Beste ecommerce Software Geld Verdienen

Bol Masterclass Review, Ervaringen! Jia Ruan betrouwbaar?

jia ruan ervaringen

Welkom bij deze Bol Master Class Review!

Heb jij ook al eens gedroomd om slapend rijk te worden? Wel slapend is niet geheel juist maar passief rijk worden, dat kan en dit met de Bol Masterclass 2.0 van Jia Ruan.

Deze e-commerce les over verkopen via Bol.com leert je hoe je passief, veel geld kan verdienen door ietwat van je denken aan te passen en eenvoudigweg via Bol.com je verkopen laat lopen. Jia Ruan, een jongen van 22 jaar legt daarin zijn succes uit en toont je de weg naar het succesvol en vrij leven.

Voor ieder die hier sceptisch tegenover staat of niet gelooft dat dit echt kan, hebben wij alvast deze review opgesteld met daarin de volledige uitleg wat je hierin kan verwachten.Wij vinden het alvast een aanrader voor iedereen die aan e-commerce doet.

jia ruan reviews

Jia Ruan ervaringen, betrouwbaar?

Jia Ruan is een succesvolle jongen van 22 jaar die zich in 2017 hard omhoog gewerkt heeft met de verkopen via Bol.com. Daarvoor heeft hij een import aan producten gedaan uit Azië en verkoopt deze aan een duurdere prijs op Bol.com. Het is een succes waarbij hij meer dan duizenden euro’s per maand verdiende en dat succes wil hij dan ook met iedereen delen.

Hij is er dan ook van overtuigd dat iedereen een betere helft van hunzelf wil worden en dat een aanpassing in mindset + verkoop via Bol.com een deel van hun succes kan zijn.

Daarom heeft hij een cursus opgesteld om mensen deze vaardigheid aan te leren en heeft hij Bol Masterclass 2.0 opgericht.

Naast deze cursus is hij ook een populaire jongen met een eigen Youtube kanaal. Hij kent ongeveer 20 000 volgers en dat op zo een jonge leeftijd.

bol masterclass ervaringen

Bol Masterclass 2.0

Bol Masterclass 2.0 is een cursus opgesteld om mensen te leren hoe ze veel geld kunnen verdienen door te verkopen via bol.com. Deze cursus is in 8 modules opgedeeld. Iedere module heeft verschillende lessen en iedere les kan tot maximum anderhalf uur duren.

wie zich aansluit bij deze cursus kan deze uiteraard op eigen tempo doornemen. Je ontvangt na je inschrijving een eigen login en wachtwoord, waarbij jij je kan aanmelden en op eigen gewenst tijdstip de cursus kan aanvangen. Deze login ontvang je onmiddellijk na aankoop wat betekent dat je onmiddellijk aan de slag kan. De cursus heeft ook geen afloop termijn en dat is goed. Zo blijf je zolang je dit zelf wenst, toegang verkrijgen tot het lessenpakket.

Volgende 8 modules kan je terugvinden in de cursus:

 1. Welcome to the winning team (Hierin krijg je de weg naar het succes uitgelegd en hoe je je vrijheid kan verkrijgen)
 2. Ground zero (Waarin je een businessmodel zal opstellen en kennis zal maken met de platformen)
 3. The goldmine (Met uitleg naar het zoeken van een geschikt product en hoe bol.com listing werkt)
 4. Artificial intelligence (Hoe zal je data verzamelen en de juiste leverancier vinden?)
 5. Showtime (Hierbij leer je om je producten online te plaatsen, een investering te maken en alles over de logistiek bij bol.com)
 6. Monk like patience
 7. The next apple (Creëer je eigen brand en alles wat je hiervoor moet weten)
 8. 10 x time (Bouw je dreamteam en je succes verder op en alle tips die je hierbij kunnen helpen)

Daarnaast zijn er ook bonussen en extra’s bij deze cursus. Zo kan je voor een meerprijs deelnemen aan groepscoach lessen of kan je een leverancier script verkrijgen.

