Dating Reviews

Be2 Review, Ervaringen 2021! Ontdek onze Score voor deze Dating Website!

be2 review

Welkom bij deze Be2 review 2021!

We gaan vandaag nog even door met een volgende Dating review! We hebben al een Parship review gedaan. De naam van deze Dating Website is Be2. Dit is een vrij algemene dating website. We gaan geen tijd verliezen en direct starten met onze review! Veel leesplezier.

be2 reviews

Wie of wat is Be2?

Be2 is een dating website die al actief is sinds 2005. Deze website maakt uit van andere grotere datingwebsites in Europa. Volgens de website hebben ze met al hun dating websites verschillende miljoenen leden verspreid over verschillende landen. Als we zelf verder lezen komen we specifieke nummers tegen.

 • 16 miljoen leden
 • Verspreid over meer dan 30 landen en 6 continenten
 • Dagelijks meer dan 20 000 nieuwe leden
 • 225 medewerkers met 41 verschillende nationaliteiten

Dit zijn uiteraard zeer sterke cijfers. Maar voor de duidelijkheid dit is niet enkel voor de Be2 dating website! Ze hebben dus een uitgebreid netwerk van andere dating websites internationaal. Ook even vermelden dat de applicatie van BE2 goed en zonder problemen werkt. Maar wij geven (zeker in het begin) de voorkeur om te testen om de laptop of computer. Om de simpele reden dat het scherm éénmaal veel groter is en we een beter overzicht hebben dan.

regioswingers review

Hoe werkt Be2?

Aanmelden bij Be2 is gratis (toch de basis) en zeer eenvoudig. Zoals altijd kan je starten in enkele eenvoudige stappen.

Voer volgende 3 stappen uit om te starten bij Be2:

 1. Maak een Gratis Account aan
 2. Vervolledig uw profiel(hoe meer info hoe beter uiteraard)
 3. Ontdek de mogelijkheden van Be2 en ga op zoek naar een leuke date!

Je zal merken dat er ook een “wetenschappelijke persoonlijkheidstest” is die je kan uitvoeren. Dit is wel belangrijk om uit te voeren. Op basis hiervan zal je een analyse ontvangen van uw persoonlijkheid en ook een nauwkeurige beschrijving van uw ideal partner!

Als je niet kan wachten kan je nu al gratis aanmelden:

Klik hier en maak een Gratis Account aan.

be2 betrouwbaar

Be2 Prijs, hoeveel kost Be2?

Je kan dus een gratis account aanmaken bij Be2 of kiezen voor een premium account.

Hier kan je de prijzen vinden voor de premium account:

 • 3 maand: €49/90 permaand
 • 6 maand: € 29.90/maand
 • 12 maand: 24.90 per maand

Kies je voor de Premium account dan heb je toegang tot volgende:

 • Onbeperkt berichten versturen
 • Foto’s opladen
 • Duidelijk zichtbare foto’s
 • Persoonlijk profiel Persoonlijkheidstest
 • Onbeperkt berichten ontvangen en lezen
 • Zien wie uw profiel heeft bezocht
 • Onbeperkt “VRAAG het maar” uitnodigingen versturen

Be2 Korting

Als we even zoeken naar korting of speciale acties en dergelijke vinden we momenteel helaas niet terug op de website van Be2. Mocht dit veranderen dan delen we dit (zoals bij al ons andere review artikels) uiteraard in dit onderdeel. Maar je kan al vrij ver geraken met het aanmaken van een gratis account.

Is Be2 betrouwbaar?

Op deze vraag kunnen we eenvoudig JA beantwoorden. Zoals je in de inleiding van deze Be2 review kan lezen, kunnen ze indrukwekkend cijfers voorleggen. Wel goed opletten dit zijn cijfers voor al hun dating websites. Dus niet enkel en alleen voor Be2. Maar het heeft zeker een goeie indruk. Daarnaast zijn ze ook al vrij lang online in de dating wereld(meer dan 10 jaar). Dus ze kennen zeker de klappen van de zweep.

Be2 Reviews en ervaringen op Google

Na wat zoekwerk op Google naar ervaringen of reviews met Be2 komen we ook hier tot de vaststelling dat de meeste reviews positief zijn. Er zitten enkele negatieve bij, maar je weet dat dit verschillende oorzaken kan hebben uiteraard. Een perfecte score online zal uiteraard nooit bestaan.

be2 ervaringen

Conclusie Be2 Review: Is dit de beste website Dating Website?

Wij zitten bij het einde van deze Be2 review! Onze ervaringen over deze dating website zijn (zoals je hierboven kan lezen) vrij positief! Of dit de beste dating website is, dat is uiteraard een persoonlijke keuze. Maar dat deze veel positieve punten heeft is duidelijk. Vergeet ook zeker niet de leuke applicatie te testen op je smartphone. Het is toch een leuke toevoeging in uw dating avontuur. Op het einde van elke dating review maken we er jullie altijd op alert om nooit te starten met een betalende(premium) account. Aanmelden is bij Be2 gratis, dus maak gewoon eenvoudig een gratis account aan. Op deze manier zal je geen onverwachte of directe kosten hebben. Je kan alles op uw eigen tempo bekijken en vooral verkennen 😉

Klik hier om uw gratis account aan te maken!

You may also like
Conversatie Koning Review, Ervaringen 2021!
berichtenbaas reviews
Berichtenbaas Review en Ervaringen 2021! Kortingscode + Hoeveel Sterren geven wij?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *