Beste Hosting Reviews

Bluehost review

bluehost reviews

Welkom bij deze Bluehost Review!

Bluehost is één van de meest oude hostingpartijen die wij kennen. Ontstaan in 1966 en ondertussen al meer dan 1 miljoen beheerde domeinen. Daarnaast is het ook één van de populairste hostingpartijen en kent al heel wat naamerkenning.

Bluehost kent ondertussen de meest geliefde functies binnen hosting en biedt daarom ook een goede prijs op deze functies. Ook bij deze hostingpartij kan je, wanneer je je aansluit, kiezen uit verschillende bundels met elk hun functionaliteit en prijs. Je krijgt bij hun ook een gratis domein aanbod en  een 30 dagen terug betaal garantie. Daarbovenop bieden zij ook een goede performance binnen hun pakketten en kan je wanneer je dit wenst ook aansluiten op een affiliate programma.

Wij geven deze zeer goede hostingpartij een score van 8,5 op 10 en hieronder kan je alvast lezen waarom.

bluehost review

Voor- en nadelen Bluehost Reviews

Iedere hostingpartij kent enkele voor en nadelen en ook bij Bluehost is dit niet anders. Om je een idee te geven wat je bij hen allemaal kan verwachten hebben wij alles even opgesomd.

Een voordeel bij Bluehost is dat je er heel erg goede Up-time garantie hebt. Deze up-time staat gemiddeld boven de 99,95% en dat is bijzonder hoog. Dit is natuurlijk het gevolg van een uitstekende server prestatie. Daarnaast kunnen wij ook stellen dat de snelheid hier ook zeer hoog ligt en dat biedt ook meer voordelen.

Voor wie de weg binnen deze hosting nog niet goed kent kan beroep doen op de vele en uitgebreide hulp en zoekfuncties. Hier kan je een soort zelfstudie aanvangen en de nodige info terugvinden. Daarnaast zijn er ook heel wat video’s met een nodige uitleg om je verder op weg te helpen.

Een back up krijgen van iedere dag is zeker een groot voordeel op het heden. Wanneer je even een kleine fout begaat, kan je met je dagelijkse back-up de nodige herstelling uitvoeren. Je hoeft dus geen schrik te hebben voor groot verlies aan je website.

Wie niet zo vertrouwd is met een hosting omgeving kan er toch heel goed in vertoeven. De gebruiksvriendelijkheid en eenvoudigheid laten het toe dat zelf een starter hier weg kan.

Bluehost heeft ook een affiliate programma. Dit kan interessant zijn om op te nemen op je website en een klein extra te verdienen. Wie hier interesse in heeft, kan het programma zeker eens bekijken op de site van Bluehost.

En als laatste voordeel kunnen we stellen dat de flexibiliteit bij deze partij zeer goed ligt. Er kan gemakkelijk een upgrade gebeuren naar VPS of een dedicated hosting.

Naast enkele voordelen zijn er ook nadelen natuurlijk. Hoewel we toch even hebben moeten nadenken wat we onder nadeel konden plaatsen, uiteindelijk hebben we er een klein aantal gevonden:

 • Prijsstijging wanneer je een verlenging aangaat. Wat sluw aangenomen maar ergens ook begrijpbaar. Toch kunnen we ook meegeven als je overweegt een upgrade van je pakket te doen, dat deze wel vrij duur liggen. Denk zeker goed na, bij welke bundel je je zal aansluiten en kies meteen voor een goed uitgerust pakket.
 • Onbeperkte hosting is misschien toch niet zo onbeperkt. Dit komt door een verschillend gebruiksbeleid waardoor hier en daar toch enkele beperkingen onverwacht kunnen opduiken.

Wie meteen juist kiest en alles doorgrond, komt voor deze nadelen niet te staan. Daarom raden wij aan, alles goed door te nemen en ook even na te gaan bij de klantendienst, wat zij jouw zouden aanraden.

review bluehost nederlands

Bluehost pakketten en prijzen

Bluehost kent, net zoals de meeste hostingpartijen, enkele verschillende pakketten en prijzen. Bovendien is er ook een onderscheid in prijs wanneer men kiest voor een shared hosting of een VPS of dedicated hosting. Dit is natuurlijk compleet normaal.

Wij hebben er enkel de shared hosting prijzen uitgehaald, maar je kan steeds een kijkje nemen op de website van Bluehost om een compleet beeld te vormen over de andere pakketten. Wij kozen voor de shared hosting omdat dit de meest verkozen pakketten zijn.

