor ClickFunnels.

clickfunnels review

Ook wij kunnen ClickFunnels verder aanraden en als Winnaar in de vergelijking aanduiden omdat zij meer bezoekers toelaten naar je sales funnels en zo een succes kunnen garanderen. Met dit platform kan je naast het bouwen en beheren van je landing pagina’s ook nog eenvoudig je mails beantwoorden en er is ook een trackings mogelijkheid.

Maar let op, laat je niet misleiden door prijs. Vaak kiezen we ervoor om goedkopere alternatieven voor te nemen zoals bijvoorbeeld BuiderAll. Echter als we de kwaliteit naast de prijs leggen, dan is er geen enkel platform die aan dit niveau kan tippen. ClickFunnels heeft een hoger prijskaartje. Maar daarvoor bieden zij dan ook een betere kwaliteit en dit een stuk hoger dan de meeste andere platformen.

Ook de service is bij dit platform top. Mensen worden er snel geholpen en de klanten tevredenheid ligt er hoog. De service die zij bieden zal je dan ook weer niet snel bij anderen terugvinden. En dat zie je natuurlijk in de prijs.

KLIK HIER EN TEST CLICKFUNNELS 14 DAGEN GRATIS

You may also like
semrush review 2019
SEMrush review Nederlands
express vpn review
Express VPN review

Reacties zijn gesloten.