Software Reviews

Builderall review

Voor wie Builderall nog niet kent kunnen we dit perfect omschrijven als een alles in 1 één tool voor online zaken doen en online marketing. In dit platform vindt je de mogelijkheid om je bedrijf online op te bouwen naar eigen wens. Jij kiest hierin welke paden je bewandelt en hoe jij je zaak wilt laten groeien. Doe je dit met een webshop of sales Funnel? Builderall kan het allemaal en jij kiest!

 

Builderall functies

Builderall is een zeer uitgebreid platform. Om jullie een beeld te laten vormen wat het allemaal kan, hebben we alle functies een opgesomd:

 • Beschikbare templates waaruit je kan kiezen
 • eenvoudig opbouwen van dynamische pagina’s
 • Maken van landing pages
 • Opzetten Sales Funnels
 • Check out mogelijkheden
 • Up selling programma
 • Analyseren en statistieken voor het opvolgen van je succes
 • Integraties met verschillende apps zoals Facebook en Google analytics
 • Tool om een webinar op te starten
 • Chatbot om liveChat met je klanten mogelijk te maken
 • Emailmarketing
 • Pixel Perfect Builder om je site eenvoudig en in blokken op te bouwen
 • Aanbieden van E-learning aan je klanten

Zoals je hierboven kan zien, is Builderall een echt all in one tool waar je zeer uitgebreid je zaak online kan opbouwen.

Waarom kiezen voor Builderall

Met deze tool kan je niet alleen je zaak online opbouwen maar ook analyseren en optimaliseren. Daarnaast is het zeer eenvoudig in gebruik. Een leek die niks weet over de webwereld kan hier ook perfect zijn weg in vinden.

Voor het bouwen van je website, maakt Builderall gebruik van een drag-and-drop HTML 5 editor. Met deze functie hoef je geen technische kennis te hebben om je site volledig op te bouwen. Maak een keuze uit de vele beschikbare templates en start maar met het slepen van je verschillende blokken. Daarnaast zijn alle templates responsive. Dit betekent dat deze overal mooi te bekijken zijn. Wie dus je website bezoekt op een smartphone of tablet, zal deze even goed zien als op een desktop.

Wat niet zo handig is aan deze tool, is wanneer je reeds over een website beschikt, je deze niet zomaar in Builderall kan overnemen. Hier moet je volledig vanuit deze tool werken en je site opbouwen vanuit dit platform.

Wie hulp nodig heeft voor het bouwen van zijn website of de verschillende functies binnen dit platform kan gebruik maken van de Knowledge base waar alle nodige info en video’s beschikbaar zijn. Deze kunnen je helpen met de nodige kennis op te doen zodat je verder op kan bouwen.

Wie graag een kleine extra verdiend kan gebruik maken van het affiliate programma binnen Builderall. Dit programma vraagt om te verkopen van andere mensen, waar jij dan je deel van verdiend. Meer en meer online platformen maken hier gebruik van maar Builderall heeft hier een extra puntje voor:

 1. 100% van de 1ste maand kost is voor jouw, wanneer iemand zich nieuw aanmeld
 2. 30% van iedere maand die daarop volgt is ook voor jouw
 3. Wanneer iemand uit uw contactpersoon zich ook aanmeldt, krijg jij hier ook je verdienste van.
 4. Na 2de graad houdt het natuurlijk op

Door dit mooi aanbod is iedereen Builderall gaan doorverwijzen, maar geef toe dat het dan ook een mooi extra is als lid, waar je ook wel gebruik van zou maken.

 

Builderall prijzen

Bij Builderall heb je 3 verschillende pakketten waaruit je kan kiezen met elk zijn prijs en functies. Wij hebben ze hieronder opgesomd zodat je weet wat je in deze pakketten kan verwachten.

 1. Builderall Web Presence pakket:
  1. Kostprijs: 9,90 Dollar per maand
  2. Onbeperkt aantal pagina’s
  3. Onbeperkte subdomeinen
  4. Onbeperkte aantal bezoekers
  5. Pixel Perfect Building
  6. Premium hosting
  7. SSTP
  8. Integratie van apps
  9. Support
 2. Builderall Digital Marketing pakket:
  1. Kostprijs: 29,90 Dollar per maand
  2. Complete web presence pakket
  3. Builderall apps
  4. e-mailmarketing
  5. 15 domeinnamen
  6. SSL
 3. Builderall Business pakket:
  1. Kostprijs:49,90 Dollar per maand
  2. complete Digital Marketing pakket
  3. Webinar ondersteuning
  4. Chatbot
  5. e-commerce ondersteuning
  6. Builderall Affiliate
  7. managing tool
  8. Toegang tot Business Community
  9. CDN hosting

Wanneer je denkt over te stappen naar Builderall raden wij aan om minstens het marketing pakket te nemen. Vanaf dit pakket kan je Builderall gebruiken zoals het echt hoort.

Voor wie twijfelt kan een gratis proefperiode aanvragen van 7 dagen waar je het platform kan ontdekken.

Wat je moet onthouden

 • Builderall is een heel uigebreid all in one tool
 • Prijs/kwaliteit ligt hier zeer goed
 • Heeft veel templates
 • Is krachtig in opzet
 • heeft een affiliate programma
 • Heeft vele marketingtools
 • e-commerce ondersteuning
 • Heeft veel kennis in databases waar je terecht kan
 • Heeft eenvoudige managing tool
 • Heeft wel geen live chat ondersteuning wat een minpunt kan zijn indien je dit wenst
 • Heeft wel wat tijd nodig voordat je alles onder de knie hebt want tools lijken wat op elkaar

Conclusie Builderall review

Indien je als bedrijf op zoek bent naar een goede en uitgebreide all in one marketing tool dan is Builderall zeker een goede tool om over na te denken. Bovendien kunnen we stellen dat de prijs vrij laag zit volgens wat je allemaal ervoor terugkrijgt.

Wie niet helemaal overtuigd is of de tool eerst wenst uit te testen kan dit doen via de 7 dagen gratis proefversie. Hiervoor hoef je je niet te registreren met creditcard en verloopt de proefperiode automatisch na 7 dagen. Wanneer je Builderall goed ontdekt hebt, zal je gauw merken dat deze tool veel aankan en perfect is om je zaak online te bouwen en uit te breiden is. Daarnaast zijn de online marketing opties een super extra.

Het enige minpuntje die wij kunnen meegeven is de optie live chat die hier niet bestaande is. Wanneer je dus een vraag hebt, kan je die niet live aan een medewerker vragen. Daarvoor hebben ze wel een zeer uitgebreid knowledge base waar je veel in terugvind.

Wie dit pakket wil aanschaffen raden we aan toch minstens het marketing pakket te nemen. Het eerste pakket is net te beknopt in opties en zal je snel vervelen.

 

 

 

You may also like
shopify review en ervaringen
Shopify review
weebly review
Weebly review

Reacties zijn gesloten.