CLAIM HIER UW TIJDELIJKE BLUEHOST KORTINGSCODE: GRATIS DOMEINNAAM!

Shared hosting

Bij deze prijzen moet je nog het BTW percentage bijtellen. Alle bundels binnen dit segment worden aangevangen voor 36 maanden.

 1. Basic pakket
  1. Kost 3,52 Euro per maand (Normale prijs: 7,12)
  2. 1 website
  3. 50 GB SSD opslag
  4. Onbeperkte bandbreedte
  5. Gratis SSL certificaat
  6. 1 domein
  7. 25 subdomeinen
  8. 5 doorlink domeinen
 2. Plus pakket
  1. Kostprijs 5,30 Euro per maand (Normale prijs: 9,80)
  2. Onbeperkte websites
  3. Onbeperkte SSD opslag
  4. Onbeperkte bandbreedte
  5. Gratis SSL certificaat
  6. Ongelimiteerde domeinen
  7. Ongelimiteerde subdomeinen
  8. Ongelimiteerde doorlinkdomeinen
  9. Gratis 200 Dollar voor marketing
  10. Spam expert
  11. 1 office 365 mailbox (Gratis 30 dagen)
 3. Choice Plus pakket
  1. Kost 5,30 Euro per maand (Normale prijs: 13,36)
  2. Onbeperkte websites
  3. Onbeperkte SSD opslag
  4. Onbeperkte bandbreedte
  5. Gratis SSL certificaat
  6. Ongelimiteerde domeinen
  7. Ongelimiteerde subdomeinen
  8. Ongelimiteerde doorlinkdomeinen
  9. Gratis 200 Dollar voor marketing
  10. Spam expert
  11. 1 office 365 mailbox (Gratis 30 dagen)
  12. Domeinen privacy
  13. Codeguard Basic – Backup website
 4. Pro pakket
  1. Kost 12,43 Euro per maand (Normale prijs: 21,38)
  2. Onbeperkte websites
  3. Onbeperkte SSD opslag
  4. Onbeperkte bandbreedte
  5. Gratis SSL certificaat
  6. Ongelimiteerde domeinen
  7. Ongelimiteerde subdomeinen
  8. Ongelimiteerde doorlinkdomeinen
  9. Gratis 200 Dollar voor marketing
  10. Spam expert
  11. 1 office 365 mailbox (Gratis 30 dagen)
  12. Domeinen privacy
  13. Codeguard Basic – Backup website
  14. Dedicated IP

bluehost ervaringen

Bluehost scoort 9.3/10 in onze Top 10 van Webhosting!

Met een uitstekende score van 9.3 op 10 staat Bluehost dan ook mooi bovenaan in onze Top 10.

Bekijk hier onze Webhosting TOP 10

Conclusie Bluehost reviews

Bluehost is een zeer goede hostingpartij die niet alleen populair maar ook betaalbaar en eenvoudig is. Wij geven deze hosting een goede score van 8,5 op 10. Je hoeft geen feeling of kennis te hebben van hosting om hier aan de slag te gaan. Je kan er alle nodige informatie en uitleg terugvinden alsook is het beheren heel eenvoudig op dit platform.

De prijzen van Bluehost zijn niet meteen de goedkoopste maar dat hoeft ook niet wanneer je ziet, wat je er allemaal voor terugkrijgt. Wanneer je je aansluit bij één van de bundels die zij aanbieden, krijg je ook steeds GRATIS SSL certificaten voor je website. Tegenwoordig is dit dan ook niet onbelangrijk.

Iedere bundel biedt ook de mogelijkheden tot dagelijkse backups van je website. Deze optie is ook niet standaar bij iedere hostingpartij maar biedt je wel een extra garantie.

Naast hosting kan je er natuurlijk ook terecht voor het aanmaken van je domeinnamen en je kan je ook aansluiten bij een affiliate programma. Dit zorgt voor vele voordelen en extra’s waar je van kan genieten. Ook wanneer je een wordpress website hebt, zit je goed bij deze hostingpartij. Ze hebben ondertussen ook zeer goede wordpress omgevingen.

You may also like
hostgator reviews
Hostgator reviews, ervaringen
vimexx review 2019
Vimexx hosting review

Reacties zijn gesloten.