Klik hier en volg zijn Gratis Webinar en ontdek zijn geheimen

Prijzen

Iedere cursus en bijscholing heeft een prijs en dat is niet anders voor deze Bol.com Masterclass 2.0. Wie zich hiervoor wil inschrijven betaalt 997 euro.

Deze prijs ligt vrij hoog en dat is ook normaal. Jia Ruan heeft ervoor gekozen om te filteren tussen verscheidene mensen en met deze hoge prijs zullen enkel mensen meedoen die echt willen doorzetten. Mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren. Alleen zo kan hij het succes garanderen.

Voor wie de prijs niet in 1 maal wenst te betalen kan dit ook doen in 5 maandelijkse termijnen aan 250 Euro. Je zal dus merken dat je met een éénmalige betaling wel goedkoper bent.

In deze prijs ontvang je:

 • Cursus Bol.com Masterclass 2.0 ter waarde van 2997 Euro.
  • Deze bevat meer dan 20 uur aan videofragmenten en lessen
 • Bonussen en extra’s met een waarde van 4529 Euro.
  • Wekelijkse groepcoaching twv 997 Euro
  • Toegang tot online community – Lifetime Tribe Membership twv 997 Euro
  • Een golden calculator om een winstgevend product te vinden twv 297 Euro
  • Leverancier script twv 197 Euro voor het vinden van een goede prijs en kwaliteitsleverancier
  • The knowledge vault met een waarde van 997 Euro (bonus trainingen)
  • Maandelijkse meetingen en uitnodigingen twv 997 Euro
  • Ondernemersloket checklist met een waarde van 47 Euro
 • Checklisten en scripts
 • 24/7 support

Hard werken voor succes

Wie denkt rijk te worden zonder iets hiervoor te moeten doen heeft het natuurlijk grondig mis. Jia Ruan is er dan ook van overtuigd dat je enkel met een goede investering in jezelf, nodige aanpassing en hard werken, je succes kan garanderen. Alles start dan ook met deze online cursus rond e-commerce en verkopen via bol.com.

Eénmaal je de knepen van het vak kent en de trein is gaan lopen, zal je zonder zorgen veel geld verdienen.

Ben je nog in twijfel of deze cursus echt iets voor je is? Of denk je aan de hoge prijs? Neem dan deze tip even mee;
Je hebt niks te verliezen want Jia Ruan biedt je een 14 dagen niet tevreden, geld terug garantie. Wie deze cursus aankoopt maar binnen de twee weken ontdekt dat deze toch niet aansluit naar wens of helemaal niks voor jou is, kan leunen op de geld terug garantie. Je hoeft niks te vrezen en het is natuurlijk het proberen waard.

bol masterclass review

Conclusie Bol Masterclass review

Wij zijn heel erg enthousiast over deze cursus. Jia Ruan is heel open en eerlijk en weet waarover hij spreekt. Wie deze Masterclass heeft gevolgd en de nodige stappen onderneemt zal het succes ook kennen voor zijn/haar bedrijf.

Deze cursus is ingedeeld in 8 leuke en overzichtelijke modules die elk op zich enkele verschillende lessen bevat. Leren kan je op eigen tempo en je hebt onmiddellijk en voor altijd toegang tot je lessen.

Leer hoe je passief veel geld kan verdienen aan e-commerce aan de hand van juiste leveranciers, goede prijzen en natuurlijk verkopen op bol.com. Jia Ruan legt je alles stap per stap uit en helpt je verder groeien in je business.

Je hoeft niet te twijfelen, er is een geld terug garantie voor iedereen die binnen 2 weken aangeeft dat deze toch niet bij hen aansluit.

Wij vinden het alvast zijn geld waard en raden deze Bol.com Masterclass 2.0 zeker aan!

INTERESSE? VOLG HIER HET GRATIS WEBINAR,
VAN DE BOL MASTERCLASS!

VOLG HET GRATIS WEBINAR
You may also like
affiliate marketing revolutie review
Affiliate Marketing Revolutie Review, Ervaringen 2019! Is Jacko Meijaard Betrouwbaar?
Alles over Crypto: Crypto Portfolio 2019