Ongecategoriseerd

Beste website maker 2020-2021

Rank
Hosting
Score
Review
Website
1
9.8
2
8.9
3
8.4
4
7.8
5
7.1

jouwweb reviews

Welkom bij de reviews van de Beste Website maker van 2019-2020

Welke is nu de beste website maker om snel maar vooral eenvoudig, zonder technische kennis je eigen professionele website te maken? Zoals je kan lezen in onze bovenstaande vergelijker van beste website maker staat JouwWeb dik verdiend op nummer 1! Er zijn de laatste jaren vrij veel nieuwe spelers

Wat is een website maker

Dankzij een website maker kan je dus zelf een website maken zonder zelf te programmeren en te ontwerpen. Je gebruikt dus de gebruiksvriendelijke editor om zelf een website aan te passen. Bij de meeste online platformen heb je de keuze uit zeer veel templates. Dankzij deze templates kan je een vliegende start maken. Na het kiezen van een leuke template kan je deze nog naar wens aanpassen. En meestal hoef je dus enkel nog content toe te voegen(afbeeldingen, teksten, video’s, …) De kosten van een website maker zijn dus enorm laag. Zeker als je dit vergelijkt met dure website firma’s die verschillende duizenden euro’s vragen voor een website project. Met een gebruiksvriendelijke website maker heb je al voor enkele euro’s per maand! Hieronder zie je nog even welke websites makers het beste scoren in onze vergelijker.

1. De beste website maker van 2019-2020 is: JOUWWEB!

beste website maker

Het goud en dus de eerste plaats gaat naar het Nederlandse JouwWeb! Het is geen toeval dat ze momenteel marktleider zijn in de Benelux op het gebied van website makers. We geven JouwWeb dan ook zo goed als het maximum van de punten in onze review. Dankzij het online platform van JouwWeb heb je in geen tijd je nieuwe website online. Ben je totaal niet technisch of heb je geen budget dan is dit de ideale oplossing. Heb je trouwens toch een vraag dan kan je altijd bij de Nederlandse support terecht. Ja, wij zijn de laatste weken ene fan geworden van deze website maker!

Lees hier onze uitgebreide JouwWeb review

2. Het zilver gaat naar Wix!
beste website maker

Wis is minder gekend in België en Nederland. Internationaal zijn ze wel al vrij lang actief. De meningen over deze website maker zijn dan ook zeer verdeeld online. Je zal veel goede maar ook veel slechte reviews terug vinden. Het is altijd belangrijk om even te kijken naar de datums van deze reviews. Want Wix heeft een mooie inhaalbeweging gemaakt de laatste jaren. We geven ze dan ook een mooie tweede plaats.

Lees hier onze uitgebreide Wix review

3. Webnode haalt brons

Webnode staat momenteel op een mooie derde plaats in onze vergelijker. Vooral voor kleinere websites is dit een leuke oplossing. Wil je echter een uitgebreide website of webshop dan kan je beter aankloppen bij onze winnaars van JouwWeb.

Lees hier onze uitgebreide Webnode review

4. Jimdo haalt een mooie vierde plaats

Op de vierde plaats vinden we Jimdo terug. Jimdo staat dan wel niet op nummer 1 maar we vonden het zeker en vast een leuke website maker. Ook hier werkt altijd zeer vlot.

Lees hier onze uitgebreide Jimdo review

5. Weebly op een vijfde plaats

We eindigen onze vergelijker van beste website maker met Weebly. Dit betekent niet dat Weebly de laatste in de rij is. Er zijn tientallen andere website makers die veel slechter scoren. Maar wij voorzien enkel reviews van professionele en goede website makers. Ook met deze website maker hebben we dan ook geen grote problemen ervaren.

Lees hier onze uitgebreide Weebly review

Beste website maker Conclusie

De beste website maker volgens onze testen is dus het Nederlandse JouwWeb! Zoals je kan lezen in onze review zijn we zeer enthousiast over deze website maker. Zowel het platform als de support zijn in het Nederlands. Maar het grootste pluspunt is uiteraard de eenvoud van deze website maker. Alles ziet er mooi en duidelijk uit. Zo zal je niet snel vastlopen of de support nodig hebben. En dit juichen wij toe natuurlijk. Want het moet altijd de bedoeling zijn van een professionele website maker dat de mensen zelf heel eenvoudig een eigen website kunnen maken.

Ben je trouwens nog op zoek naar een kortingscode voor JouwWeb dan kan je deze claimen via de onderstaande groene knop. Veel succes met je nieuwe website 😉

KLIK HIER VOOR JE TIJDELIJKE JOUWWEB KORTING

You may also like
smmb review
SMMB Masterclass Review, Ervaringen 2020!
wordpress online cursus
WordPress cursus online

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *